Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: Igényes toplista eladó

 1. #1
  Davidoff
  Vendég

  Alapbeállítás Igényes toplista eladó

  Eladnám a toplistámat. A tudnivalókat, részleteket összeszedtem egy csokorba:


  A domain-ről:
  - márciusban múlt 3 éves. Nem kulcsszavas, eredetileg autós tartalom volt rajta, ami később megszűnt, majd január végén került fel a toplista. A jelenlegi pr értéke 3-as. (A korábbi tartalommal is folyamatosan 3-as volt.)

  A toplistáról:
  - érvényes XHTML 1.0 és érvényes CSS
  - minden oldalon egyedi címsor, egyedi meta leírás és egyedi meta kulcsszavak
  - keresőbarát url-ek
  - további egyéb apróbb seo megoldások
  - egyedi számlálós banner a tagoknak, melyen látható az aktuális helyezés, a napi egyedi és átlag látogatószám
  - a felhasználók külön megadhatják, hogy mi legyen a hivatkozásuk title tag-je
  - a toplistán csak az a tag jelenik meg, akinél ki van téve a kód és legalább 1 látogatója van az adott napon. Aki ismeri a rendszert, az tudja, hogy van benne olyan opció, hogy x nap után automatikusan törlődnek az inaktív tagok. Az én megoldásomnak az az előnye ezzel szemben, hogy ha valakinek önhibáján kívül - pl.: műszaki okból - nem érhető el a honlapja, akkor nem törlődik a regisztrációja és ezzel együtt az összes addigi statisztikája, hanem minden megmarad. További előny, hogy így a toplistáról nem mutatnak hivatkozások nulla forgalmú honlapokra.
  - a tiltott tagok (értelemszerűen) a főoldalon nem jelennek meg, valamint a statisztikai oldaluk is automatikusan letiltásra kerül, azért, hogy a toplista egyetlen részéről se kapjanak linket
  - a téma egy már kész sablon átdolgozása néhány saját ötlettel, megoldással.

  Az eladás oka: megváltoztak az életkörülményeim és egyre kevesebb időt töltök számítógép előtt. Az érdeklődésem globálisan a számítógépezés felől elfordult, így honlapokra sincs szükségem.

  A honlap megtekinthető az alábbi címen: v i s s z a 2 (pont) hu

  A toplista legalacsonyabb ára 25E Ft. A minimális licitlépcső 1E Ft. A licitálás 5 nap múlva, tehát május 19-én zárul le, a fórum ideje szerinti 10:00-kor.

  Az adásvétel tárgyát a domain, az adatbázis és a file-ok képezik, más nem jár hozzá. Tehát az átregisztráció költségei a vásárlót terhelik és tárhelyről is neki kell gondoskodnia.

  Az új tulajdonosnak - miután átköltöztette - munkája nem lesz vele. Max érdemes néha átnézni, hogy a tagoknál rendesen kint van-e a számláló.

  Megkérek mindenkit, hogy az jelentkezzen vételi szándékkal, akinek rendelkezésre áll a vételár és azt 3 munkanapon belül át tudja utalni bankon keresztül. Ha valaki nem bízik bennem, akkor a honlapot meghirdethetem az ismert aukciós oldalon, ahol több éves, 100%-os regisztrációm van. Ebben az esetben azonban a vételár növekedni fog a jutalék fizetési kötelezettség miatt.

  Továbbá megkérek mindenkit a destruktív hozzászólások, az okoskodás és üzletrontás mellőzésére. Ahogy a hozzászólásaimból látható, én is tiszteletben tartom mások üzleteit és ugyanezt fordítva is elvárom.

  Köszönöm.


  Utoljára módosítva: Davidoff által : 2011-05-14 10:49

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •