Sziasztok!

Két éve dolgozom egy projecten, most már főállásban, csak ezzel foglalkozva. Szeretném megtudni, hogy mennyit érhet a dolog jelenlegi állása alapján. Árában esetleg mennyire lenne eladható (Nem tervezem eladni, de fontosnak tartom most az értékbecslést)

Téma:
Védjegyzett irányzat az egészséges táplálkozás területen. A brand 2013 óta sikeresen gyűjt követőket egyfajta életmódként, nem személyhez kötötten. Nagy vonalakban hasonlóan lehet elképzelni, mint a "paleo", vagy a "norbi update" irányzatot.

Weboldal:
2013 óta működik. Teljesen egyedi tartalommal, folyamatos frissítések alatt áll. Tartalmilag minden teljesen hiteles. A google által remekül van beindexelve, számos erős keresésre első helyen, vagy oldalon van.
Weboldal látogatottsága elmúlt 31 nap alapján: 123ezer oldalmegtekintés / 38ezer munkamenet.

Közösségi felületek:
  • Hivatalos Facebook oldal: ~ 17.000 követő teljesen természetes forgalomból. Az oldal elismert, közkedvelt, kiemelten jól működik. Másfél éve minden nap többszöri frissítés történt.
  • Hivatalos FB csoport: ~11.000 követő. Jól adminisztrált, spam-mentes csoport egyféle fórumként működik a tagok rendszeres feltöltéseivel.
  • Egyéb: Instagram, Pinterest oldalak, pár száz követőkkel, mivel erre a területre nem rég tértünk rá.


Bevételek:
  • Éves banner felület szerződés alapján: 1 db nettó 560ezer Ft. (Számos megkeresés alkalmi hirdetésekre, melyekre eddig nem biztosítottunk lehetőséget)
  • Google adsense: havi kb. 25ezer Ft
  • Egyéb bevételek: Saját szerzésű e-book kereskedés szűk 3 hónap alatt kb 600.000 Ft.


Üzleti lehetőségek:
Védjegy alapján kizárólagos lehetőség online- és offline boltok, éttermek, vagy egyéb kereskedelem és szolgáltatás területén. Az üzleti kapcsolatok, beszerzési források részben már kiépítve. Az elmúlt egy évben több üzleti ajánlat érkezett. Részben elkészített tartalommal lehetőség könyvkiadásra.

Köszönettel várom a véleményeket, értékbecslést olyanoktól akiknek van rálátása egy ilyen nagyobb volumenű, nem csupán weboldalt jelentő projectre.