Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Egy bajai honlap a bácskai sportról, helytörténetről, utazásról

 1. #1
  bajai csabax logója
  Csatlakozott
  07-06-05
  Hely
  Baja
  Hozzászólás
  125
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás Egy bajai honlap a bácskai sportról, helytörténetről, utazásról

  Sanyi is már ajánlotta, hogy tegyem ki a weboldalt a honlap kritikára. Mostanra sikerült helyreállítani a spambotok által egy héttel ezelőtt megtámadott Bácskai Sportot. tehát - ígéretemhez híven - most már itt a helye. Íme az első számú honlapom, melynek fő témája a bácskai sport, a helytörténet és az utazás: http://www.bacskaisport.hu

  Várom az építő jellegű hozzászólásokat. Előzetesként annyit, hogy nem vagyok webmester, így a dizájn mindig olyan, amilyen ingyenes skint használok, a lényeg a tartalmon van. Igaz, ezért is olvassák az újságot. Soha nem optimalizáltam (pedig biztos ráférne), a Google PageRank-je most 4-es, de volt már 5-ös is. A Bácskai Sport úgy indult jónéhány évvel ezelőtt, hogy feltettem az írásaimat a netre, mert nekem egyszerűbb volt így archiválni a dolgaimat. Egy idő után egyre többen jelezték, hogy olvassák, és még mit szeretnének olvasni. Jelenleg itt tartok a Bácskai Sporttal, láthatjátok. 2. #2
  Tag breki logója
  Csatlakozott
  07-05-27
  Hely
  Szombathely
  Hozzászólás
  87
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Egy bajai honlap a bácskai sportról, helytörténetről, utazásról

  Nos egy szóval összefoglalva Szuper. Nem kis munka lehet mögötte.
  De azért van egy-két tippem. A HEAD részben a title tag az lehetne az első. A kulcsszavakat vesszővel kellene elválasztani. Bár lehet, hogy így is jó ez csak a gugli és társaitól függ. Nem tudom, hogy lehetne megoldani azt, hogy minden oldal külön címet kapna (title).
  Egyelőre ennyi. Olvasom tovább. 3. #3
  Adminisztrátor BagiZoli logója
  Csatlakozott
  07-04-26
  Hely
  8200, Királynék városa
  Hozzászólás
  3.857
  Begyűjtött 322 köszönetet
  155 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Egy bajai honlap a bácskai sportról, helytörténetről, utazásról

  Csaba, ez minden bizonnyal egy szuper joomla oldal, igazam van? A metákból törölném a robots, rating és generator tagokat. A keyword és a description nagyon hosszú és van benne olyan is, ami aligha jellemző a szabadszavas keresésekre. Ezt a témát légyszíves olvasd át és ennek fényében alakítsd ki a meta tagokat. Szerintem egy google webmester fiók igazoló kód lett rosszúl beillesztve. Ahogy nézem ez is felesleges:
  <script type="text/javascript">
  <!--

  //-->
  </script>
  A design tudjuk, ízlés dolga, de Firefoxxal a kétsoros menük eléggé furcsán festenek. Kicsit lehetne talán szellősebb a szerkezet. 4. #4
  Mentor garrotter logója
  Csatlakozott
  07-05-11
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  477
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Egy bajai honlap a bácskai sportról, helytörténetről, utazásról

  Én úgy olvastam xoops amin fut.Az egy érdekes rendszer. Nézegetm sokat, de valahogy soha nem tudott megfogni. Mindig valami mást akart mint én. 5. #5
  bajai csabax logója
  Csatlakozott
  07-06-05
  Hely
  Baja
  Hozzászólás
  125
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Mosoly re: Egy bajai honlap a bácskai sportról, helytörténetről, utazásról

  Sziasztok!
  Ha nem gond, egyben válaszolok. De előtte is köszi a jó szavakat és a jó tanácsokat. Utóbbiakat igyekszem megfogadni, de ehhez még utána kell néznem olyan fogalmaknak, amelyek számotokra biztos teljesen egyértemüek, nekem viszont közel állnak a szláv nyelvekhez.
  - Igen, sok munka van benne. Bár igazából nem a honlap külalakjában, annál inkább a tartalmi részében. Ha jól számolom, a Bácskai Sport 11 éve van fent a neten. Mint írtam magánarchívumként indult, az évek nagy részében html-ben volt, utána jött két év nuke, három éve pedig Xoops az alap. Ami most látható a neten, az a html utáni korszak (a régieket még nem volt időm feltenni a netre, pedig volna rá igény).
  - A honlap nem joomla, hanem xoops. Akkoriban még nem volt joomla, sőt az elődje (javítsatok ki, ha tévedek) a mambo is még nagyon újdonság volt. Legalábbis nekem.
  - Hogy ti miket meg nem láttok!! De mindenek előtt előrebocsátom, hogy a xoops-hoz kb. annyit értek, hogy tudom miként kell feltenni rá az írásokat, tudom mi az a modul, blokk és hasonlók. Némi gőzöm van a metáról és hasonlókról, de azért nyomoznom kell majd picit, hogy mi merre van. De akarat van, talán belejövök. Tuti nyomoznom kell az után a "google webmester fiók igazoló kód" után is. Vettem a többi jó tanácsot is, és ha elakadok, remélem segítetek megtalálni azt, amit meg kéne találnom, de valamiért mégsem találom!A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •