Sziasztok!

Eladó a témájában abszolult vezető honlap a Tetoválás és testékszer portál.

A siteról:
A másfél éve egyszerű weblapként indult site hamar komplex közösségi portállá és webmagazinná nőtte ki magát. Ma jelenleg a tetoválás és piercingek iránt érdeklődők vezető hazai médiuma, de a rendszeres látogatók közt sok művészetek, extrém stílusok iránt érdeklődő is megtalálható.

A portál joomla alapú, rendkívül sok kiegészítővel felruházva. Ezek: adatlapok létrehozása, képfeltöltés, belső, külső levelezés, képek, cikkek, adatlapok kommentálása, értékelése, komplex Fórum. Minden egyszerűen állítható admin felületről. Ez melett mükődéskész webáruház és hírlevélküldő szoftver lett beépítve.

Látogatottság: Havi 30.000 Egyedi látogató mellett az oldalletöltések száma meghaladja a 150.000-et. Regisztrált tagok alapján tekintve a látogatók 80%-ban 20-30 év közöttiek, nemek aránya nagyjából egyenlő. Az adsense bevételek folyamatosak, médiaajánlat alapján hirdetők jelentkezése is gyakori.

A portál rendezett SEO-val van, több reveláns kulcsszóra, az első találati oldalon jelenik meg.

Rendszeres adminisztrálás, webmagazinba cikkek írása megoldható.

Vevők, vagy befektetők jelentkezését konkrét ajánlattal kizárólag privát üzenetben, vagy emailben ( info@adrianweb.hu ) várom.

köszönöm
Adrián