Oldal: 1 / 5 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (49) összesen

Téma: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

 1. #1
  BaD-DoG dassad logója
  Csatlakozott
  07-07-02
  Hozzászólás
  1.552
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  The perfect intro

  Biztosan sokan láttatok már külömböző weboldalakon hirribilis AdSense jövedelemről készült ScreenShoot-okat. Ahol megjelenik az AdSense guru, ir egy eBook-ot amit elad 7 dollárét. Benne leirja, hogy hogyan kereshetsz sok százezer dollárt az AdSense-el, az oldalon ahoz, hogy bebizonyita ezt neked, készit egy PrintScreen-t az a Google AdSense fiokjárol amin látszik ez a tetemes összeg.

  Én most azért vagyok itt, hogy megmutassam nektek, hogyan is lehet ennyi pénzt keresni a Google AdSense-el, úgy ahogy a nagy GURU-k csinálják, anyi a külömbség, hogy ehez semilyen eBookot sem kell megvegyél tőlem, de még csak fizetned sem kell érte, sőt még "Thanks"-et sem kel nyomnod és "Hirnév pontokat" sem kell adnod. Most megteszem ezt mindenki előtt publikusan, ingyen és bérmentve. És ha ez még nem lenne elég, 4 módszert is mutatok, és mind a négy módszerrel garantáltan sikerülni fog, nulla befektetésel és pár perc ráforditásával.

  The perfect proof

  Ahoz, hogy elhidd, hogy nem kamuzok és tényleg ismerem a titkát ezen oriási AdSense bevételeknek készitek énis egy ScreenShot-ot az AdSense számlámrol, ime:


  Mint láthatjátok nem kamuzok és tényleg tudok ekkora összegeket mutatni az AdSense számlámon. Ez egész idáig szép és jó, de most jön az a négy GARANTÁLT módszer minek segitségével te is ekkora összegeket kereshetsz a Google AdSense-el, és majd te is vigan mutogathatod az elért eredményeidet és tanithatsz másokat, esetleg eladhatod a tippet, hogy hogyan érhetnek el mások is ekkora összegeket a Google AdSense-l.

  Következzen az a négy módszer amivel te is elérhetsz ekkora összegeket a Google AdSensel:

  The perfect methods

  +++ 1. Az első módszer az azon pénzkeresők számára készült és azoknak ajánlott aki úgy szeretnének másokat megtanitani, hogy hogyan lehetnek gazdagok, hogy ők közben semmit nem tudnak rólla. Ez csakis az abszalut kezdők számára ajánlot, akik tulajdonképpen csak ahoz értenek, hogy megnyomják a Print Screen-gombot. Mivel nem oszthatok meg ilyen szigoruan titkos információkat nyilvánosan, javaslom, hogy olvassátok el ENNEK a honlapnak a tartalmát. Minden nyiltan és érthetően le van irva, szóval ez mindenkinek meni fog.

  +++ 2. A második módzser azok számára lett kitalálva akik már picitt jobban értenek a dologhoz. Tudnak Print Screen gombot nyomkodni és még egy kevés sminkelést is ellestek feleségüktől, anyukájuktól, barátnőjüktől, stb. A módszer egy a Microsoft Windows-ba alapból beépitett program segitségével lehet végbevinni, és a következőket kel tenned. Fontos, hogy ne cseréd fel a sorrendet ez csakis igy müködik.

  1. Jelentkezz be a Google AdSense fiokodba.
  2. Nyomd meg a Print Screen gombot a billentyüzeteden.
  3. Kattints a "Start" feliratu gombra, a képernyőd bal alsó sarkában.
  4. Válaszd a "Run" opciót és kattints rá.
  5. A feljövő ablakon találsz egy szövegmezőt, oda ird be a következőt: "mspaint" (fontos, hogy idézőjelek nélküll ird be, ha nem megy akár másolhatod is innen (fontos, hogy csak idézőjeleknélküll másold ki))
  6. Nyomd meg az "Enter" gombot a billenytyüzeteden. (A feljövő ablak talán ismerősnek fog tüni de ne tévessezn meg.)
  7. Nyomd meg a következő billentyüket: Ctrl és a V (Ha valamien okbol kifijólag nem történik semmi, probáld egyszerre mindkettőt nyomni (Ezt akár két kézzel is megteheted, de van aki egyel is képes rá) )
  8. Használd a képzelőerődet hisz minden eszköz adott ahoz, hogy te is tudj hasonló jövedelemre szert tenni.
  9. Eszedbe se jusson, hogy privátba segitséget kérj mert nem segitek, dolgozz meg a pénzedért.


  +++ 3. Ez a leginkább ismert módszer a programozók körébe, vagy azon emberek körébe akik picitt is értenek a programozáshoz, webfejlesztéshez. Ahoz, hogy minden müködjön a következőket kel tenned.

  1. Szükséged van Mozilla Fiefox-ra. (ingyenesen letöltheted a következő oldalrol: http://www.mozilla.com/firefox/)
  2. Szügséged van egy kiegészitőre, melynek a neve a titokzatos, FireBug (Tűz bogár, nyilvánvaló, hogy nem szorakozásbol, hozták létre hanem, hogy komoly pénzt kereshessünk vele. Szerintem a Nasa keze is bene van a dologba és azért nevezték el igy, hogy nehogy valaki ki merje probálni és rájöjjön az oriási AdSense bevételek titkára.)
  3. Ha sikerült az előző két módszer ezzel is könnyedén boldogulsz, ha mégsem jön össze miután ráraktad a kiegészitőt a Firefox-ra, probálj rákattintani a kis bogárra a a Firefox ablak alján. Ja és mindenekelőt ne feletkezz el bejelentkezni a Google AdSense fiokodba.

  +++ 4. Ezt a módszert akarattal hagytam a végére, hisz ehez is épugy szügséged lessz a Mozilla Firefox-ra mint az előbbi modszer során. Ez egy picit fejleteb módszer és nem annyira ismert. Ez titokként volt kezelve a Mozilla Firefox cég által, hisz nem akarták, hogy bárki rájöjjön a titokra, hogy hogyan érhet el ekkora összegeket a Google AdSense-l. (Valoszinü, hogy megálapodás a Google és a Firefox közt miután a Google annyit segitett nekük).

  A következőket kel tenned:

  1. Jelentkezz be a Gogle AdSense fiokodba.
  2. A felső szövegmezőbe ahol most azt látod, hogy: "http://google.com/adsense" (idézőjelek nélküll kell látnod) annak a helyére kell bemásolnod a következő szigoruan titkos (Top Secret) kódot:

  Kód:
  javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0
  Nagyon fontos, hogy vagy másold (Lásd: 2. módszer, 7. lépés) vagy pötyöd be (Lásd: Előtted az az izé amin sok gomb van) de a karakterek (betük, számok, speciális (különleges) karakterek) sorrendjét semijen esetbe sem cserélheted fel, hisz akor az egész haszontalan és nem fog müködni.

  The perfect shutdown

  Remélem mindenki számára érthetően magyaráztam el azt a négy módszert (több nem is létezik) ami segitségével képes ekkora összegeket mutogatni a Google Adsense számlásárol. Mostantol már te is hivatalosan tanithatsz bárkit online pénzkeresésre, és kikiálthatod magad Google AdSense GURU-nak.

  The perfect sponsors

  A telyes leirás csakis azért jöhetett létre mert segitségünkre volt a http://epenzkereses.com weboldal adatbázisa, amely oriási adatbázissal rendelkezik (több mint 15 bejegyzés) azon emberek számára akik online szeretnének pénzt keresni. Sok sikert mindenkinek és köszöntelek a Google AdSense GURU-k közt.


