Idézet T.Gergely eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha van főállásod és csak másodállásban leszel vállalkozó, akkor nem kell fix havi 50000Ft-ot fizetni, csak a nyereség után, ahogyan NPeti is írta. Egyébként, mennyi idős vagy? Nem kötekedésből kérdezem, csak érdekel. Én olyan 18 éves körül voltam, amikor megtudtam, hogy milyen mértékűek az adók. Pont így reagáltam én is. Aztán 20 évesen vállalkozó lettem.

Bocs, az adatlapodon már látom.
Dettó. Első bevételem az akkor induló Tétrakó (talán még TeszVesz sem volt a neve, Vatera meg még sehol nem volt) partnerprogramjából volt. Azt hiszem, regisztrációnként 100 forintot fizettek 2004 környékén, ami jó pénznek számított nekem. Egy nap alatt összejött vagy ötezer forint, mire a Freeblog (náluk volt a legolvasottabb a blogom, akkor az ő rendszerük volt a legnagyobb) bejelentette, hogy tilos hirdetni. Fölajánlottam jótékony célra, de alig kaptam meg, mert "számlaképesnek" kellett lenni.

Azóta is időről időre megdöbbenek, mennyire sokat kell fizetni, de hát nincs más út, mint önmagam főnökének lenni, mivel összeférhetetlen, kibírhatatlan és címeres pöcs is vagyok egyszerre.

Webmania: tőled meg csak olyan hozzászólást látok egy ideje (nem csak most), ami trükközésre, csalásra buzdítja az embereket, ráadásul ki sem írod egy az egyben, hanem sejtetsz. Szerintem ez sunyi dolog. Írd ki vagy ne utalgass.