Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Hamvak

 1. #1
  Plk
  Plk nem elérhető
  kakaó Plk logója
  Csatlakozott
  10-05-07
  Hely
  Farkashegy
  Hozzászólás
  280
  Begyűjtött 56 köszönetet
  37 hozzászólásával

  Alapbeállítás Hamvak

  Sziasztok!

  Honlapról is jöhet kritika, bár magam is tudom ez inkább valami online szórólap féle. Kap majd valamilyen modern trendit, Facebook oldalt stb. Szórólap is lesz. (majd megkérek valakit)
  Inkább érdekelne véleményetek az ötletről. Az biztos, hogy nincs még; hogy van-e rá igény nem tudom. Elég furcsa világban élünk, bármi lehet.
  Valójában egy nagyon modern urnatemetőt szeretnék építeni, sajnos nem könnyű befektetőt találni, még úgy sem, hogy a költség fele megvan. Továbbmentünk a gondolaton és lett, ami a honlapon olvasható. (Azt, ha sikerül ebből javakra szert tenni, akkor nem kell befektetőt keresni.)

  Szerintetek? (hamvak.hu) 2. #2
  Bölcs DomainFlotta logója
  Csatlakozott
  12-05-20
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  2.855
  Begyűjtött 1.164 köszönetet
  671 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  egyáltalán nem értem az ötletet, pedig megnéztem a honlapot is 3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Plk (2019-04-04)

 4. #3
  Szerkesztő Koala logója
  Csatlakozott
  14-01-29
  Hozzászólás
  238
  Begyűjtött 97 köszönetet
  85 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  Lehet fiatal vagyok, de ez nekem nagyon fura, illetve leginkább felesleges. Ha valaki nem tudja megoldani, hogy egy szerettére megemlékezzen, az nem fogja ezt se igénybe venni. 5. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Plk (2019-04-04)

 6. #4
  Bölcs Vittore1982 logója
  Csatlakozott
  10-06-07
  Hozzászólás
  2.609
  Begyűjtött 1.360 köszönetet
  915 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  De, van értelme a szolgáltatásnak, más kérdés, hogy lesz-e, aki igénybe veszi. Csináltatok piackutatást, vagy hasra ütve gondoltátok ki az egészet? 7. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Plk (2019-04-04)

 8. #5
  Bölcs
  Csatlakozott
  12-08-31
  Hozzászólás
  1.022
  Begyűjtött 346 köszönetet
  236 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  Sok hülyeségből láttam már sok pénzt keresni embereket. Akár még működhet is. DE! Elég kényes a téma. Szóval, ha körülményes az ügyfeled olyan pereket a nyakadba dobálhat, hogy csak pislogsz. Ezt amúgy átvittétek ügyvédeken? Szóval, hogy egyáltalán ezt hogyan tárolhatjátok. Mi a biztosíték, hogy legalább 5 évig megfelelően vannak kezelve a hamvak, adatok, bármi. Ha lemondja valaki a szolgáltatást, akkor mi történik? Szerintem a projekt nagyon egyensúlyoz az etika és jóérzés határain, de lehet csak én látom borúsan a dolgot. Kimondottan hülyeségnek nem tekintem, akár be is jöhet.


  Utoljára módosítva: Karessz által : 2019-04-04 12:57

 9. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Plk (2019-04-04)

 10. #6
  búgócsiga Akka logója
  Csatlakozott
  10-05-06
  Hozzászólás
  3.834
  Begyűjtött 1.439 köszönetet
  738 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  Ahogy én tudom, közokiratos nyilatkozatos dolgok mellett lehet a hamvakat egyáltalán még csak hazavinni is.
  A taxiztatás ennél komolyabb témának tűnik jogilag, egy ügyvéddel ülj le első körben. A többi kiderül. 11. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

  Plk (2019-04-04)

 12. #7
  Bölcs
  Csatlakozott
  11-06-24
  Hozzászólás
  1.204
  Begyűjtött 554 köszönetet
  363 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  Tudom hogy nagyon beteg vagyok, de ezen most jót nevettem. Kívánom, hogy hülyére keressétek magatokat vele, mert ennél agyfa*zabb ötlettel nem találkoztam évek óta. 13. The Following 2 Users Say Thank You to Contu For This Useful Post:

  Bruk (2019-04-05), Plk (2019-04-04)

 14. #8
  Plk
  Plk nem elérhető
  kakaó Plk logója
  Csatlakozott
  10-05-07
  Hely
  Farkashegy
  Hozzászólás
  280
  Begyűjtött 56 köszönetet
  37 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hamvak

  Köszönöm véleményetek.
  Jogilag megvagyunk, átnézte ügyvéd. Szolgáltatásainkat is bővítjük jogi tanácsadással (végrendelet stb.) és néhány extrém szolgáltatással. Egy-két apróság megoldásra vár még, mint pl. egy ÁSzF megírása, amiben benne az is, hogy az adatok és hamvak, hogy vannak kezelve, mi történik a szolgáltatás lemondásakor (semmi, visszakapod) és még hasonló információk. A hamvak látogathatóak is lesznek (ez még nem megoldott), de ettől még nem lesz nyilvános a tárolás helyszíne. Természetesen privátba minden infót megadunk. Taxiztatni nem fogunk, a hamvak szállítása nem minősül személyszállításnak. Diszkrét autó és fémtáska, visszük ahová csak szeretnék.
  Jóérzés határait magam is a legfontosabbnak tartom, nem nehéz betartani, de tapasztaltam, hogy azért jobb, ha figyelek. Ez a névválasztásnál is kiderült (hamuhome, hamutartó stb.), meg a barátaim többi „zseniális” ötleteinél. Viszont az azért csak eszembe jutott, hogy egyik-másikat vegyük fel az extrém szolgáltatások kategóriába. Nagyon durva dolgokra senki ne gondoljon (azok maradnak csak a fejünkben), de pl. a szállítás speciális járművekkel is igénybe vehető (rally autó, mentőautó, bármi), a hamvak plusz csomagban meg lehet zenehallgatást, tv nézést és akár napoztatást is rendelni. Extrém elszórást is vállalunk. Ötletek bőven, szortírozzuk őket.
  Természetesen végeztünk piackutatást, megkérdeztem Kati nénit (ő a közértes), magunkat és a a SEO fórumot. Nekem ennyi elég. (Valójában ennek a létrehozása nem kerül szinte semmibe, majd minden megvan, ezért ez a csináljuk, azt meglátjuk módszer, nem kell olyan profira venni a formát. Ráadásul nem nagyon bővíthető a piac, ez nyilvánvaló, de ha a 0.5%-át megszerzem, jól vagyok. És a többiekhez képest fele annyiért nyújtom fő szolgáltatásunk.)Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •