Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 12 (12) összesen

Téma: topszallas, optimalizációs segítség kérés

  1. #11
    Új tag
    Csatlakozott
    09-02-20
    Hozzászólás
    14
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: topszallas, optimalizációs segítség kérés

    Idézet djarni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

    Továbbá az oldal nagyon vérzik az alapvető seo hibáktól, ami a forráskódot, szerkezetet és felépítést illeti. Kezdj el mindenképp olvashatni a fórumon, és javítsd a hibákat. Pár dolgot kezdésnek..

    Egyszerűen nem értem, miért akarsz mindent a főoldalra tenni? Apartmanok, vendégházak, magánszállások, és a többi? Eleve nem lehet ennyi kulcsszóra gyúrni egy lapon. Mindegyiket aloldalra, külön releváns desc, title, és keyw tagokkal, nem pedig egy oldalba besűríteni az egészet. Legyen linkstruktúrája a lapnak.

    Aztán elérhető www-vel, www nélkül, plusz www oldal hu / index php néven is a kezdőoldal. Ez háromszoros, triplikáció. Csak egy legyen belőle. Aztán valóban le kéne váltani a táblázatos elrendezést inkább div használatára, melyet css file-ban szerkesztesz.
    Tudom,hogy van a forrsáködban szintaxis hiba elég sok, ezek folyamatos javitás alatt vannak. De SEO szempontból felépitésban és szerkezetben miféle hibák vannak?

    Nincs minden a főoldalon, ami ott van azok a kiemelt hirdetések lennének, kategóriánkként pár darab, mivel ez még folyamatosan bőbülő oldal, igy nincs minden régióban találati érték... Igy eggyes régiókban nem dob fel semmit.

    Szóval egy pl: apartman feliratu linkkel hivatkozzak egy apartman nevü aloldalra ahol pl. az összes aparman kategória megtalálható? mint egy fajta gyűjtő aloldal?



  2. #12
    Új tag
    Csatlakozott
    09-02-20
    Hozzászólás
    14
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: topszallas, optimalizációs segítség kérés

    Idézet Zaphod eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az ötlet jó, a külső megjelenése is letisztult, kellemes, DE:

    A helyedben, nem azon aggódnék, hogy a lap ,,nem jön,, a panzió, apartmann, stb...-re, hanem hogy működjön és legyen tartalma.

    - A térképes keresőnél legalább valami hover változás lehetne.
    - miért lehet kattintani olyan régióra, ahol nincs semmi? (pl: Közép dunántúl)
    - a részletes keresőben miért lehet olyan feltételeket (már a 2 legördülővel is) összeállítani, ahol nincs semmi? (pl: dél alföld - Kalocsa, balaton-b.almádi) itt az Új keresés nem az előző, ,,bővített,, űrlapra tesz vissza, hanem az index-re.
    - a Keresés interkatív térképpel egyáltalán nem csinál semmit.
    - egyébként mitől interaktív?
    - a szövegezés tartalmilag is és ,,mennyiségileg,, is enyhén szólva is (kis)gyermek cipőben jár
    - a regisztrációban semmit sem lehet tenni, nemhogy regisztrálni, bár sok dolgot ígérsz
    - üzenet küldésre mailto:..... és kiírva az email cím. Ilyet 15 éve csinálunk.....
    - a linkpartnerek; egyrészt az elnevezés is borzalmas, másrészt a tartalom is.
    - panziók, kempingek, motelek, turista és diákszállók, hotelek egyáltalán nincsenek az oldalon, de van menüpontjuk. Miért?
    - az egész menüstruktúra (térképes szálláskereső, bővített kereső, keresés interaktív térképpel) meglehetősen kusza, értlemetlen,
    - az üdvözlő szöveget (tartalmilag is) rettentő hamar írd át szerintem. Ha jól olvasom, a te oldalad azért jött létre, hogy a google-ban el lehessen érni a szálláshelyeket. szóval izé...
    - a térképnek használj egy háttér nélküli png-t
    - ami a ,,További információ,,-ra jön, az nagyon gáz
    -a description, keywords (mindkettő!!!) szinte teljesen azonos.
    - <meta name="keywords..... és <meta http-equiv="keywords.... mindkettő minek?
    - javaslom az utf-8 használatát
    - ha nem nyilvánosak a statisztikai adataid, akkor miért teszed ki a logot?

    + amit vadasy írt.

    Nem akarlak letörni, de mielőtt kulcsszavakon aggódsz, tedd helyre a lapot működési és tartalmi részről is. Jelen pillanatban örülj neki, hogy nem jössz ott, ahol kellene. Egyrészt a tartalom, a megfogalmazás, működés, struktúra olyan állapotban van, ami inkább elijeszti a szállásadókat. Másrészt a googlebot épp úgy összes-vissza mászkál(na) a lapodon, mint az elmúlt 20 percben én és semmiféle releváns tartalmat nem találna. R-go, inkább hátrányt jelentene, mint előnyt.

    Jó munkát és sorry; nem ,,bántani,, hanem inspirálni, segíteni szerettem volna az írásommal.

    - olyan régióra amire lehet klikkelni és nincs semmi, egyrészt tesztelési célból más felől partnerek toborzása véget maradt bent, de ezek vezérlései egyenlőre ki lesznek véve.
    - a regisztráció az még nem webes felüleleten történik, hanem email-en át a feltöltést én végzem, a szerkesztéssel együtt...

    köszönöm a kritikákat... elvégre kevés ismeretem van egy google barát oldal készitésben és sokat segitenek az irásaitok, igyekszem mindegyiket felhasználni kellő képpen a oldalamhoz. A szöveg lehet nem a legjobb vagy szerencsésebb azonban azt az útmutatást tartottam szem előtt mi szerint, megfelelő kulcsszó sűrűség, emberek számára is olvasható szöveg, formailag és tartalmilag is megfelelő.... Igyekszek javitani rajta.



Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •