Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: PR4 - fantasyfan.hu -komplett, sokrétű portálmegoldás

  1. #1
    Tag
    Csatlakozott
    11-08-28
    Hozzászólás
    73
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás PR4 - fantasyfan.hu -komplett, sokrétű portálmegoldás

    Sajnos időhiány miatt előreláthatólag nem fogom tudni folytatni a lapot -egy ideje már áll az oldal ebből az okból kifolyólag- ezért úgy gondoltam meghirdetem, hátha.

    Az ajánlatom tartalmazza a domaint (fantasyfan.hu - PR4es érték), valamint a TELJES portálmegoldást, tartalmakkal (hírek, cikkek, beküldött novellák, felhasználók, stb.) és funkciókkal egyetemben. A motor egy alaposan átalakított, mindenféle földi jóval megtűzdelt egyedi sablonra épülő Joomla. Gyakorlatilag bármilyen tematikájú oldalt ki lehet hozni ebből a kiindulási pontból. A felhasználók saját profillapokat tudnak létrehozni, beépített kvízjáték (a felhasználók hozhatják létre), beépített szavazásrendszer (szintén a felhasználók -is- kreálhatnak szavazásokat), felhasználói toplista, pontszerzési lehetőségek és kitüntetés rendszer (achivementek!), komment rendszer, fórum, címkézések, stb..

    A site film, játék, könyv hírekkel foglalkozott elsősorban, 50+ beküldött novellával, 250+ hír/cikk (97%-ban egyedi, nem másolt) tartalommal bír. Bár a lap egy ideje "pihen", jelenleg is fut egy facebookos nyereményjátéka, melynek meghirdetett nyereményeit amennyiben a vevő valamilyen formában folytatja az FF-et, természetesen én állom! A laphoz tartozik egy jelenleg még csak 126 fős FB oldal is, ez is az ajánlat részét képezi. Mivel pár hónapja áll a lap, így nézettségről nem érdemes beszélni, de amikor aktívan tudtam hírezni/cikkezni dinamikusan nőtt a látógatószám, átlagban napi 300+ egyedi látógatónál hagytam abba.

    Összegezve tehát: egy kulcsrakész megoldás egyedi sablonnal (mely lehet, hogy nem mindenkinek nyeri el a tetszését, de garantáltan nem pár dolláros tucat sablon) + egy használható, PR4-es domain cím. A felhasznált komponensek és egyebek jogtiszták, több domain címen is használhatóak.

    A tárhely nincs benne az ajánlatban (egyébként a lap nem eszik sokat, osztott tárhelyen vagyunk), a lapon Google Adwords fut, az Adwords fiókom szintén nem része az ajánlatnak

    Nem tudom ki, mire lenne még esetleg kiváncsi, kérdésekre szivesen válaszólok. Az új tulajnak a beállítások, s egyebek elmagyarázásban, megmutogatásában természetesen segítenék, illetve igény szerint bármilyen sablonelképzelést rá tudok varázsolni a motorra (ha ha van valakinek rá embere az is meg tudja csinálni az útmutatások után, de a joomlához mindenképpen érteni kell!)

    Az irányár: 80ezer forint, az ajánlatokat várom nyilvánosan a fórumban vagy privátban. Az éppen aktuális állást jelzem a fórumban. Fizetni Paypallal lehet.
    Az ajánlatokat március 1-ig várom. Villámár: ha lesz rá igény, akkor megoldható.

    +1 ajándék: Akinek van Joomla honlapja, annak ez a hír és/vagy termék megjelenítő komponens biztosan használható lesz, irtózatosan profi cucc, 30 dollár értékben (a legfrisebb változatát adom, az összesJoomla verzióval kompatibilis!) Smart Slider For Joomla A FantasyFanon még nem ez a komponens látható (szintén időhiány miatt).

    Köszöntem a figyelmet


    Utoljára módosítva: FFantasy által : 2012-02-25 15:38 Oka: tartalom

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •