Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Cikk lehetőség - megtakarítások

  1. #1
    SzG
    Vendég

    Alapbeállítás Cikk lehetőség - megtakarítások

    A közepébe vágva:a www.sporolni.info oldalra szeretnék cikkeket.

    Egyedi, máshol meg nem jelent/jelenő cikkek jöhetnek csak számításba.

    A téma a spórolás, megtakarítások, takarékoskodás - téma specifikusan.

    Egészen konkrétan arra gondolok, hogy ha van egy szakterületed amiben tudsz tanácsot adni, hogy lehet megtakarításokat elérni azt szívesen látom.

    Ha teljesül a feltétel nem baj, ha linképítő, vagy bárki linképítés jegyében küldi be, de szeretném leszögezni, hogy nem önreklámokat akarok megjeleníteni, hanem olyan tartalmat ami hasznos lesz az olvasóinak.

    Pl. megtakarítás fizetett hirdetések helyett optimalizálással, vagy "nagyker áras kiskerek", vagy weboldalt sablonokból olcsóbban, energiadíjakon megtakarítani szolgáltatóváltással hogyan mennyit, hőszigetelési rendszerek megtérülése, nyílászáró csere helyett szilikonos szigetelés pl., praktikus lakberendezési megoldások amivel egy drágább megoldást lehet kiváltani, gázkészülékek őrlángjának a fogyasztása, hőszivattyúk hatásfoka, online megtanulható ismeretek hasznosítása (mint pl. adwords), lekötések kamatai az inflációhoz mérten mit miért, árak díjcsomagok összehasonlításával elérhető megtakarítások, munkába járás költségein spórolni, egészségesebb de olcsó ételek (finomított élelmiszerek helyett pl.), mennyiből lehet kenyeret sütni házilag, adókedvezmények kisvállalkozóknak, hajfestés otthon, egyéb praktikus ötletek, javaslatok.

    Kicsi zanzásan írtam le, ahogy hirtelen eszembe jutottak témák éppen, de talán látható, hogy szinte az élet minden területéről lehetnek építő jellegű ötletek.

    Normálisan megírt cikkek jöhetnek csak szóba, legyen bevezetés, tartalom, konklúzió és ha alkalmazható, akkor valamilyen hozzávetőleges, vagy pontos számítás milyen megtakarítás érhető el.

    Egy link lehet cikkenként, illetve ha van egy szuper cikk link nélkül akár fizetek is érte (persze nem vagyonokat, ez egy hobbi projekt).

    Az viszont célom, hogy egy igazi érték legyen az oldal az olvasóknak és egy extra jó lehetőség a cikket beküldő linképítőknek is.



  2. #2
    prosequor
    Vendég

    Alapbeállítás re: Cikk lehetőség - megtakarítások

    Adókedvezmények vállalkozásoknak témában küldenék egy cikket.



  3. #3
    SzG
    Vendég

    Alapbeállítás re: Cikk lehetőség - megtakarítások

    Köszönöm, várom nagy szeretettel.



  4. #4
    SzG
    Vendég

    Alapbeállítás re: Cikk lehetőség - megtakarítások

    Köszönöm az eddig beküldött cikkeket, ezek folyamatosan kikerülnek az oldalra.

    Megtiszteltetésnek veszem, hogy foglalkoztatok a cikkek igényes megírásával.

    Sokan kérdezték, hogy mi a karakterszám limit. Erre konkrét számot nem gondoltam ki előre, a lényeg hogy igényes, kerek egész cikk legyen, ami az olvasójának valóban segítség. Lehet ez 1500, vagy 6000 karakteres is.

    Példaképp említeném egy tisztelt fórumtársunk cikkét a vállalkozói adókról Spórolás felsőfokon - Tippek és trükkök egymástól: Kiadáscsökkentés vállalkozásoknál

    Vagy a saját írásom a nyomtatási költségekkel kapcsolatban. Spórolás felsőfokon - Tippek és trükkök egymástól: Spórolni a nyomtatáson

    Továbbra is szeretettel várom az igényes írásokat.



  5. #5
    Törzsvendég Rosszcsont Rozmár logója
    Csatlakozott
    12-07-04
    Hozzászólás
    111
    Begyűjtött 27 köszönetet
    23 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Cikk lehetőség - megtakarítások

    Gratulálok, jó ötlet! Néhány évvel ezelőtt bennem is felmerült egy hasonló site ötlete, de aztán nem lett abból semmi. Egyelőre nincs ötletem cikkre, de még töröm a 'zagyam



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •