Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Zenei oldal vélemények

  1. #1
    Szerkesztő morta logója
    Csatlakozott
    14-04-05
    Hozzászólás
    261
    Begyűjtött 95 köszönetet
    75 hozzászólásával

    Alapbeállítás Zenei oldal vélemények

    Sziasztok,

    Van egy kis hobbi projektem, gyakorlatilag ez az első komolyabban felépített oldalam. Pénzt direktben nem termel, nincsenek hirdetések, minden ingyenesen jelenik meg rajta, indirektben pedig kb pont kitermeli a közvetlen költségeit.
    Mashup zenékről szól az oldal, annyi a célom vele, hogy az emberek megismerjék ezeket a zenéket, és kialakuljon egy megfelelő méretű bázis, kemény mag az oldal olvasói között.
    Kérlek nézzetek rá, írjátok meg a véleményetek technikai és usability szempontból is. Szívesen fogadok ötleteket is, hogy ti, mint felhasználók, látogatók milyen funkciónak, vagy milyen lehetőségnek örülnétek az oldalon. Gondolkoztam már sok mindenen, pl valamilyen ehhez kapcsolódó rádió behúzása, a tag-eket is át kellene valamikor rendszereznem. Látogató viszont egyelőre nincsen túl sok, így őket nem nagyon tudom megkérdezni.

    Az oldal: mash-up pötty hu

    Előre is köszönöm a kritikát!



  2. #2
    Bölcs Baross Ferenc logója
    Csatlakozott
    09-04-06
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.208
    Begyűjtött 845 köszönetet
    574 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Zenei oldal vélemények

    Kicsit túlzásnak érzem ilyen oldalnál a cikkeket, felhasználói szemszögből egyáltalán nem érdekesek.
    A legtöbben szerintem háttérként hallgatják a zenéket - Youtube / soundcloud csatornaként szerintem életképesebb a koncepció.

    Az igazán fain az lenne ha tag-ek, műfajok alapján tudna nekem lejátszási listát / rádiót generálni, ami aztán mehetne a háttérben. De ehhez azt hiszem nagyon-nagyon sok minden kéne.



  3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    morta (2014-04-17)

  4. #3
    Szerkesztő morta logója
    Csatlakozott
    14-04-05
    Hozzászólás
    261
    Begyűjtött 95 köszönetet
    75 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Zenei oldal vélemények

    A cikkek mellett azért döntöttem, mert így van szöveges tartalom is az oldalon, könnyebb optimalizálni. Sokkal könnyebb lenne az életem ha nem kellene minden zenéhez szöveget írni és képet farigcsálni, csak akkor nem lenne más az oldal, mintha egy jutub playlistet állítanék össze. De teljesen érthető amit mondasz, csak valahogy meg kell majd találnom az arany középutat a kettő között. Erre pl jó irány lehet szerintem az amit már el is kezdtem, hogy néha 1-1 témában írok hosszabb lélegzetvételű cikket. Ezekben jellemzően egy adott számból indulok ki, és azoknak mutatom be a különböző stílusú, hangulatú verzióit.

    A stílus alapján listageneráláson már én is gondolkodtam, de valóban sok minden kellene hozzá. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy valahogy meg kell oldanom a folyamatos zenehallgatást.
    Minden esetre pont ezek azok az ötletek amik életképesebbé tudják tenni az oldalt, ha másoknak is van ilyen, akkor lehet ki tud esni egy könnyen megvalósítható koncepció



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •