Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: Igényes toplista eladó

  1. #1
    Davidoff
    Vendég

    Alapbeállítás Igényes toplista eladó

    Eladnám a toplistámat. A tudnivalókat, részleteket összeszedtem egy csokorba:


    A domain-ről:
    - márciusban múlt 3 éves. Nem kulcsszavas, eredetileg autós tartalom volt rajta, ami később megszűnt, majd január végén került fel a toplista. A jelenlegi pr értéke 3-as. (A korábbi tartalommal is folyamatosan 3-as volt.)

    A toplistáról:
    - érvényes XHTML 1.0 és érvényes CSS
    - minden oldalon egyedi címsor, egyedi meta leírás és egyedi meta kulcsszavak
    - keresőbarát url-ek
    - további egyéb apróbb seo megoldások
    - egyedi számlálós banner a tagoknak, melyen látható az aktuális helyezés, a napi egyedi és átlag látogatószám
    - a felhasználók külön megadhatják, hogy mi legyen a hivatkozásuk title tag-je
    - a toplistán csak az a tag jelenik meg, akinél ki van téve a kód és legalább 1 látogatója van az adott napon. Aki ismeri a rendszert, az tudja, hogy van benne olyan opció, hogy x nap után automatikusan törlődnek az inaktív tagok. Az én megoldásomnak az az előnye ezzel szemben, hogy ha valakinek önhibáján kívül - pl.: műszaki okból - nem érhető el a honlapja, akkor nem törlődik a regisztrációja és ezzel együtt az összes addigi statisztikája, hanem minden megmarad. További előny, hogy így a toplistáról nem mutatnak hivatkozások nulla forgalmú honlapokra.
    - a tiltott tagok (értelemszerűen) a főoldalon nem jelennek meg, valamint a statisztikai oldaluk is automatikusan letiltásra kerül, azért, hogy a toplista egyetlen részéről se kapjanak linket
    - a téma egy már kész sablon átdolgozása néhány saját ötlettel, megoldással.

    Az eladás oka: megváltoztak az életkörülményeim és egyre kevesebb időt töltök számítógép előtt. Az érdeklődésem globálisan a számítógépezés felől elfordult, így honlapokra sincs szükségem.

    A honlap megtekinthető az alábbi címen: v i s s z a 2 (pont) hu

    A toplista legalacsonyabb ára 25E Ft. A minimális licitlépcső 1E Ft. A licitálás 5 nap múlva, tehát május 19-én zárul le, a fórum ideje szerinti 10:00-kor.

    Az adásvétel tárgyát a domain, az adatbázis és a file-ok képezik, más nem jár hozzá. Tehát az átregisztráció költségei a vásárlót terhelik és tárhelyről is neki kell gondoskodnia.

    Az új tulajdonosnak - miután átköltöztette - munkája nem lesz vele. Max érdemes néha átnézni, hogy a tagoknál rendesen kint van-e a számláló.

    Megkérek mindenkit, hogy az jelentkezzen vételi szándékkal, akinek rendelkezésre áll a vételár és azt 3 munkanapon belül át tudja utalni bankon keresztül. Ha valaki nem bízik bennem, akkor a honlapot meghirdethetem az ismert aukciós oldalon, ahol több éves, 100%-os regisztrációm van. Ebben az esetben azonban a vételár növekedni fog a jutalék fizetési kötelezettség miatt.

    Továbbá megkérek mindenkit a destruktív hozzászólások, az okoskodás és üzletrontás mellőzésére. Ahogy a hozzászólásaimból látható, én is tiszteletben tartom mások üzleteit és ugyanezt fordítva is elvárom.

    Köszönöm.


    Utoljára módosítva: Davidoff által : 2011-05-14 10:49

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •