Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Galériába rendezett képek alt tagjai seo szempontból

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    10-02-12
    Hozzászólás
    1
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Galériába rendezett képek alt tagjai seo szempontból

    Nos neki is ugrok, miután keresőben nem sikerült megfelelő témát találni, tekintve hogy a kép és az alt is 3 karakteres kifejezés..
    Szóval adott egy tartalom, tekinthetjük kvázi blogbejegyzésnek is. XY-nal történik valami, ehhez kapcsolódóan megjelenik egy galéria is az oldalon.
    Title - Description-t belőttem, ez utóbbiba konkrétan a tartalom törzséből lehet bejelölni 120 karaktert, plusz néhány kategóriát hozzácsaptam, hogy legyen kedve kattintani a usernek, ha meglátja.
    A keywordst is beállítottam, leginkább a kategóriák szerepelnek benne és XY neve. Ugyan tudom, hogy nem túl jelentős manapság, de abból lehet-e gondom, hogyha kulcsszavak így vannak megadva: xy, kategóriák, xy kategória1, xy kategória2.
    A legnagyobb gondom a galériákon belüli képek alt tagjával van. Amíg ezt be nem lőttem, 4 és 9% között mozgott a kulcsszó sűrűség. Ráhúztam a képek alt/title-jére a tartalom címét, és így a kulcsszó sűrűség 30% fölé mászott. A képek fileneve is tartalom-cime.kiterjesztes-01, a könyvtárnév is tartalmaz bizonyos kategória elnevezéseket.
    Szóval seo szempontból hogyan érdemes elnevezni a képeket, és belőni az alt tag-eket? Ha csak XY nevét szerepeltetem a képen, már az is csúnya túlzás.
    Még annyi jutott eszembe, hogy talán egy teljesen új kulcsszóra lenne érdemes ráhúzni a képeket..



  2. #2
    Új tag
    Csatlakozott
    10-01-21
    Hozzászólás
    25
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Galériába rendezett képek alt tagjai seo szempontból

    A különböző képeknek különböző Title és Alt szöveget adj, nem életszerű hogy minden képnek ugyanaz. Ez azt sugallja a keresőnek, hogy minden képen ugyanaz szerepel. Tehát használd a kulcsszavak ragozott alakját a képeknél, változatosan, életszerűen. Ekkor nem lehet gond.



  3. #3
    Új tag
    Csatlakozott
    08-01-11
    Hozzászólás
    10
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Galériába rendezett képek alt tagjai seo szempontból

    Én a saját galériámban a következő képen jártam el. Van a képnek egy neve, van egy angol karakteres slug, van egy rövid leírás, és egy hosszú a kép tartalmáról.
    A kép fájlneve megegyezik a sluggal, az alt="név", a title="rövid leírás", ha rákattintasz a képre akkor egy új oldalon jelenik meg a hosszú leírással. Én úgy érzem, hogy ez bejött, de nem vagyok egy SeoGuru.



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •