Eredmény: 1 - 4 (4) összesen

Téma: d700 pont hu

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    08-03-20
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    22
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás d700 pont hu

    Sziasztok,

    Nemrég készítettük el a d700 pont hu oldalunkat. Bármiféle véleményt szívesen vennék.

    Előre is köszönöm.
    Üdv,.
    Gábor



  2. #2
    Mentor etalon logója
    Csatlakozott
    08-01-11
    Hely
    Esztergom
    Hozzászólás
    491
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: d700 pont hu

    Nem értem...
    Ez az oldal arról szól, hogy bemutasd és eladd a fényképezőgépet. Eddig rendben. De ilyen nagyértékű vásárlásnál alapfeltétel a bizalom. Bizalom, hogy befizetek és meg is kapom a gépet. Ha valaki - idegen - a honlapodon jár és megtetszik neki a gép, akkor rövid időn belül dönteni fog:
    1. Megveszem. Kattintok a kosárra és bejön egy vadidegen oldal. és oda a bizalom. Ennek elkerüléséhez néhány mondat, néhány grafikai elem elegendő lenne: Tisztázd, hogy ez az oldal és a webáruház oldala ugyanaz a cég. Nem akarja lenyúlni sem a nehezen kinyíló pénztárcáját. Tényleg csak néhány mondat.
    2. Körülnézek még, hátha valahol van olcsóbb. És már el is ment a honlapodról. Kb ez olyan, mint amikor valaki bemegy a kis maszek fotósboltba jól kikérdezi az eladót. (leköti 20 percét!) majd elmegy és megveszi az Interneten, vayg a valami nagy multinál... olcsóbban. Hogyan kerülheted ezt el, vagy legalább hogyan csökkentheted ennek valószínűségét? Azzal, hogy nem adsz meg minden információt csak úgy "ingyen". Ha olyan infód van, amit csak Te tudsz akkor kérd el cserébe az email címét a látogatónak. Ez olyan, mintha a boltos elkérné a potyázó infó gyűjtőtől a telefonszámát és aznap este felhívná, valahogy így: "ha még nem döntött, akkor holnap jöjjön be és mutatok valami érdekeset" aztán két nap múlva: "talált máshol ilyen gépet? Ha nem akkor most jöjjön vissza, mert a gyártó vezérképviselete most szólt, hoyg van két db gép, amit meg lehet venni akciósan, de csak holnapig tartják a gépet. Nem kell most fizetni, de ha lefoglalózza mondjuk 50 eFt-tal akkor gyorsan lestoppolom a gépet".
    Vagy ez túl durva?
    Igazad van! Lehet kevésbé nyomulósan is. Csak akkor kevesebb lesz a vevőd. De ez a te dolgod...

    De ha te árulod a legolcsóbban, akkor meg legyél erre büszke! És mondd el!
    Adj rá legjobb ár garanciát!
    Azért én ekkor is elkérném az email címét. Mert lehet, hogy fél év múlva, amikor kijön a Nikon D7766-os gép, akkor te tudod elsőre értesíteni erről.


    Utoljára módosítva: etalon által : 2008-07-30 09:28

  3. #3
    Új tag Coon logója
    Csatlakozott
    08-07-30
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    20
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: d700 pont hu

    Az oldalt ahogy átnéztem csak az tűnt furának, hogy csak ez az egy termék van, de gondolom, mármint a kapcsolatból, hogy ez egy termék a többi közül, de ezt valamiféleképpen jelezni kellene, hogy van más is.



  4. #4
    Chrome Ball Netallica logója
    Csatlakozott
    07-10-10
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    1.503
    Begyűjtött 44 köszönetet
    21 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: d700 pont hu

    A design szép, egyszerű és letisztult, illik a termékhez. Ami kicsit zavaró az a termék fotóknál a fekete háttérrel iframe-ben beillesztett galéria. Ha már így lett megoldva akkor lehetne az iframe olyan magas, hogy ne legyen egy plusz csúszka az oldalban, ez nem csak zavaró hanem eléggé el is rondítja az oldalt.

    A sima tesztek galériára ugyanez vonatkozik. Nagyon elrontja ez a megoldás, hiába van a szép ajaxos megoldás. Amúgy azt sem ártana lefordítani magyarra.

    Egyetértek etalon véleményével, nem igazán motivál az oldal a vásárlásra, gyakorlatilag nem is találtam értékesítésre inspiráló dolgokat. Bár gondolom aki ide téved az ismeri ezeket a gépeket, de azért valahogy csak meg kellene győzni őket is, hogy tőletek vásároljanak. Azokról nem is beszélve akik egyenlőre csak keresnek valami jobb gépet.

    Nekem még kicsit az is fura, hogy a jobb felső sarokban ahol általában a legfontosabb, vagy kiemelt, néha pedig a böngésző funkciós gombok szoktak lenni, az oldalról kimutató linkeket találok, ráadásul mindegyik a saját oldalba nyílik bele. Arról nem is beszélve, hogy ha fényképezőt akartok eladni akkor miért az olimpiára terelitek el a látogatót?

    Szóval összeségében egész jó a site, csak a galériáknak van egy kis "belekontárkodás" hangulata.

    Szóval összességében



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •