Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 23 (23) összesen

Téma: Láma segítségkérés linképítésben

  1. #21
    Bölcs yatoo logója
    Csatlakozott
    09-02-18
    Hozzászólás
    1.842
    Begyűjtött 524 köszönetet
    302 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Láma segítségkérés linképítésben

    Épp az előtted szóló DavveD kollégának van egy topicja a linképítésről, én pedig magamat ajánlom , de itt sajnos nem játszik a kapcsolat cserebere, viszont vállalunk kis munkákat is, és ha menet közben tényleg jó kapcsolatokkal rendelkezel, akkor a jutalékodat ledolgozom bármikor és még Google AdWords ajándék kupont is kaphatsz



  2. #22
    kgc
    kgc nem elérhető
    kgc for president kgc logója
    Csatlakozott
    07-05-01
    Hely
    Ouagadougou...
    Hozzászólás
    2.597
    Begyűjtött 32 köszönetet
    9 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Láma segítségkérés linképítésben

    Idézet Many eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondoltam, idővel indítok annyi blogot, ahány témakategóriám van (50). Aztán mindegyik blogra feltöltök néhány írást (többet nem bírok összehozni, így is elég őrült vállalásnak tűnik), s mindegyik blogot linkelem a honlapomra. Az olvasónak ez nyilván mit sem ér, de vajon számít valamit a Google helyezésemnek?

    A postokat nem nofolow-val látja el a portálok többsége? Hoznak azok valamit?

    És bocs, szerinted az 1000 (3 hónap mulva 5000) kimenő linkem ne legyen nofolow? Nem fog büntetni ezért a Google?
    Nem bántásból mondom, de szerintem kicsit rosszul látod ezt a katalógus építősdit, legalábbis a túlbonyolításból itélve, a többiek meg még segítenek is..

    50 blogot indítani egyenesen baromság. Azokba a blogokba blogolni is kell és rendszeresen, azokat a blogokat népszerűsíteni is kell, hogy legyen átadott értéke a katalógus felé, a karbantartást, a többit nem is említem. Kell csinálni a katalógus alá egy blogot olyan témakörökkel amelyek lefedik a katalógusodat és ABBA kell egy halom releváns posztot összeszedni. Hidd el, ha csak ezt megcsinálod már ezzel is vért fogsz izzadni.

    A másik ami mégjobb megoldás, hogy eleve article katalógust, vagyis cikk-katalógust indítassz. Meg kell hirdetni, hogy aki beküld neked egy korrekt cikket az x-millió karakterenként betehet egy linket a saját lapjára amivel szét díplinkelheti a saját lapját. Matyi örülni fog a lehetőségnek mert ír egy alsó-középkategóriás cikket neked amiből releváns linkeket kap x aloldalára Te meg annak fogsz ürülni, hogy a droid írkálja helyetted a cikket. Ha a droid nem írkálja, akkor keress a gugliban neked megfelelő angol vagy sváb cikkeket és guglitranszlátorral végeztesd el a munka nagyját.

    A blog és fórumposztolást erősen ésszel kell csinálni mert simán szpemmelésnek veheti /feltételes mód uraim!!!/ a google és hazavághat érte. Szerintem egyáltalán hanyagold, kivéve ha tényleg olyan a helyzet, hogy megéri.

    A 3 hírnévpötty miatt nem kéne aggódnod. Kis önnállóság és googletesó meg ilyenek. Megnyitod a katalógust, látod a befektetett munkát és vagy továbbmész vagy ajánlást küldessz. Súgok mert az jó dolog, a jobbak többnyire elől figyelnek...
    Vagy vegyél linket. Az igaz, hogy drágább de legalább egyszerűbb.

    A lap.hut el kell felejteni. Pökhendi kiskirályok gyülkekezete /tisztelet a Harzolnak még ár jó arcnak / Ha esetleg kegyeskednek felvenni az ajánlásod akkor sem garantált, hogy másnap nem törlik a linked.

    Ha félsz tőlle, hogy a google az 1000 kimenő linket negatívan értékeli akkor:
    A, ne építs katalógust,
    B, vegyél rá sokszor annyi linket amennyit Te adsz,
    C, használj átirányításos linket,
    D, most, hogy így mondod a nofollow is jó ötlet de akkor inkább már a "C" a jobb válasz...

    Idézet Many eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Addig is nyomuljak a linkkampánnyal, vagy célszerűbb akkor kezdeni, mikor minden OK?
    Egyértelmű, a népszerűsítést folamatosan kell csinálni, hogy mire kiteljesedik a katalógus addigra legyen benne elegendő póver is, hogy stabil helyezéseket generáljon....


    Idézet Many eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Magyarul azt kérdem: hoz ez a 700 bejövő link valami látogatót is, vagy "csak" a Google helyezésemet javítja fel? Mert ha az utóbbi, akkor már most kéne csinálnom, nem?
    Ez egy hülye kérdés. Ha feljavítja a helyezésedet akkor látogatót is fog hozni elvégre ezért gyúr mindenki a jobb helyezésre.


    Mimi vs propeller:

    A kettő közt annyi a különbség mint az autó és a talicska között. A mimit ki kéne szedni indexből met tényleg nem az a célja, hogy átpattintsa a látogatót, hanem kizárólag bevétel generálása vagyis, nem több mint a google szerint mfa-nak /Made for Adsense/ bélyegzett kategória. A propeller azért egy "csipetnyit" más kaliber....

    Szeirntem....



  3. #23
    Új tag
    Csatlakozott
    10-07-20
    Hozzászólás
    0
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Láma segítségkérés linképítésben

    Kedves Artidas, kgc, yatoo,

    köszönöm a türelmes magyarázatokat. Hajlanék arra a megoldásra, hogy inkább megveszem a listát, mert ezer más munkám van és ki tudja, mikorra jutnék el 700-ig. Hozzá lehetne jutni valami baráti áron?

    Yatoo azt írja, hogy "itt sajnos nem játszik a kapcsolat cserebere, viszont vállalunk kis munkákat is, és ha menet közben tényleg jó kapcsolatokkal rendelkezel, akkor a jutalékodat ledolgozom bármikor és még Google AdWords ajándék kupont is kaphatsz", amit nem értek teljesen... Szerintem elég jó kapcsolatokkal rendelkezem. És szeretném, ha vállalnál "kis munkát"!

    Privi üzenetet nem tudok írni pontszámok hiányában. Aki tud segíteni, azaz eladja nekem a listát, vagy felrakja a honlapomat, s mellékesen, úgy barátilag elirányít, hogy merre van Észak, az kérem, írjon.

    Nagyon kösz!

    Many



Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •