Sziasztok!

Egy régi ügyfelem webáruháza eladó sorba került, ezt osztanám meg most veletek, így akit érdekel, az majd ne tőlem kérje a plusz információkat, hanem a megadott elérhetőségen jelentkezzen.

Köszönöm és Kellemes Ünnepeket!

Dolcsi

------------------------------------------

Eladó a www.BabaRuhaFarm.hu - BabaruhaFarm.hu kezdőlap - használt babaruha - gyerekruha webáruház webáruház a fent lévő termékekkel együtt.
Az oldalon kb. 2250 termék van fent, amelyeknek a legnagyobb része ruha. Több termék azonban több darabban is rendelhető.
Pl.: http://babaruhafarm.hu/keresés?keywo...&brand=0&gende r=0&quality=1&order=0&page=3
Tehát 2250 fölötti a termékszám.

Amit az oldalról tudni kell:
2009 óta működik. Azóta egyszer egy teljes fejlesztés lett rajta végrehajtva (pl.: a korábbi verziónál azonos termékeket, külön-külön kellett felvinni, nem lehetet megadni darabszámot).
Pár évvel ezelőtt, amikor még volt foglalkozva az oldallal, akkoriban a google 1-3, illetve 1-10 helyén szerepelt egy vagy két kulcsszóra (babaruha, babaruha webáruház, használt gyerekruha, stb.)
Az utóbbi 3 évben időhiány miatt nem volt termékfeltöltés, amely miatt az oldal üzletileg meghalt. Tehát a vevőnek a feladata volna a pozícionálás, vagy hirdetés, és persze ruhák feltöltése (napi 10-15 ruha feltöltéssel fel lehet pörgetni az oldalt.)
A feltöltés: adminon keresztül, fénykép feltöltés és a tulajdonságok kiválasztása + extra megjegyzés írható (pl.: „Ronaldonak is van ilyen pólója”), illetve azt hiszem adatbázis importálással is.
Az oldal a Mediacenter.hu-n van elhelyezve.

Mivel az oldalon lévő termékek ára minimum 2 millió ft, ezért az 100-200 ezres ajánlatokat nem várunk.

Az ajánlatok a babaruhafarm@gmail.com címre jöhetnek.