Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (14) összesen

Téma: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

  1. #1
    Tag
    Csatlakozott
    19-06-19
    Hozzászólás
    58
    Begyűjtött 7 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Kérdés Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Üdv mindenki!

    Kaptam a Google Search Console-tól egy ilyen értesítést: https://imgur.com/Nl6Cpzo
    Ha megnézem a Search Console-ban pontosabban, akkor ezt látom: https://imgur.com/wEJ3mJq
    Ha rákattintok egy konkrét hibás URL-re, akkor ezt látom: https://imgur.com/wd9HBS4

    Tudna valaki segíteni, hogy pontosan hogyan is tudnám orvosolni ezt a problémát? Mert az addig oké, hogy valamilyen ID-vel van problémája, de arra nem jövök rá, hogy a hibásnak jelölt részben pontosan mivel is van problémája.



  2. #2
    Bölcs Baross Ferenc logója
    Csatlakozott
    09-04-06
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.075
    Begyűjtött 747 köszönetet
    506 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Hibás a strukturált adat 3. eleme, itt tudod ellenőrizni:

    https://search.google.com/structured-data/testing-tool/

    ID-ben az URL-t kell megadni, nem pedig a tétel címét.
    ( Gyanítom nem saját kézzel programoztad le a breadcrumb-ot, legegyszerűbb ha lecseréled a plugint és megoldódik kb. magától )



  3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Ocaso (2019-09-23)

  4. #3
    Tag
    Csatlakozott
    19-06-19
    Hozzászólás
    58
    Begyűjtött 7 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Tudtommal nem használok külön plugint rá. (Hacsak egy általam más célra használt plugin nem tesz ilyet.) Nem lehet, hogy a Wordpress sablon készíti el alapból hibásan? Mindenesetre köszönöm a segítséget, megpróbálok keresni egy plugint, ami megoldhatja.

    Annyit még hozzá tennék, hogy leteszteltem a linkkel, amit ajánlottál és ilyen hibákat hoz minden egyes beágyazott videó után: https://imgur.com/Xx4BwHU
    Egyszerűen beágyazom a Wordpress beépített YouTube videó beágyazójával és ezeket a hibákat jelzi. Érdemes vele foglalkozni, vagy nem jelent hátrányt SEO szempontjából?


    Utoljára módosítva: Ocaso által : 2019-09-23 12:16

  5. #4
    Új tag
    Csatlakozott
    19-06-18
    Hozzászólás
    26
    Begyűjtött 9 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Persze, a sablon is okozhatja.
    Próbáld meg bekapcsolni a Twenty Nineteen sablont, aztán tesztelni ismét, hogy mi a helyzet.



  6. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Ocaso (2019-09-23)

  7. #5
    Tag
    Csatlakozott
    19-06-19
    Hozzászólás
    58
    Begyűjtött 7 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    És meglehet esetleg oldani sablon csere nélkül?



  8. #6
    Bölcs vidirita logója
    Csatlakozott
    07-05-09
    Hely
    Equilibrium
    Hozzászólás
    1.623
    Begyűjtött 388 köszönetet
    266 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Gyakorlatilag az összes oldalamra kaptam ilyen hibaüzenetet, tehát a dolog nem nálam romlott el hirtelen, hanem valamit variáltak a rendszerben - de ha másképp is van, most komolyan csak azt tudom gondolni, hogy a G menjen a jó édes... oda...



  9. The Following 2 Users Say Thank You to vidirita For This Useful Post:

    kistudatlan (2019-09-23), Ocaso (2019-09-23)

  10. #7
    Tag
    Csatlakozott
    19-06-19
    Hozzászólás
    58
    Begyűjtött 7 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Nekem sem voltak eddig ilyen hibaüzeneteim, körülbelül 2 napja kaptam őket. Kezdtél velük valamit?

    Egyébként leteszteltem egy másik sablonnal, ott nekem nem jelentkezik a hiba. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan oldhatnám meg egyszerűen sablon csere nélkül a problémát?


    Utoljára módosítva: Ocaso által : 2019-09-23 16:33

  11. #8
    Új tag
    Csatlakozott
    19-06-18
    Hozzászólás
    26
    Begyűjtött 9 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Én csak úgy gondoltam, hogy átkapcsolod a sablont, megnézed, hogy a másik sablonnal is van-e ugyanaz a probléma, aztán visszakapcsolod.
    De ha központi probléma, mint ahogy Rita is írta, akkor meg fog ez oldódni előbb vagy utóbb.
    A problémák általában megoldódnak önmaguktól...


    Utoljára módosítva: kistudatlan által : 2019-09-23 17:07

  12. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Ocaso (2019-09-23)

  13. #9
    Tag
    Csatlakozott
    19-06-19
    Hozzászólás
    58
    Begyűjtött 7 köszönetet
    6 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Pontosan úgy tettem ahogy írtad, átkapcsoltam és leellenőríztem, hogy ott jelentkezik-e a hiba vagy sem. És ott nem jelentkezett. Szóval nálam valószínűleg nem központi hiba, hiszen nekem az id helyén az oldal címe szerepel, nem az URL-je. És ezt a sablon okozza, hiszen egy másikkal már nem jelez hibát. Egyébként ez a hiba nekem már régóta megvan (mióta a sablont használom), hogy az id helyén nem az URL szerepel, csak eddig nem kaptam külön figyelmeztetést emailben, sőt még a Search Console sem jelezte. Csak a Google struktúrált adatok ellenőrzője. De most már, hogy ennyire felhívta rá a figyelmem a Google, elkezdett bosszantani a dolog.



  14. #10
    Bölcs vidirita logója
    Csatlakozott
    07-05-09
    Hely
    Equilibrium
    Hozzászólás
    1.623
    Begyűjtött 388 köszönetet
    266 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Navigációs útvonalak típusú jelölés javítása

    Idézet Ocaso eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pontosan úgy tettem ahogy írtad, átkapcsoltam és leellenőríztem, hogy ott jelentkezik-e a hiba vagy sem. És ott nem jelentkezett. Szóval nálam valószínűleg nem központi hiba, hiszen nekem az id helyén az oldal címe szerepel, nem az URL-je. És ezt a sablon okozza, hiszen egy másikkal már nem jelez hibát. Egyébként ez a hiba nekem már régóta megvan (mióta a sablont használom), hogy az id helyén nem az URL szerepel, csak eddig nem kaptam külön figyelmeztetést emailben, sőt még a Search Console sem jelezte. Csak a Google struktúrált adatok ellenőrzője. De most már, hogy ennyire felhívta rá a figyelmem a Google, elkezdett bosszantani a dolog.
    Én totál más sablonokat használok mindenhol, és mégis kaptam a hibaüziket mindenhova. Szóval akkor hogyan lehet a hiba eredője a sablon? Vagy minden sablon rossz lett és csak a beépített wp alapsablon a tökéletes, vagy valami más gebasz van.



Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •