Több mint egy éve halogatódik az ötletem, hogy szinte ingyen, reklámmentes tárhelyet biztosítsunk jól szerkesztett katalógusért cserébe. Lényegében munka fejében, reklámmentes tárhely elven működne a dolog és még az elkészített katalóguson is biztosítanánk reklámfelületet a vállalkozó szellemű és a "választott" témakört ismerőknek. Úgy gondoltam, egy seo fórumon érdemes felvetni ezt az alternatív megoldást, azoknak a szakmabélieknek, ill. olyanoknak akik most tájékozódnak az internetes megjelenés lehetőségeiről, és szeretnének egy + katalógust, és tárhelyet, melyen esetlegesen témábavágó és már meglévő, vagy készülő oldalukat(laikat) támogatná. Huh, ez a megfogalmazás kicsit furmányosra sikerült...
Mindenesetre, ha valakinek felkelti az érdeklődését, tájékoztatom ill. közös ötletek is szóba jöhetnek. Az ingyen tárhelyen lehet saját domain, de ha nincs, biztosítunk subdomaint is a wqw.hu (jelenleg még nem aktív) domain alá.
A jelenlegi álláspontom szerint, az 1 korrekt link leírással-ért - 1 mega tárhelyet biztosítanánk 1 évre. (Sztem. nem is rossz ajánlat, persze vannak szerkesztési alapelveink melyeket be kell tartani). Hosszabbítás: egy újabb katalógus. Várom a ( + - )véleményeket.