Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Animáció, reklám, magyarázó videók

 1. #1
  Bölcs
  Csatlakozott
  11-06-24
  Hozzászólás
  1.204
  Begyűjtött 554 köszönetet
  363 hozzászólásával

  Alapbeállítás Animáció, reklám, magyarázó videók

  Üdvözletem a hölgyeknek és az uraknak,

  Én most nem a honlapunkat akarom bemutatni (nem igazán találtam jobb fórumrészt, de ha létezik ilyen, akkor egy mod legyen szíves rakja át), mert az ugyan van, de évek óta nem nyúltunk hozzá, szóval már nagyon nem aktuális, ellenben a szolgáltatásunk az pörög, így arra az elhatározásra jutottam, hogy megosztom veletek.

  Szóval animációkat, magyarázó videókat, reklámokat, kampányokhoz videókat, social media felületekre reklámokat/videókat készítünk, és hát ki tudja... talán valamelyikőtöknek megragadja a fantáziáját a dolog, szükségetek van egy termékbemutató videóra, vagy instagram kampányhoz kell egy rövid anyag, bármi hasonlóban tudunk segíteni (lejjebb mindegyikre mutatok is példát amit mi csináltunk).

  Egy pár éve már nyomjuk az ipart, van némi gyakorlatunk, de féljük az új ötleteket. Tudom, hogy így most a koronavírus árnyékában sokaknak nem ez a legfontosabb, de sokaknak meg pont, hogy ez kellhet, de hát ezt majd persze ti tudjátok.

  A lényeg, hogy ha bármilyen animált cuccra van szükséged, akkor keress meg bátran, kitalálunk valami ütőset, és ha esetleg azt hiszed, hogy brutális árat kell kicsengetned: hát nem, nem kell. Megoldjuk.

  Még annyit - és be is fejezem a szófosást -, hogy ha kell, akkor komplett megcsinálunk mindent (kitaláljuk a forgatókönyvet, szöveget írunk, felvesszük a szinkront, megrajzoljuk az grafikákat, animálunk, zenét teszünk alá), de ha van grafikusod, akkor nyugodtan bedolgozhat, ha van szöveged, akkor azt használjuk, ha van konkrét elképzelésed, akkor abból lesz videó. Szóval bármi megoldható.

  És akkor mutatok pár példát arra, amiket csináltunk, ezeknél az anyagoknál kivétel nélkül mindent mi csináltunk az alapoktól kezdve, forgatókönyv, szöveg, grafika, animáció, hangok (kivéve a Vanish grafikákat).

  BWT vízkezelő megoldások 2019  Dartsmatek bemutató videó  C2C bemutató videó  Powerbizt karácsonyi videó  VACS beruházó Zrt - terület beépíthetőség videó  Biciklikk bemutató videó  Vanish Instagram kampány reklám (szóval ilyennel is keress bátran)  Ha bármilyen együttműködés felvillant a fejedben, keress bátran, mindenre találunk megoldást

  Nyugodtan keress privát üzenetben itt, vagy a mattspph@gmail.com e-mail címen. Akkor is, ha csak kérdésed támadna, állok rendelkezésre. Ha egy ügyfelednek kellene videó, akkor azt is megoldjuk, természetesen jutalékért cserébe.

  Köszönöm, hogy szántál időt a posztomra. 2. #2
  Törzsvendég
  Csatlakozott
  19-06-19
  Hozzászólás
  115
  Begyűjtött 10 köszönetet
  9 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Animáció, reklám, magyarázó videók

  Kérhetnék valamilyen információt az árszabásról? Számomra még nem aktuális, de a hosszú távú terveim között szerepel egy gyermek csatorna hasonló animációkkal és érdekel, hogy nagyjából milyen árra számíthatok. Nem tudom hogyan áraztok, de akár percenkénti (animáció hossza) költséget is megadhatsz, vagy valami hasonlót. 3. #3
  Bölcs DomainFlotta logója
  Csatlakozott
  12-05-20
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  2.855
  Begyűjtött 1.164 köszönetet
  671 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Animáció, reklám, magyarázó videók

  Engem olyan érdekelne, mint az insta kampány 4. #4
  Bölcs
  Csatlakozott
  11-06-24
  Hozzászólás
  1.204
  Begyűjtött 554 köszönetet
  363 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Animáció, reklám, magyarázó videók

  Idézet Ocaso eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Kérhetnék valamilyen információt az árszabásról? Számomra még nem aktuális, de a hosszú távú terveim között szerepel egy gyermek csatorna hasonló animációkkal és érdekel, hogy nagyjából milyen árra számíthatok. Nem tudom hogyan áraztok, de akár percenkénti (animáció hossza) költséget is megadhatsz, vagy valami hasonlót.
  A legunalmasabb választ fogom adni, de az ár brutális módon függ attól, hogy pontosan mit szeretnél. Ezért a sztori mindig úgy néz ki, hogy a megrendelő a lehető legreszletesebben elmondja hogy mit szeretne, abból mi kitalálunk egy forgatókönyvet, nagyjából letisztazzuk véglegesre és utána mondunk egy árat. Egészen eddig a pontig neked nem kerül egy fillérbe se, ezt mindig mi vállaljuk (ez pár óra meló, amiből vagy lesz projekt végül, vagy nem, de ez a mi sarunk). Egy olyan animációt mint az insta, azt én összeraktam kB 5-7 óra alatt (javitasokkal, plusz korokkel). Aztán volt olyan videó ami bő egy hónap meló volt. De sokszor van az, hogy van egy cél, és van egy büdzsé, mi meg összehozzuk a kettot és mindenki boldog (sőt, legtöbbször jó is, ha hozzávetőleges büdzsével keresnek meg, mert egyszerűbb úgy kitalalni, hogy tudom, hogy mik a korlátok, ha vannak). Szóval erre azt tudom mondani, hogy keress meg, megprobalunk olyat kitalalni, amitől mindenki boldog, veszíteni nem tudsz vele, mert max végül nem rendeled meg.


  Utoljára módosítva: Contu által : 2020-05-06 00:27

 5. #5
  Bölcs
  Csatlakozott
  11-06-24
  Hozzászólás
  1.204
  Begyűjtött 554 köszönetet
  363 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Animáció, reklám, magyarázó videók

  Idézet DomainFlotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Engem olyan érdekelne, mint az insta kampány
  Holnap kereslek, megbeszéljuk.Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •