Idézet smekker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A napi limit a max. kulcsszó licit kb 20 szorosa!!! Mennie kéne...

Közben írtam nekik és ezt a semmitmondó választ adták:
"Amikor beérkezik a befizetése a rendszerünkbe, még el kell telnie egy bizonyos időnek, hogy azzal a rendszer is frissüljön, ez akár a beérkezéstől kezdődően 24 óráig is eltarthat." Hehe eltelt már 1 hét!
Ez legalább gyors volt, Kb. 6 őra elteltével érkezett...
Most várhatok az újabb válaszra
Érdekes, nekem a bankkártyás feltöltésekről pár órán belül jön az email hogy feldolgozták, de amint a fizetés megtörténik azonnal látom a számlázásnál az összeget, és a kampány is folytatódik, átutalásnál kicsit lassabb a dolog, de pár nap max egy héten belül eddig még mindig jóváírták a befizetéseket nekem.

A Számlázás / Fizetések végrehajtása menüben nem látszik a befizetésed a Függőben lévő tranzakciók között, valami "Jóváhagyásra vár" vagy "Folyamatban lévő" státusszal?

Egyszer volt olyan hogy valami fraud protection rendszerük gyanúsnak vélt egy feltöltést és akkor azt függőbe tette, de azt is hamar kivizsgálták; és addig is mint függőben lévő tranzakció látszódott.

Azt lehet csak kicsit megkeveredett az adwords "lelke" valami miatt, kiváncsi vagyok mit írnak majd a support-tól, mi volt valójában a hiba.