Kedves Olvasó!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani kuponos scriptemet amelyet jelenleg idő és erősforrás hiánya miatt nem tudok használni, de aki érez egy kis kedvet hozzá és beleakar vágni, akkor annak most itt a lehetőség.

Minta oldal: 240.000 Ft helyett 16.890 Ft: 3 alkalmas bérlet - zsírfagyasztás a hosszan tartó fogyás érdekében a Mimo Szépségszalonban (ilyen az elrendezése!)

Stílus: Teljesen egyedi desing!

Rendszer: egyedileg írt rendszer (nem wordpress, nem joomla, nem cms rendszer!)

Rendszer összetevők:
1. Alaprendszer (kuponok generálása és megjelenítése az oldalon, egyedi beállítások, méretezések stb)

2. Affiliate rendszer (szintúgy egyedileg írt modul, amelyben statisztikákat lehet vezetni a bannerekről, kattintásokról és be lehet állítani az értékesítés utáni jutalékot a partnernek, saját kampányokat is tudsz indítani a partnereknek, valamint saját bannereket is létre tudsz hozni pl: karácsony alkalmából.)

3. Hírlevél rendszer (1 000 000 személy részére lehet kiküldeni hírlevelet!!!) A hírlevelet is lehet formázni akár szövegesen, akár html formában. Így egy igen igényes és designos levelet tudsz kiküldeni.

A rendszer mellé biztosítjuk a szükséges szerződéseket is, amiket a partnerekkel tudtok kötni, valamint a jogi hátteret is. Az oldal jelenleg egy Kft tulajdonában van, szóval számlát is tudunk adni, ha kell.

Várom az érdeklődésedet emailben:
redbull@indamail.hu