Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: jocset.com - Közösségi portál

 1. #1
  Tag
  Csatlakozott
  09-01-02
  Hozzászólás
  61
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás jocset.com - Közösségi portál

  Eladó a www.jocset.com közösségi honlap. Az oldalon a felhasználók regisztráció után chatelhetnek, megoszthatják barátaikkal a fényképeiket valamint cikkeket, vicceket és egyéb tartalmakat is közkinccsé tehetnek. A fontosabb tartalmi részek a következőek: Magazin (felhasználók által beküldött cikkek), Humor (felhasználók által beküldött viccek), Videók (a szerkesztők által feltöltött humoros videók), Jó szoftverek (szoftver letöltési szolgáltatás).

  A Jócset 2 éve működik, ez idő alatt kialakult egy „kemény mag” az oldal közösségét illetően. Ez a „mag” körülbelül 10-15 emberből áll, ők naponta kommunikálnak a chaten keresztül valamint az oldal által kínált egyéb kommunikációs csatornákon, mint például a privát üzeneteken keresztül.
  Jelenleg havonta megközelítőleg 5000 egyedi látogatóval valamint 3545 regisztrált taggal büszkélkedhet a honlap. Valamennyi regisztrált felhasználó e-mailcíme is megtalálható az adatbázisban, valamint lehetőség van nem, kor illetve egyép paraméterek alapján szűrni a felhasználókat. Mivel a regisztrációval egyidejűleg a felhasználók beleegyeztek abba, hogy reklám tartalmú e-maileket kaphatnak a jocset.com üzemeltetőjétől, lehetőség van legális eDM kampányok lebonyolítására, valamint AdSense, emeltdíjas sms és egyéb bevételforrások is könnyen beépíthetőek a rendszerbe.

  A honlap egyedi fejlesztésű, PHP és MYSQL alapú. A design könnyen módosítható, a rendszer továbbfejleszthető, bővíthető. Adminisztrációs felület csupán néhány aloldalhoz van, ezért az adminisztráció nagyrészét eddig phpMyAdmin –ból oldottuk meg. Jelenleg a bluehost.com a tárhelyszolgáltató, eddig nem volt különösebb probléma vele, a chat is kivállóan működik rajta.

  Az oldal PR4 –es, a HTML kód viszonylag tiszta, a Google minden aloldalt beindexelt, és rengeteg kulcsszóra szép helyezésen szerepel.

  A komoly ajánlatokat és további kérdéseket az info kukac submitmultimedia pont com címre várom. 2. #2
  Buherátor Chati logója
  Csatlakozott
  07-12-03
  Hely
  Mohács
  Hozzászólás
  3.303
  Begyűjtött 267 köszönetet
  135 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: jocset.com - Közösségi portál

  Kár, hogy nem nyilvános... Kíváncsi lennék, hogy mit ér egy ilyen lap... 3. #3
  Bölcs djarni logója
  Csatlakozott
  08-05-08
  Hely
  Székesfehérvár
  Hozzászólás
  5.185
  Begyűjtött 561 köszönetet
  430 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: jocset.com - Közösségi portál

  Idézet Chati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Kár, hogy nem nyilvános... Kíváncsi lennék, hogy mit ér egy ilyen lap...
  Kérdezd meg a megadott e-mail címen :P

  ArniA téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •