Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: Kulcs-Kereső

 1. #1
  Új tag
  Csatlakozott
  11-04-20
  Hozzászólás
  3
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás Kulcs-Kereső

  Sziasztok!


  A véleményetekre lennék kíváncsi egy nemrég startolt kattintás alapú hirdetési szolgáltatással kapcsolatban. Szó sincs rejtett reklámról, a rendszer egyik fejlesztője vagyok, és információt szeretnék gyűjteni a benyomásokról.


  Pár hónappal ezelőtt elindult a Kulcs-Kereső (kulcs-kereso.hu) online hirdetési szolgáltatás, amely a Kulcs-Soft saját PPC megoldása. A Kulcs-Kereső egy olyan online és mobil hirdetési felület, amely kulcsszó keresésekre, a társoldalai hirdetődobozaiban és ügyviteli szoftverekben jelenít meg üzleti ajánlatot.

  A hirdetési piac többi szereplőjétől az innovatív hirdetési csatornákkal, az alacsony kattintási díjakkal és a B2B értékesítés elősegítésével kívánjuk megkülönböztetni magunkat.

  Hirdetési felületeink:
  - A Kulcs-Kereső találati listája kulcsszó keresést követően. Keresősáv a főoldalunkhon, a Kulcs-Soft honlapján, és társoldalainkon (pl. haszon.hu, 168ora.hu, eletforma.hu, autoblog.hu) található.
  - Társoldalaink hirdetődobozai (pl. csaladinet.hu, piacesprofit.hu, pcpult.hu és további 220 oldal).
  - Öt Kulcs-Soft ügyviteli szoftver (kedvezményes árazású, ún. Free'd szoftverek: CRM, EVA, Raktár, Autó, Számla)

  A kattintási árral a találati listában elfoglalt helyezést (aki többet fizet adott kulcsszóra, az szerepel előkelőbb pozícióban), és a hirdetődobozokban, szoftverekben való megjelenés gyakoriságát lehet befolyásolni. A hirdetést pozitív egyenleg mellett, már 1 Ft-os kattintási ár mellett is megjelenítjük. Célunk egy olcsó és hatékony online hirdetési szolgáltatás felépítése, amely olyan csatornákon szólítja meg a potenciális ügyfeleket, ahol sem Adwords, sem Etarget, sem CTnetwork nem szerepel.


  Mit gondoltok első látásra a rendszerről? Láttok benne e gyengeséget, erősséget? Mi a véleményetek a piaci rés létjogosultságáról (forintos kattintási díjak, a vállalati szektor közvetlen célcsoporttá tétele)? Esetleg van köztetek aktív hirdetőnk?

  Minden felvetést szívesen fogadok


  Üdv,
  Gergő 2. #2
  Bölcs benedictus logója
  Csatlakozott
  10-04-23
  Hozzászólás
  1.574
  Begyűjtött 2 köszönetet
  2 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  Lehet benne fantázia, de a kezdetekre kisebb haszonnal kéne kalkuláljatok.

  olcsóbban hirdetés -> több (releváns) hirdetés -> reális esély hogy értelmes összeget kaparjanak öössze a weboldaltulajok, akik kiraknak titeket


  Linkeld.be Linkmegosztó
  Indexeld.be - Linkgyűjtemény prémium funkciókkal!

 3. #3
  Új tag
  Csatlakozott
  11-04-20
  Hozzászólás
  3
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  Szia!

  A 20 százalék jutalék azokra a társoldalakra vonatkozik, akik maguktól regisztrálnak a rendszerbe, és alacsony az oldalbetöltésük. Ellenkező esetben (napi 10.000 oldalbetöltés felett), vagy ha mi keressük meg az oldalt, 40 százalék jutalékot biztosítunk. Ez a 40 százalék hosszú távú együttműködés esetén további tárgyalási alapot jelent, és egyedi jutalékszintet (maximálisan 60 százalék) állapítunk meg.

  A honlapunkon közölt (novemberi adatok) 60-120 Ft átlagos kattintási díj jelen pillanatban 55 Ft.
  Törekszünk a Kulcs-Kereső költségek alacsony szinten tartására, és mint a bevezetőmben is írtam, már 1 Ft kattintási díj mellett is megjelenítjük a hirdetéseket, ez pedig lehúzza az átlagot. 1 Ft-al persze a találati listán nem a érhető el minden esetben top10-es helyezés, illetve a társoldalakon, szoftverekben is ritkábban jelenítjük meg a hirdetéseket, mint teszem azt, 20-60-100 Ft mellett.

  55 Ft-al és 40 százalék jutalék szinttel kalkulálva 22 Ft-ot fizetünk egy kattintásért a társoldalaknak. Napi 50 kattintással számolva (10.000-es oldalbetöltéssel, optimális dobozkihelyezéssel ez egy reális becslés) ez napi 1100 Ft bevételt jelent az oldaltulajdonosnak, amit havi szinten 30.000 Ft jövedelem. Induló rendszerként úgy gondoljuk, ez egy versenyképes összeg. 4. #4
  Bölcs brendi2 logója
  Csatlakozott
  08-08-22
  Hely
  Vác
  Hozzászólás
  1.142
  Begyűjtött 61 köszönetet
  34 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  Milyen tipusú oldalakat fogadtak? Minden mehet? 5. #5
  insert_click bubu001 logója
  Csatlakozott
  08-05-19
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.296
  Begyűjtött 7 köszönetet
  5 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  A gond szerintem ott van, hogy nem a hirdető cégeket kell meggyőzni, hanem az ügynökségeket. A cég kiadja az ügynökségnek, az ügynökség meg leteszik a marketingmixet 2-3 olyan ember elé, akinek fogalma nincs az egészről, statisztikát lát arról, hogy hányan nézik meg az index, origó, stb oldalait és mennyi megjelenést jelent ez. Ezek után benyögik, hogy ők a nyilvános árakból 10% kedvezményt kapnak, melyet mivel ők nagyon jófejek és szeretnének sokáig együtt dolgozni veled továbbadnak feléd.

  Nekem volt vitám emiatt a közvetlen főnökömmel, nem tudtam vele megértetni, hogy sokkal többet érnénk el egy kisebb látogatottságú de szakmailag relevánsabb oldallal.
  Van egy büdzsé, amit el kell költeni, erre pont tökéletesek ezek, ha nem költöd el, akkor következő negyedévre/ fél évre kevesebbet kapsz. Ráadásul ha ismered a tulajt és tudod, hogy a kedvenc oldala a hvg.hu, akkor tuti, hogy oda is intézel egy felületet, mert attól ő nagyon boldog lesz.


  Székelyderzs és vártemploma LinkkatalógusCuba hotel booking
  Alacsony törpe sokat bír!

 6. #6
  Új tag
  Csatlakozott
  11-04-20
  Hozzászólás
  3
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  Szia Brendi2!

  Elsősorban híroldalakat, tematikus oldalakat keresünk, de bárki társoldalunk lehet. Kivéve, ha:
  - szerzői jogokat vagy a jó ízlést sértő anyagokat közöl,
  - erotikus, korhatáros tartalmú,
  - warez (bár van feliratos portálunk, de olyan oldalakon, ahol filmeket, zenéket lehet letölteni, nem szerepelünk),
  - gyűlöletre, erőszakra uszít, vagy hatósági engedélyhez kötött termékek reklámoz.

  Milyen oldalad van? Érdekel egy együttműködés?

  Üdv,
  Gergő 7. #7
  Bölcs brendi2 logója
  Csatlakozott
  08-08-22
  Hely
  Vác
  Hozzászólás
  1.142
  Begyűjtött 61 köszönetet
  34 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  Sajnos nem igazán van releváns oldalam, talán egy, de annak kicsi a látogatottsága.
  Viszont elmesélem a sztorim az aegon partnerprogrammal. Elég jó kattintásokat fizet, regisztráltam. Rengeteg méretű izgő mozgó bannerük van, kutyás, cicás (állatbiztosítás) és sok más.
  A program nagyon jól meg van írva, jó a stat. pl mutatja, ha külföldi ip-ről jön kattintás, vagy dupla kattintás, azért nem számol jutalékot.
  Szóval kitettem a bannereket játékoldalakra, ahol a fiatalok "haraptak" mozgó állatos bannerekre. Pénz egyre feljebb, jaj de jó, mindenki boldog. Pár hónap múlva jött egy levél, hogy nagyon sajnálják, de kiszámították, hogy az én oldalaimról jövő kattintásokból nekik egy üzletük sem volt, így ez nem éri meg nekik, magyarul kivágtak.
  A szabályzatukban sehol nem volt, hogy tilos játékoldalra tenni a bannert. A CPC üzlet meg nem eladásról szól, akkor CPA partnerprogramot csináljanak. Na mindegy, esetleg van benne valami tanulság... 8. #8
  Bölcs uniquevisitor logója
  Csatlakozott
  08-07-25
  Hozzászólás
  823
  Begyűjtött 2 köszönetet
  2 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  Ezzel mi újság mostanában? Van már használható tapasztalat? Vagy továbbra is csak az adsense, etarget megy? 9. #9
  Bölcs Baross Ferenc logója
  Csatlakozott
  09-04-06
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  2.109
  Begyűjtött 773 köszönetet
  525 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kulcs-Kereső

  versenyképesnek tűnhet a hirdetőknek - de a weboldal tulajoknak nem; 20% nagyon potom összeg, főleg úgy, hogy 1ft-s kattintási díjról is beszélhetünk
  adsense-nél pl. 68%-ról indul a buli, ami azért mégiscsak jobban hangzikA téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •