Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: Webmaster tools furcsaság

 1. #1
  Törzsvendég jobkereso logója
  Csatlakozott
  12-11-04
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  153
  Begyűjtött 16 köszönetet
  13 hozzászólásával

  Alapbeállítás Webmaster tools furcsaság

  Kb. egy hónapja domaint váltottam, és egy darabig a régi domain átirányított az új domainra, de ettől az új domain is megkapta a régire mutató linkeket, márpedig pont azoktól akartam megszabadulni, ezért azt csináltam, hogy a régi domainre egy linket tettem ki. Ez a link nem az új domainre mutatott, hanem azzal a szöveggel hogy "állások egyenesen a munkáltatótól!" egy google keresést indított el. Erre a szövegre az én oldalam jön fel, tehát az indirekció után a látogató nálam landol, de a keresés már közvetett kapcsolat, és megszabadulok a régi (épített) linkektől.

  Ennek hatására viszont megjelent a webmaster tools-ban egy tétel a keresési lekérdezések között, pontosan ezzel a szöveggel, és minden korábbinál nagyobb megjelenést rendel hozzá, átklikkelés is van, a legtöbb látogató innen jött egy darabig.
  Mostanra ez visszaesett, de az elején elég sok keresés ment erre, több mint ami napi forgalmat én korábban mértem.

  Mi lehet a jelenség magyarázata? Az nyilvánvaló, hogy akik a linket követték, azok letöltötték a google keresést,és ezt gondolom a robotok is kiváltották, amelyek a linket követték. Viszont vannak átkattintások is, tehát akad köztük emberi felhasználó is jócskán. Ezt a keresést nem lehet a google instant-al kiíratni, tehát csak a linket követve jöhettek. 2. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  hunprobalazs (2014-09-01)

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •