Szerintem nem feltétlenül deeplink a megoldás.
Szerintem egy jó sitemap-el és ha lehet, akkor title és desc. módosítással kisebb oldalaknál jó esély van a kirángatásra.

Van egy cirka 100 oldalas statikus lapom.
drótkötelekkel meg emeléstechnikai dolgokkal foglalkozik, tehát a tartalom, nem változik túl sűrűn, mert ugye teljesítmény és teherbírás adatok, szal legfeljebb ha fejlesztenek valami új technikát egy termékcsaládon belül.

Cöcö 1 éves korában nagyjából 50 oldal került a kiegészítő talik közé, majd rá 2-3 hónapra már 80-85 oldal. Nekiültem és módosítottam a title és a description tag-eket és az egész alá betettem egy egyirányu sitemap.html-t. Két hónap alatt a gugli kiemelt a kiegészítő találtatok közül olyan 40 oldalt.

Persze vigyorogtam meg minden, hogy hú de Giga húzás volt, de megint elkezdett nőni a kiegészítő találatok száma. Fogtam magam és a könyvtár struktúrát megváltoztattam, persze akkor már azt is úgy, hogy seósabb legyen, aminek ugye az volt az eredménye, hogy lett a gugliban egy rakás kamu találat az oldalon, de mellette beindexelte az új struktúrát is.
A kamu találatok kb 1 hónap után kipotyogtak a találatok közül és az újra beindekszelt tartalom az új eléréssel pedig néhány helyezéssel feljebb került a találatok közt.