  Utoljára módosítva: dassad által : 2009-09-18 13:18

 2. #2
  Bölcs yatoo logója
  Csatlakozott
  09-02-18
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.842
  Begyűjtött 524 köszönetet
  302 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Nagyon be vagy ma indulva!!! szerintem jobban jársz ha most azonnal kocsiba ülsz, így még az esti sörözésre ide érhetsz és tarthatsz nekünk egy jó kis élő előadást ezekről a dolgokról! 3. #3
  hálószemész Kolos Tibor logója
  Csatlakozott
  08-04-07
  Hely
  Létavértes
  Hozzászólás
  389
  Begyűjtött 3 köszönetet
  3 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Nagyon jó, lendületes írás! Teljesen részletes, érthető.
  Én kipróbáltam, és működik!
  Ennek eredményeképpen én ma már nem dolgozok, se holnap, se holnapután
  KÖSZÖNÖM DASSAD, nagy guru vagy... 4. #4
  Szerkesztő Gilisztácska logója
  Csatlakozott
  08-10-06
  Hely
  Marslakó
  Hozzászólás
  260
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Uhh! VÉGRE egy olyan leírás amit sehol nem találtam a neten! Meg is nyomom a köszönömöt, még ha nem is kérted!
  Ha valóban elkezdesz utazni a sörözésre, akkor egész éjjel itatlak is, és nálunk is aludhatsz!

  Ha most nem lennél a barátom felvennélek! Hihetetlen vagy!


  "Sose szabad fullba nyomni a kretént, te meg full kretént nyomtál."

 5. #5
  Mindig van lejjebb Wirg logója
  Csatlakozott
  08-06-04
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.987
  Begyűjtött 412 köszönetet
  214 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Erre csak egy klasszikus jut az eszembe:
  "A csőgörény garantáltan profittermelő gépezetté változik az Ön kezében!"
 6. #6
  WordPress Maniac mahone logója
  Csatlakozott
  08-08-22
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  4.609
  Begyűjtött 249 köszönetet
  170 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Mennyi időd van Dassad!
  Grat az íráshoz, szakadtam rajta 7. #7
  állandó tag Tibi logója
  Csatlakozott
  07-05-02
  Hely
  ojjektum
  Hozzászólás
  1.691
  Begyűjtött 11 köszönetet
  9 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Mostmár én is tuti milliomos leszek ...... irány a balcsi 8. #8
  BaD-DoG dassad logója
  Csatlakozott
  07-07-02
  Hozzászólás
  1.552
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  yatoo - Köszönöm. A sörözéssel kapcsolatban csak annyit, hogy megtisztelsz, hogy végighalgatnál, de egyelőre még az i kétségessé vált, hogy ma éjjel indulhatok a kolozsvári King Of Europe driftversenyre.

  Kolos Tibor - Most már te is GURU-vá lettél, szóval ezentul szólithatsz csak MESTER-nek, a "GURU MESTER" mátol már számodra nem kötelező

  Gilisztácska - Köszi a meghivást, és gratulálok, mert te vagy az egyik azon internet felhasználó aki rájött ezekre a fantaszitkus (newer mentioned) módszerekre

  Wirg - Ez nagy nagyon nagy, talán majd ez lesz a következő hasonló bejegyzésem slogenje, és majd oda ahol eddig azt irta a templatekben, hogy "Ide irja a figyelemfelkeltő megszolitását" oda majd ezt fogom ini, de jó lesz

  mahone - Örülök, hogy tetszet, hát került pár szabad percem, gonoltam kihasználok és segitek pár embernek, hoyg GURU váljon belőlle

  Tibi - Ha képes vagy új szájegyekre rájönni, vagy belegondolni, hogy akár több nullás is következhet egymás után, akár a Karib Tenger is beleférhet


  Végülis az van, hogy ez tökéletesen tükrözi a hasonló remekmüveket, amelyek tényleg eladnak hasonlo cimü irásokat és tényleg vannak akik bedőlnek. Annyi, hogy ők azt irják az eBook-ba, hoyg a megfelelő szinek, megfelelő elhelyezés, használj képet a hirdetés mögöt vag ymelet, használj szokatlan formájuhidetéseket, bla bla bla. Ez én modszereim legaláb müködnek


  Utoljára módosítva: dassad által : 2009-09-18 14:04

 9. #9
  WordPress Maniac mahone logója
  Csatlakozott
  08-08-22
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  4.609
  Begyűjtött 249 köszönetet
  170 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  Tiszta Adsense----guruképző topic 10. #10
  Moderátor sZeKo logója
  Csatlakozott
  09-07-01
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.379
  Begyűjtött 65 köszönetet
  39 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Dollármilliók AdSense-el! Könyedén!!! (The perfect)

  dassad: És mennyibe kerül ezek után veled egy 1 órás konzultáció?


  sZeKoOldal: 1 / 5 123 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •