Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: Toroltek a talalati listarol

  1. #1
    Bölcs
    Csatlakozott
    11-03-05
    Hely
    UK
    Hozzászólás
    501
    Begyűjtött 66 köszönetet
    52 hozzászólásával

    Alapbeállítás Toroltek a talalati listarol

    Az egyik felnott kategorias oldalam top 5-ben volt google-ben (google. co. uk), es ma mikor raneztem egyszeruen eltunt. Nincs az indexben a fooldalam, viszont a talalati lista aljan kiir egy ilyet a google :

    Az Amerikai Egyesült Államok Digital Millennium Copyright Act (DMCA - Millenniumi Digitális Szerzői Jogi Törvényének) értelmében benyújtott jogi kérésnek eleget téve eltávolítottunk 1 találatot erről az oldalról. A ChillingEffects.org oldalán elolvashatja az eltávolítását kérő DMCA-panaszlevelet.

    A linket megneztem amit itt megad, de ott azt irja, hogy meg nincs nyilvanossagra hozva a panaszlevel. Viszont en nem kaptam sehova se egy email-t, se egy levelet, se semmit. A whois-ba is meg van adva a cimem. Igy igazabol azt sem tudom mivel sertettem torvenyt. Azt csak gondolom, hogy az en oldalamrol van szo, mert tobb oldalon szerepeltem, de mindenhol most a fenti szoveg van a lap aljan, az oldalam meg sehol.

    Volt mar valaki ilyen helyzetben? Most ilyenkor mi van?!



  2. #2
    ɯopǝǝɹɟ Freedom logója
    Csatlakozott
    09-11-02
    Hozzászólás
    5.974
    Begyűjtött 2.174 köszönetet
    1.396 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Toroltek a talalati listarol

    Az a lenti Copyright tutira nem neked szól, hiszen sok kulcsszónál ugyanez van kiírva.

    A weboldalad a Google-ben site:domain.tld keresésre mit mutat?
    - semmit nem mutat (akkor nagy valószínűség szerint bannolt a Google, de ez nagyon ritka, szinte még sosem láttam ilyet, csak elvétve néha-néha)
    - látod a weboldalad összes oldalát (akkor kisebb büntetésbe rakhatott a nagy tesó, de ez nem is biztos, meg amúgy is, ilyenkor nem kell rögtön pánikolni - várj)
    - látod a weboldalad összes oldalát, kivéve a "főoldalt" (kisebb gikszer, elvben pár nap, és visszarak, de azért egy hozzáértőnek meg kellene néznie a főoldalad)

    Illetve bármi is történt, mindig érdemes pánik gomb előtt 10-14 napot várni, mert van úgy, hogy "csak úgy" kisebb bizalmatlanság miatt hátra rak a Google-le. De ha nem pánikolsz, visszahelyez a régi helyedre, sőt, sok esetben még a régi helyezéstől is jobb helyre.

    Amíg pedig várunk, nézzük meg, erre mit mutat a honlapod: google.hu/webmasters/ (regisztráld be a weblapodat)



  3. #3
    system g-easy logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    n/a
    Hozzászólás
    4.311
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Toroltek a talalati listarol

    Szerintem sem neked szól, azok elég komoly problémák lehettek, amiket töröltek. A kezdőlap volt azon a helyen, ahonnét eltűnt? Mert azt rendszerint csinálja, hogy kiveszi 1-2-3 napra, majd visszakerül. Ahogy Freedom is írja, site: keresés. Ha a főoldal így sincs közte, de a többi igen, akkor tuti csak pár napos. (megrágja) Viszont ha az, akkor lehet, hogy többször is elő fog fordulni. Egyik oldalam egyszer talán fél évig is csinálta, hogy 2-3-4 napig volt, majd 1-2 napig nem. Persze mindezt úgy írom, hogy feltételezem, nem csináltál semmi komoly irányelvekbe ütközőt.



  4. #4
    Bölcs
    Csatlakozott
    11-03-05
    Hely
    UK
    Hozzászólás
    501
    Begyűjtött 66 köszönetet
    52 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Toroltek a talalati listarol

    A webmaster tools (be vagyok regelve) nem ir semmi kulonoset, a 2 nappal ezelotti atlag poziciom arra a kulcsszora szerinte 12. hely. Az oldalon nem tortent nagyobb valtozas mar nagyon reg ota, es a poziciom is allando volt mar jo ideje. a "site:"-al is rakerestem meg tegnap, es minden aloldalam jon kiveve a fooldal. Viszont fura, hogy csak a .co.uk -es keresonel van ez. A .com -osnal meg mindig 4. helyen vagyok. De akkor varok nehany napot, hatha csak frissit valamit a nagyteso es 1-2 nap mulva visszarak.
    Koszi szepen a valaszokat, azert most megnyugodtam.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •