Oldal: 1 / 27 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (265) összesen

Téma: Asztalos Debrecen

  1. #1
    work. don't play. HAL9000 logója
    Csatlakozott
    09-05-31
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólás
    1.205
    Begyűjtött 44 köszönetet
    19 hozzászólásával

    Alapbeállítás Asztalos Debrecen

    Üdv!

    Megtisztelő figyelmetek irányuljon most arra a lapra, amitől nem kevesebb függ, mint a megélhetésem. Remélem érzékeltettem a lap fontosságát - legalábbis számomra.

    Arra kérlek benneteket, változzatok most megrendelőkké. Bútort akartok. Beírhatjátok a googleba hogy "asztalos debrecen", vagy hogy "konyhabútor debrecen", esetleg "irodabútor debreden", netán hogy "egyedi bútor debrecen".

    http://debutor.hu

    Üssetek agyon nyugodtan, örülök a dícséretnek, de hasznosabb ha kötekedtek. Ötletek, hibák, jótanácsok - mindenért hálás leszek. Remélem lesz sok meglátás és vélemény, melyekből mindet lehetetlen lesz megfogadni.

    Előre is köszi!



  2. #2
    vadasy
    Vendég

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    nekem hiányzik egy (felső) menü
    szimpatikus, hogy van fenn képed, de ezt az ún. névjegykártyát én kisebbre venném



  3. #3
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.858
    Begyűjtött 323 köszönetet
    156 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Szia Zoltán!

    Maga a design nekem nagyon bejön a minimál mivoltában. a kód is szép, habár a cssnek külső fájlban van a helye. Látom, igyekszel jó sok tartalmat feltölteni.

    problémák:
    i. az oldalak tetején nincsen link a kezdőlapra, ami nem könnyíti a navigációt
    ii. a linkek szövege, valamint az 'Asztalos Debrecen' típusú headingek eléggé bántóak. Több magyarsággal szerintem kellemesebb és felhasználóközelibb oldalad lenne.

    Sok szerencsét!



  4. #4
    work. don't play. HAL9000 logója
    Csatlakozott
    09-05-31
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólás
    1.205
    Begyűjtött 44 köszönetet
    19 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Köszi mindkét hozzászólást. Örülök hogy eddig minden észrevételetek egyszer már az én agyamon is átfutott - ez számomra jó hír :-)

    A felső menün egy napig gondolkodtam, de ez a 4 lap szerintem nem igényli. Valami blogos kinézetű függőleges görgetésű lap lett volna a cél. A téma még képlékeny, meggyőzhető vagyok, köszi!

    Névjegy méret távtartó szerepet játszik, tán' 640-es... lehet nincs értelme. A fénykép magassági mérete így jó, a névjegy ehhez alakul. Szélességben mehet összébb, de én inkább szélesíteném 800 körülire... Ha mást is zavar, még meg van a psd, lehet módosítani.

    Szia Zoltán!

    Örülök hogy végre valakinek tetszik a design. Fogalmam sincs hogy kell külső css filet csatolni, majd kipróbálom (hátráltatja ez a momentum az oldalam bármilyen formában is?)
    Ami azt illeti, most alkalmaztam először stílusokat, share point designer-t használtam, azmeg oda tette - ahova. Kicsit belenyúltam kódszinten, de én kérem még tanulom ezt :-)

    Vissza link az aloldalakon felülre pici munka. Alul van, felül meg van böngészőben vissza gomb, még átgondolom.

    3 hete "asztalos" kulcsszóra az első 100-ban nem voltam az tuti. A címekkel és a linkekkel beáldoztam valamit, én is tudom, nekem is fáj hogy ilyen béna. Nem tudom nme-e ennek köszönhető vizsont azt hogy ha rákeresel a fenti szakmára, a 19. helyen megtalálod a lapot. Ugyaníg sikeres minden aloldal ha a title a keresett kulcsszó. Ha arra gondolok hogy 2-3 hetes a webhely új tartalma, és az aloldalak linképítését alig keztdtem el, erősen gyanús hogy pl: a "Konyhabútor Debrecen" mint linkre rakott kulcsszó szerepett játszott az eredményben. A domain egyébként egyszerűbb tartalommal 1,5 éve bosszantja a konkurenciát :-)
    Ezügyben várok még tanácsokat konkrét javaslatokkal.

    Köszi



  5. #5
    Törzsvendég adash logója
    Csatlakozott
    09-04-04
    Hozzászólás
    157
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Hali! Én a helyedben ha már nem akarsz felsőmenüt csinálni... akkor egy kis oldalsómenüt elhelyeznék. Egyelőre lehet hogy csak ennyi tartalom van az oldalon, de ha tényleg komoly jövedelmet szeretnél látni belőle... akkor folyamatosan fejleszteni fogsz ez biztos

    Egyébként tetszenek a képek.... before.. later... azok tényleg szépek
    (ahogy fejlődni fog az oldal, szerintem a képek megjelenítését is érdemesebb lesz az oldalra rakni, jobb, gyorsabb, egyszerűbben szerkeszthető)

    Én még esetleg az oldal elejére raknék egy az oldal céljait összesítő részt... egy kis PR szöveggel, egy-két mondattal amiben leírod, hogy miben tudsz mást nyújtani mint a konkurencia.



  6. #6
    work. don't play. HAL9000 logója
    Csatlakozott
    09-05-31
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólás
    1.205
    Begyűjtött 44 köszönetet
    19 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Erre valóban nem gondoltam. A későbbi tartalmak igényelhetik a menüt.

    Képek akkor lesznek az oldalon ha lesz sok megfelelő drupal vagy wp modul magyarul... akkor váltok :-)

    Mindhárom észrevétled hasznos, köszi. Úgy döntöttem, megcsinálok egy tömör kis bemutatkozó részt felül. Még nem tudom mi lelsz a tartalma...



  7. #7
    Barát ariel logója
    Csatlakozott
    07-07-13
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    901
    Begyűjtött 125 köszönetet
    88 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Szia Zoli, nekem is bejön a minimalist dizájn, tetszik az oldalad, a galéria parádés, bár én beintegráltam volna az oldalba. Kivenném a telefonszámot a description-ből, had kattintson az oldaladra a látogató mielőtt felhívna.

    Egyenlőre a keresőben ez a description :
    "2009. máj. 20. ... Nyakó Zoltán bútorasztalos Debrecen 20/801-2462. Egyedi konyhabútorok, irodabútorok, szobabútorok, üzletberendezések."

    A dátum, elöl a cachelt változat idejét, mutatja. Mikorra valóban erős lesz az oldalad, akkor már az általad megadott desc. meződ fog megjelenni.



  8. #8
    work. don't play. HAL9000 logója
    Csatlakozott
    09-05-31
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólás
    1.205
    Begyűjtött 44 köszönetet
    19 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Olyan már volt most nemtudom mit olvas ez a lüke bot, eddig a desc volt egy az egyben. Ilyet még nem csinált eddig.

    Telszám csalja a lapra... egy írásból így következtettem ki. Sugallja a cél valós meglétét a lapon és kattra ösztönöz. Amúgy az a cél hogy hívjon :-)

    Köszönöm szépen ariel! :-)



  9. #9
    sbs
    sbs nem elérhető
    Google 'n' Roll Man sbs logója
    Csatlakozott
    08-07-03
    Hely
    Tárnok és Budapest
    Hozzászólás
    2.110
    Begyűjtött 3 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Nos nem is olvasom el az előttem szólókat, hogy ne zavarjon.

    1. design - hagyjuk, azaz nincs , de ahhoz képest viszont jó
    2. használhatóság . maximális mivel nem nagyon volt mit elrontanod, azaz olvasson a vevő és kész
    3. ergonómia - erről szintén nem beszélhetünk.

    De tegyük fel, hogy mindez mellékes, hiszen elsősorban látogatókat szeretnél. Azonban nem felejtős, hogy a látogató ma már IGENIS itél a weboldal design-ja alapján, azaz egy "profi" oldal esetén nagyobb a bizalma a vásárlásra.

    Továbbá ha már besöpörted a látogatót, az bizony szeret az oldalon nézelődni, képekből válogatni, amire itt nem nagyon van lehetősége.

    4. SEO
    Itt már vannak eredményeid, de szerintem rossz úton jársz. Az emberek NEM ASZTALOST, hanem BÚTORT keresnek ELSŐSORBAN. Aztán ha már nincs más esélyük rátérnek az asztalosra is, bár a legtöbb helyen elkészítik az egyedi bútort.

    Szóval FELEJTSD el ezt az ASZTALOS kulcsszót (bár ez a szakmád és szereted) és térj át a BÚTOR DEBRECEN, KONYHABÚTOR DEBRECEN, stb longtail kulcsszavakra, az több profitot fog majd termelni.

    Egyenlőre a kezdőlapon a bútor szó pusztán 2x szerepel az is ragozva, valamint a konyhabútor is pusztán 3x. Ezeket a szavakat kéne beilleszteni az oldaladba legalább 15-15 helyen (ha jól számolom a keyword density-t), valamint a linképítést is ezekre a longtail szavakra nyomnám.

    Azonban ha elfogadsz egy jó tanácsot ez egy olyan téma amit WORDPRESS-ben pillanatok alatt igényesen meg lehetne oldani, úgy, hogy hosszútávon nagyot profitálnál belőle.

    Mindezek mellett sok sikert kívánok, szeretem ha valaki a saját szakmája mellett még maga készíti a weboldalát is.


    Ablak és beltéri ajtó :: Netmax: "Mindig van a tiédnél jobb oldal..." :: Építkezés Fórum

  10. #10
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    07-10-09
    Hozzászólás
    155
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Asztalos Debrecen

    Dizájnban valóban lehetne valami csilli-villi, de egyelőre minek. Majd ha hozott 4-5 jó munkát a honlap, akkor ráér.

    Amin viszont lehetne javítani: Title tag megfogalmazása lehetne kicsit magyarosabb. Ugyan ez így baromi hatékony. A descriptiont kéne valami vakítósabbra megírni, főleg, hogy a referenciák szépek. Ezt bele is lehetne venni a descriptionba, hogy tekintse meg referenciáimat... Én szivesebben kattintok oda, ahol tudom, hogy képet is látok, mert kevesebbet kell gondolkozzak. Beírnám ide is, hogy sztem mi lenne a jó, de aztán a fórumot hozná a google első oldalon ezekre a szavakra .

    Oldalon belül: keresőbarát URL-ek legyenek, ne kriksz kraksz. Az oldalon belüli linkek www-re mutatnak, de a főoldal http-vel jön be, át kéne írányítani egyiket a másikra és következetesen azt használni, azt linkelni.
    Az aloldalak linkelése ezekkel az anchorokkal hatékony, kicsit magyarosabban elegánsabb lenne. Nincs sok aloldalad, toljad be ezeket minden magyar hírgyűjtőbe, linkmegosztóba és mindenhova ami ami magyar nyelvű és deep linkelést engedi. Ezzel tulajdonképpen meg is oldottad az aloldalak problémáját és lehet az oldalon belüli linkszövegeket jobban magyarítani. Nem túl nagy a konkurencia, ilyen alap megoldások itt bőven megfelelnek.
    Referenciákat jobban kiemelni, mert úgyis ez érdekli a jónépet először. Így első körben nagyjából ennyi .


    Utoljára módosítva: EbAladar által : 2009-06-03 00:10

Oldal: 1 / 27 12311 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •