Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Weboldal tartalmának ellopása

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    11-11-03
    Hozzászólás
    13
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Weboldal tartalmának ellopása

    Sziasztok,

    sajnálom, hogy az első hozzászólásom egy ilyen kellemetlen esetet érint, de nem igazán vagyok képben, mit lehetne tenni. Mivel a Csalások, átverések, konkurenciák topik számomra még zárt felület, ezért gondoltam, itt osztom meg veletek a történetet.

    Nagyjából egy éve csinálok egy oldalt, amely lényegében egy póker affiliate projekt. Rengeteg cikket, hírt stb. írtam eddig. Naponta frissítem a tartalmat, elég sok munkám fekszik benne.

    Tegnap észrevettem, hogy egy másik oldal lényegében klónozta az enyémet: nem csupán a struktúrát, de a tartalmakat és a nyitóoldal szlogenjét, képeit is egy az egyben átvette, változtatás nélkül lenyúlta.

    Készítettem egy-egy screenshotot, bizonyítandó az egyezést (a cikkeket is átnéztem, döntő többségben 99%-os az egyezés).

    Bizonyítékkép beillesztenék képet, de nincs még 15 teljes értékű hozzászólásom.

    Nem én vagyok egyébként az egyetlen áldozata az embernek, egy nemzetközileg is ismert toborzó oldal híreit is egy az egyben bemásolta az illető (a PokerStrategy-ről van szó).

    Az ő képviselőjük megpróbálta felvenni az emberrel a kapcsolatot, a PS-ről másolt hír Facebook-os ajánlójához fűzött egy kommentet, amiben felhívta a figyelmét a tartalmak jogosulatlan használatára, a komment azonban törölve lett, a képviselőt pedig letiltották.

    Érdeklődnék, mit javasoltok, milyen ellenlépést érdemes megfontolni.

    Előre is köszönöm a tapasztaltabb felhasználók javaslatait, tanácsait!



  2. #2

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •