Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 24 (24) összesen

Téma: Átverés

  1. #21
    Bölcs S. Zoltán logója
    Csatlakozott
    10-12-04
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    1.338
    Begyűjtött 623 köszönetet
    241 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Átverés

    Andrea, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tetteid éretlenek, kezdve egy efféle házasságkötéstől a segítségkérés módjáig. Itt nem arról van szó, hogy lesötéteznek-e, hanem arról, hogy az írásaid alapján Te egy különölegesen érzelemorientált személy vagy. Erősen kötődő típus lehetsz, aki extrémen nőies abból a szempontból, hogy a döntéseit az intellektus fénye nélkül, kizárólag emocionális, tehát érzelmi alapon hozza meg. Vélhetően ezért tudtak becsapni is, mert csak a szívedre hallgattál.

    Egyrészt nagyszerű dolog, hogy ekkora szíved van és biztosan sokan bántottak meg ezért, talán ez magyarázza a védekező mechanizmust, amely akkor is jellemzett, mikor azoknak szóltál (vélhetően nekem is), akik megbántottak a beírásukkal. Nem célom bármiféle lelki kellemetlenséget okozni, de még a pia fraust, a kegyes hazugságot is kerülöm az életemben. A helyzet az, hogy úgy tudlak elképzelni, mint egy fiatal őzsutát az oroszlánok között. Bárcsak olyan világban élnénk, ahol nem leselkednek veszélyek egy emberre, de hát nem érdemeljük meg az édenkertet. Éppen ezért a gyermekeid érdekében is néha ott kell lennie benned az anyaoroszlánnak, amely nem enged a közelükbe efféle csalókat. Biztosan az vezetett, hogy boldog szerettél volna lenni, szeretni akartál és szeretve lenni. De ez aligha siettethető.

    A nagy döntések meghozatala előtt jó dolog néha kicsit hátrébb lépni, hagyni kihűlni az érzelmek miatt felforrósodott anyagot, megnézni, milyen valójában. Sok szerencsét, kitűnő egészséget és kitartó bölcsességet, józan belátást kívánok a továbbiakra.



  2. #22
    Moderátor sZeKo logója
    Csatlakozott
    09-07-01
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.379
    Begyűjtött 65 köszönetet
    39 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Átverés

    Egyébként jó referencia ez a fórumnak, még ha kissé irónikusan is hathat, ezt így nevezni. Hiszen a hölgy a Google -t használta és ugye a kereső optimalizálás sem elhanyagolható szelete a fórumnak. Tehát még ha nagyon rendhagyó téma is ez, "csak magunkat okolhatjuk".

    Egyébként az árulás (bármilyen formája) vetekszik legjobban a zsarolással az első helyért, amit életem során sikerült legeslegjobban megutálnom. Ezért én személy szerint drukkolok Andreának, még akkor is ha segíteni nem tudok.

    Személy szerint egyébként remélem, hogy az egyre színesebb jogi témájú topic paletta idővel, majd hoz ide nagy szakértőket, mindannyiunk örömére.


    sZeKo


    Coming soon...

  3. #23
    Új tag andrea.angel logója
    Csatlakozott
    12-01-09
    Hely
    United Kingdom
    Hozzászólás
    10
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Átverés

    igazan koszonom
    komolyan
    amire leginkabb szuksegem van az leginkabb egy kis lelki tamasz most
    lehet sokan ugy gondoljak en hibaztam csak hogy amit tudni kell ez az ember jol jatszotta a szerepet hiszen ma magyarorszagon nagyon nehez hazassagot kotni valakivel aki raadasul meg csak nem is az uniobol szarmazik es en ezert nagyon sokat harcoltam hogy megkothessuk ezt a hazassagot. reszemrol komoly volt a dolog es kozel hat honap harc utan tudtunk ossze hazasodni ami azt jelenti jol jatszott nagyon



  4. #24
    Törzsvendég logo logója
    Csatlakozott
    11-06-19
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    114
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Alapbeállítás re: Átverés

    Nagyon sajnálom, hogy így becsaptak.
    Sok sikert és kitartást kívánok!



Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •