Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 234
Eredmény: 31 - 33 (33) összesen

Téma: Kérdezz-válaszolj: egy új projekt

 1. #31
  Bölcs DomainFlotta logója
  Csatlakozott
  12-05-20
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  2.600
  Begyűjtött 1.049 köszönetet
  597 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kérdezz-válaszolj: egy új projekt

  Nyitott vagy arra, hogy kialakítsunk egy olyan koncepciót, amiben a ti szoftveretekkel az én domainemen csinálunk egy hasonló projectet?

  Nem általános kérdés-válasz lenne a profil.

  Elég ha a szoftvert biztosítjátok, akár saját szerveren


  Stabil növekedési pályára állítanád a vállalkozásod?
  Tartalommarketing a Gyakorlatban Könyv

 2. #32
  Törzsvendég encipoly logója
  Csatlakozott
  09-07-31
  Hely
  VÁC
  Hozzászólás
  120
  Begyűjtött 23 köszönetet
  20 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kérdezz-válaszolj: egy új projekt

  Láttam már az ezt az oldalt, pont az nCore reklámnak köszönhetően. Nekem tetszik nagyon, bár a Google sebesség teszt még lassúnak mutatja az portált. Én is kb. 1 éve indítottam konkurens honlapot, igaz, csak wp motorral. Nyomtam pénzt reklámba, de szerintem az olyan volt, mintha az ablakon dobtam volna ki. Ami úgy néz ki, hogy meghozza idővel a sikert, az mindenképp a tartalomépítés. Rengeteg kérdésre 1 találatok között vagyok, megelőzve a GYK-t. Egyes kérdések havi majd 1000 látogatót hoznak. Szóval szerintem a tartalomépítés a legfontosabb, amire sajnos kevés a kapacitásom, de szerintem ti többet tudtok rá áldozni. Ha így van, akkor erre kell rámenni mindenképp. Az sem mindegy, hogy van feltéve a kérdés, szóval érdemes kamu tagokkal operálni az elején, és úgy írni a tartalmat, ahogy a legelőnyösebb.


  Utoljára módosítva: encipoly által : 2017-01-29 16:32

 3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  vidirita (2017-01-29)

 4. #33
  Törzsvendég encipoly logója
  Csatlakozott
  09-07-31
  Hely
  VÁC
  Hozzászólás
  120
  Begyűjtött 23 köszönetet
  20 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Kérdezz-válaszolj: egy új projekt

  Mivel ebben a témában merült fel az adatvédelmi azonosító szükségessége, gyorsan be is rinyáltam, és elindítottam az igénylést.
  A másnapi levelük alapján nincs rá szükségem, és ezek szerint Contu-nak sem kell ezzel foglalkoznia. (Hacsak nem akar hírleveket küldeni)

  Indoklás:

  "Az Infotv. 65. § (3) bekezdés a) pontja értelmében nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik. Ügyfélkapcsolat címén az adatkezelést nem kell az adatvédelmi nyilvántartásba bejelenteni, ha - az adatokat közvetlenülk az érintettektől veszik fel, - az adatkezelés célja az érintett számára ismert, - a kezelendő adatok fajtája, az adatkezelés időtartama (adattrlés) előre meghatározott, - az adatokat csak az előre meghatározott céllal összefüggésben használják fel, - az adatok nem kerülnek ki az adatkezelő kezeléséből, - az érintetteket minderről megfelelően tájékoztatják. Amennyiben a személyes adatokat az eredeti céltól eltérő célra (pl. direkt marketing, hírlevél küldés) is felhasználják, vagy az adatokat harmadik személy (nem adatfeldolgozó, hanem önálló adatkezelő) részére továbbítják, új kérelem benyújtásával kérelmezni kell az adatkezelés nyilvántartásba vételét. "

  Tájékoztatom továbbá, hogy az Infotv. 65. § (3) bekezdése, valamint a fentiekben meghatározott nyilvántartásba vételi kérelem adatai alapján a Hatóság nem vezet nyilvántartást a(z) ........... által benyújtott kérelemben szereplő adatkezelésről. 5. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Sanyi (2017-01-30)

Oldal: 4 / 4 ElsőElső ... 234

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •