Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: 1-2 apró módosítás a fórumon

 1. #1
  system g-easy logója
  Csatlakozott
  07-04-26
  Hely
  n/a
  Hozzászólás
  4.311
  Begyűjtött 2 köszönetet
  2 hozzászólásával

  Alapbeállítás 1-2 apró módosítás a fórumon

  Múlt:

  -Amikor elindult a fórum, egy közösséget szerettünk volna, akik egymástól trükköket, praktikákat tanulva érvényesülni, jó helyezést tudnak elérni a sat projectükben..

  -Létrehoztunk egy "üzleti negyed" fórum részleget is, arra gondolva, ha valakinek akad valami felesleges oldal, domain, azt ne kelljen apróhirdető oldalon hirdetni, feltölteni más olyan oldalra, ami ezzel foglalkozik (és sarcolja az árat) stb. egy kis segítséget nyújtva ezzel is.

  Jelen:

  Elnyomásban a "segítsünk egymásnak" témák az üzleti témáktól, nem "a tapasztalattal/infóval amit itt szereztem a saját oldalamon érvényesítem", hanem "itt érvényesítem a fórumon a saját üzleti érdekeimet" témák vannak. (piac, álláshirdető, bérelj fel engem stb.)

  Nem erre szántuk a fórumot, most ennek vége..

  Jövő:

  Lezárva az üzleti negyed, domain piac, honlap piac és társai részleg. Nincs aláírás, törölve lesz a Blog: link, nofollow lesz minden korábbi link és nem jelenik meg a postba írt link (csak ha visszapipálod a linkké alakítást vagy bb kóddal linkké alakítod, ami jelzi, hogy érdekel a link dolog) a témákban. Ha mégis valaki átalakítja, az nofollow lesz. ( ha zavar a fórumozásban, hogy nem klikkelhető, ez a kiegészítő klikkolhatóvá alakítja textet: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/190/ )
  Nem szeretnénk sem a keresőmarketing témában "kiadó banner" hirdetéseket, sem egyéb üzleti jellegű felajánlásokat látni a fórumon.
  (Privátban, vagy közösségi csoportban http://seo.forum.hu/group.php lehet bármit üzletelni )

  Várható:

  Lemorzsolódnak akik csak üzleti érdekekből vannak itt.. maradnak, akik tanulni akarnak egymástól. (remek, remek)

  Megjegyzés:

  Ez nem egy végleges állapot. Kivárunk.
  Továbbá: az adminok és moderátorok is elvesztik minden innét származó linkjüket, nem arról van szó, hogy kihasználjuk az összetett tartalmat saját érdekeinkre.. a fórumról nem fog mutatni kifelé link.. (vagyis csak a korábbiak nofollow-al)

  A beállított aláírások nem törlődnek, csak nem jelennek meg, amint joga lesz egy moderátornak, adminnak linkhez, megjelenik mindenkié, aki erre eddig jogosult volt.

  A profil oldalon továbbra is meg lehet adni saját honlap linket, ami nofollow. 2. #2
  system g-easy logója
  Csatlakozott
  07-04-26
  Hely
  n/a
  Hozzászólás
  4.311
  Begyűjtött 2 köszönetet
  2 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: 1-2 apró módosítás a fórumon

  "Ez nem egy végleges állapot. Kivárunk."

  Nos. A post írásánál még azt hittük, hogy itt csak az idő segíthet.

  Viszont nem így történt, külső segítséget kaptunk (köszönjük), amely nagyban meggyorsította a folyamatot. Vagyis a szigorítás gyorsan elérte a célját. A "Várható" pont telibe talált, sőt.. rávilágított, hogy még naivabbak voltunk, mint gondoltuk. Ebből is tanultunk.

  Első lépcsőben visszaáll az üzleti rész.

  Másodikban az aláírás (ehhez még türelmeteket kérjük, keressük a legjobb megoldást, ami mindenkinek megfelel (pl. egy tagnak egy oldalon csak 1x jelenik meg, gondolom az nem gond, és mégsem 30, akár 10x ugyan az van egy oldalon)

  A többi részlet is megvitatás alatt.. innét már gyorsan megy. 3. #3
  Bölcs Harder logója
  Csatlakozott
  07-05-05
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.873
  Begyűjtött 168 köszönetet
  109 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: 1-2 apró módosítás a fórumon

  Az aláíráslinken lehetne akár szigorítani is kicsit, pl. elég lenne kevesebb is belőle, illetve ha kapna valami karakterszám limitet, akkor nem lenne helyenként 2x akkora az aláírás, mint maga a bejegyzés.A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •