Idézet HugoTheOne eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
... Mivel innen se latogatot, se ugyfelet nem veszitek, nekem ez itt valahol szorakozas is ...
Ezzel had kötekedjek, de persze csak szakmai alapon.

Én úgy gondolom, hogy az Internet - ahogy a neve utal is erre - nem egy városra / országra / nyelvre elszigetelt valami. Következik ebből, hogy minden kis apró (és nagy) pontja egybeér valahol. Olvastam olyat régen, hogy mindössze 7 kattintással bármelyik oldalról elérhetjük, bármelyik másikat. Ezt én magamban úgy értelmeztem, hogy elég egy keresőig vagy Googleig eljutni valahogy.

Na hogyha az előző állításokat elfogadjuk, akkor bárhol bármilyen formában megjelensz mint vállakozó / cég / fórum tag, akkor nem kell semmi butterfly effect, hogy ez kifejtse a hatását az üzletedre / szolgáltatásodra.

Anélkül, hogy azt elemeznénk hogy ez a fórum előkelő helyen szerepel a Googleben és a szakmában erős szereplői vannak (igen tényleg, és nem, nem magamra gondolok), puszta tény, hogy másnak is lehet üzlete ott ahol most neked van. Sőt, az is lehet hogy már most is van, csak egyikünk se tud róla, de lehet épp holnap lesz. A Google már "kérés nélkül is" felkínálja az általa fordított tartalmat, ami sokszor nagyon vicces, de minden kétséget kizáróan érthető.

Tehát ebből szerintem egyenesen következik, hogy az általad megjelölt "itt" - amit persze értem, hogy hogyan értesz - nem biztos, hogy a gyakorlatban is úgy működik mint elsőre gondolnád.


Azért, hogy nehogy úgy érezd, hogy megint valaki csak kötekedni szeretne veled, engedj meg egy pozitív értelmezést is annak kapcsán amit írtam. A szakmai kérdésekben nem tudok vagy nem akarok állást foglalni, azt viszont ha leenedő ügyfeled / üzlet társad lennék biztos nagyra értékelném, hogy látom kitartó vagy. Legalábbis - ha igazad van, ha nem - nem hátráltál ki a fórumról, ahogy azt már sokan tették, pedig úgy gondolod, hogy "ez nem is fontos hely".


Egyébként, hozzánk futnak be a Te jelentéseid is: Csoportok listázása - Entity Webmester Fórum

Ezt a hozzászólásom tekintsd úgy, hogy segítő szándék szülte.


Ezt pedig már írták előttem:

Idézet Geri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A szemelyeskedest ha lehet mellozetek. Koszonom.

sZeKo