Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Freeweb duplikált tartalom

 1. #1
  Új tag
  Csatlakozott
  09-04-18
  Hozzászólás
  14
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás Freeweb duplikált tartalom

  Sziasztok

  A következő lenne a problémám: Jópár éve a freeweb ingyenes tárhelyén működik egy rokonom weboldala. Az oldal éveken át remekül szerepelt a Google találati listáján. Az utóbbi időben azonban sajnos valamiért hátraszorult. Kutatásomnak az lett az eredménye, hogy sajnos a Google büntetett meg duplikált tartalomért. Ugyanis neki a hxxp. janovszki. fw.hu és a janovszki. fw.hu ugyanazzal a tartalommal bíró 2 külön oldal. Sajnos a freeweb tárhelyén ez tovább bonyolódik az fw - freeweb is külön számít szintén www-s illetve www nélküli oldal, illetve a hxxp://wwwpontfreewebponthu/janovszki is külön domainnek számít. Tudnátok segíteni, hogy tudnám elkerülni, vagy megoldani ezt a problémát?

  Köszönöm 2. #2
  Bölcs
  Csatlakozott
  07-08-28
  Hozzászólás
  1.028
  Begyűjtött 148 köszönetet
  107 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Freeweb duplikált tartalom

  ha php-ét használasz akkor vizsgáld php-ből hogy milyen url-re jött a látogató és dobáld át egy helyre.

  Ha nem akkor sajnos megszivtad, mert a .htaccess nem támogatott az fw.hu -n. Ebben az esetben az elköltözés javasolt. 3. #3
  'Say Hello To My Little Friend'
  Csatlakozott
  07-10-21
  Hely
  Közös többszörös
  Hozzászólás
  4.216
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Freeweb duplikált tartalom

  A legnagyobb gond az, hogy az oldalból a google a iFrame miatt csak a title, desc, és keyword hámast látja. Ez sajnos ebben a formájában több helyen elérhető, így a probléma ebből ered.

  Itt van egy oldal, ahol mindent leduplikáltatok, amit a google láthat.

  hxxp://betegsegek.linkgyujto.info/post/Anorexia/Janovszki-Balogh-Gabriella-pszichologus-oldala/512

  Itt is minden ugyanaz, és ez már a harmadik hasonló weboldal

  hxxp://www.freeweb.hu/janovszki/index.html

  Csodálkozom azon, hogy a doktornő nem áldoz arra, hogy egy normális domain név alatt mutassa meg szolgáltatásait. Ott nem lenne ilyen probléma. Azt hiszem, hogy ez ebben a formájában ahogy most megtalálható - személyes weboldala - nem tükrözi, sőt elriasztja a leendő pácienseket.

  stef 4. #4
  Új tag
  Csatlakozott
  09-04-18
  Hozzászólás
  14
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Freeweb duplikált tartalom

  Annak idején úgy gondolta jó lesz neki az ingyenes domain is. Számomra is hihetetlenül sok helyre került fel a linkje automatikusan, nem lehet mindenhol átirogatni, mert leginkább soha nem érnénk a végére, ugyanis azt sem tudjuk merre kezdjük. 2005-től folyamatosan az első 3 helyen osztozott a találati listán googlenél. Domain váltás ezért lenne nehézkes. TLoF: Tegyük fel kapna egy új php-s oldalt oldalt, abban meg lehetne mondani, hogy mi legyen az alapértelmezett domain? Tehát azzal kikerülhető és a google által egynek láttatható lenne az oldal? Sajna nem értek túlságosan a php-hoz, de megoldanánk.
  Esetleg arra gondoltam, hogy ha fizetnénk a freewebnek, hogy az aldomainnen hozzáférhető legyen a .htaccess , talán engedélyeznék? Vélemény?
  Vagy abban az esetben ha átköltöztetném az oldalt egy fizetős tárhelyre, fizetett domainnel és oda irányítanám a jelenlegi domainről a bejövő látogatókat? Most, hogy elgondolkozom rajta szerintem az sem oldaná meg, de azért megkérdezem, hátha jó ötlet.
  Köszönöm az eddigi segítséget és ötletet!A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •