Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Egy totál kezdő kérdései

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    14-02-07
    Hozzászólás
    1
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Egy totál kezdő kérdései

    Sok szeretettel üdvözlök mindenki!

    Három napja kezdtem bele a SEO tanulmányozásba, és totál kezdőként állok Neki. Az elmúlt három napban csupán annyira jöttem rá, hogy ez egy rendkívül izgalmas téma!!! Letöltöttem a seoquake eszközt, és elkezdtem nézegetni a konkurenciáim weblapjait, és arra jöttem rá, hogy az én területemen nincsenek optimalizálva az oldalak. Lehet, hogy azért, mert az én területemtől fejre állnak az emberek, vagy legalábbis a hajuk égnek áll. MLM, newtork marketing, online munka, ilyenek. Lehet, hogy a kérdéseim nagyon elemik lesznek, de eddig mindent így tanultam meg, hogy nekiálltam, fogtam az anyagokat, amiket elértem, csináltam, és egy csomó kudarcot vallottam... Vélhetőleg itt is így lesz. Szóval, várom a kudarcokat, és vélhetőleg, Nektek is fogok okozni néhány olyan percet, amikor a rekeszizmotok meg fog fájdulni a nevetéstől.

    De ha van kedvetek, nézzétek végig a fejlődésemet, és ha van kedvetek válaszoljatok! De olyan szinten, hog az óvodás korú gyermeketek is megértse.

    Az első kérdésem mindjárt az. Ha kulcsszót kutatok, van-e bármilyen eszköz arra nézve, hogy mennyien keresnek rá egy kulcsszóra? Mondjuk, ha ki akarom választani, hogy hova optimalizáljam a weblapomat, newtork marketing, mlm vagy otthoni munka, hol tudom megnézni, hogy itthon milyen gyakran keresnek rá egy szóra, vagy hogyan keresnek rá az emberek, ha online munkát keresnek?

    És még egy kiegészítő érdés, a Trackback itt alul mit jelent? Rákerestem, de nem igazán volt érthető, hogy hogy kellene hivatkoznom és mire.

    Üdv: Eugene



  2. #2
    lexxx7
    Vendég

    Alapbeállítás re: Egy totál kezdő kérdései

    Szia, üdv a fórumon!

    Nagyjából egyenesen arányos a dolog: minél nagyobb pénzügyi lehetőség van egy adott szférában, annál nagyobb a konkurencia. Ha úgy ítéled meg, hogy az mlm kapcsán nincs verseny, az valami ilyesmit mutathat. Nem titok, legtöbben nem szeretjük a hálózatépítős cuccokat.

    De ettől függetlenül a fórum tele van jófejekkel, de nem reális, hogy a felmerülő kérdéseid egyenként megválaszoljuk. A 315.000+ hozzászólás között siznte minden felmerülő alapszintű témát átrágtunk többször is. Használd a Google-t és a fórum keresőjét!

    A kulcsszó elemzés a Google Webmester Eszközökkel és az AdWords Kulcsszótervezőjével lehetséges legegyszerűbben. De ez is csak egy google keresésbe került volna, a kérdezz-felelek játékokkal így nem sokra mész...



  3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    PT989 (2014-02-07)

  4. #3
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-04-03
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    139
    Begyűjtött 33 köszönetet
    27 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Egy totál kezdő kérdései

    Üdvözöllek a fórumon!
    Ha hamar szeretnél sikerélményt, akkor az AdWords mellett a "long-tail" jelentőségével és használatával ismerkedj meg. Olvasgass a Pingvin és a Panda elvárásairól.
    Jó ha van türelmed, mert ma már a sikerhez hosszabb idő kell, mint pár évvel ezelőtt. Sokfelé fogsz találkozni a valós tartalom jelentőségével a google oldalunkra csábításával szembeállítva.
    Sok sikert...



  5. #4
    Bölcs Baross Ferenc logója
    Csatlakozott
    09-04-06
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.208
    Begyűjtött 844 köszönetet
    573 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Egy totál kezdő kérdései

    nagyon fontos, hogy a seo-val kapcsolatos információk nagyon gyorsan évülnek el; 2 évnél régebbi írásokat el se olvasd (max. érdekességképpen) !

    ha megy az angol: SEO: The Free Beginner?s Guide From Moz



  6. #5
    Szerkesztő abclap logója
    Csatlakozott
    13-05-31
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    227
    Begyűjtött 21 köszönetet
    20 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Egy totál kezdő kérdései

    Arra is vigyázz, hogy nezdj el minden katalógusba + apróhirdetés rendszerbe linképíteni, mert nagyon csúnya vége lehet, ahonnan nincs visszaút (vagy csak nagy szenvedések árán).
    Szóval a Balack Seo-val óvatosan - ez szerintem egy olyan hiba, amibe mindannyian beleestünk már egyszer-kétszer (bár más nevében nem akarok nyilatkozni)



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •