Eladó egy magyar sport témájú facebook oldal, sajnos egy másik projekt miatt nincs több időnk rá.
Az oldal 2012 nyarán indult, az Olimpia ideje alatt egyre népszerűbb lett. Az Olimpia végével nem akartuk veszni hagyni az akkor már több, mint 15 ezres közösséget, így elkezdtünk a magyar sportolókkal kapcsolatos kiemelkedő eredményekről számot adni.
Jelenleg ez a 2. leglátogatottabb magyar sport témájú közösség a Facebookon több, mint 25 000 rajongóval. Egy-egy kiemelkedő poszt 30 ezer emberhez is eljut, a rekord bejegyzésünket pedig 372 000 ember látta. (Bizony, nincs elgépelve :) Ellentétben a mostani trendekkel, az oldal rajongói MIND önként lájkolták az oldalt, akik aktívan érdeklődnek a magyar sport iránt.

Ha naponta rövid időket, 10-15 percet rá tudsz szánni, hogy kiposztold az aznapi legfontosabb sporteseményeket, akkor ez az oldal neked való. Egy embert simán el tud tartani az oldal a bevételeiből. Ha hozzákötsz egy honlapot, rengeteg látogatót tudsz szerezni: Nyáron 2 hét alatt több, mint 100 000 új látogató jött az oldalunkra. Az oldalon a 25-34 éves női korosztály a legaktívabb, ha őket célzod a hirdetéseiddel, szinte garantált a siker.

25 000+ fős Facebook oldal eladó!-olimp12.jpg

Az oldal:
https://www.facebook.com/Olimpia2012.net

Január 27. éjfélig várom az ajánlatokat. PM-be, vagy a balazs091@gmail.com címre. Ha többen jelentkeznek annak adom, aki többet ajánl érte.
Minden kérdésre szívesen válaszolok, de ha sürgősen szeretnél választ kapni, küldj e-mailt!

Akit zavar az oldal nevében az évszám:
Bár 200 fő felett az oldalak nem átnevezhetők, az élelmes fórumozók megpróbálhatnak írni a facebook supportnak, amiben erre hivatkozva kérhetik az oldal átnevezését: hxxp://www.domain.hu/domain/egyeb/olimpia.html A fórumon olvastam, hogy többeknek sikerült egy hivatalosnak tűnő angol nyelvű üzenettel elérni, hogy átnevezzék az oldalukat. Az URL pedig szabadon átnevezhető, azzal nincs probléma.