Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (24) összesen

Téma: Új szolgáltatás véleményezésre vár

  1. #11
    Bölcs Baross Ferenc logója
    Csatlakozott
    09-04-06
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.208
    Begyűjtött 845 köszönetet
    574 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    -tabokat fölöslegesnek érzem, az egész üzenetet egy folyamatként mutatnám be
    -piros a menüsor, a kiemelő szín és a CTA is.. ez így nem a legideálisabb
    -a pipa és a pirox X ikonok (miért ne válaszd nál...) nekem interakciót sugallnak (dobozka nélküli pipa kéne)
    a screenshotnak nincs alul kerete; befejezetlenséget sugall
    -sárga feliratkozó boxnál legyen kerete az input mezőknek, napfénynél, rossz monitorbeállításnál nem látszik h hol a mező
    -fókuszban a 'domainneved.hu' van - ez önmagában érthetetlen; másodlagos fókuszban a hozzányilazott szövegek - ez szintén nem magyarázza meg a szolgáltatást
    -"ennyi ember nem tévedhet", fb csoport teljesen fölösleges
    -footer menü, kiterjesztés logók csak esélyt adnak az elnavigálásra

    (főmenüben a domain labor dropdown kilóg a képernyőből kis felbontásnál, kicsit balra kéne pozícionálni; a dropdownnál a hover kevésbé feltűnő, mint a többi menülem)



  2. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    DomainFlotta (2013-05-09)

  3. #12
    Tag kmarcell logója
    Csatlakozott
    10-09-06
    Hely
    Budapest, Hungary, Hungary
    Hozzászólás
    84
    Begyűjtött 26 köszönetet
    17 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    sokára vettem csak észre a tabokat én is.



  4. #13
    Bölcs DomainFlotta logója
    Csatlakozott
    12-05-20
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.859
    Begyűjtött 1.167 köszönetet
    673 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    Idézet Wirg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem pl nem világos az árazás. Egyik helyen 5000 Ft/év a másik helyen annyi szerepel hogy 5000el fel kell tölteni. Tehát éves díjhoz kötött a dolog vagy sima prepayed account?
    Igazad van. Kicsit túlbonyolítottam. Elsőre azt gondoltam, hogy a figyelésnek lesz egy évi 5.000 Ft ára. Ez csak a figyelést tartalmazza.
    A domain elkapásához pedig a virtuális egyenleged kell feltölteni legalább 5.000 FT -al amiből vonjuk a sikeres elkapáskor a domain reg árát.

    Most egyszerűsítettem rajta. Majd nézd meg, hogy így érthető e.

    A tabokra nagyobb betűtipussal hívnám fel a figyelmet.
    Ezzel eljátszottam, de a félkövér betű túlzásnak hatott és rosszul mutatott. A nagyobb betűméret sem nézett ki esztétikusan.

    Idézet Geri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az arazas az tenyleg jol megvan keverve .


    Szuper, ez ingyenes!

    Jaaa, megsem, van egy eves figyelesi dij, de a "domain elkapas" az ingyenes

    Valóban félrevezető volt. Teljesen átírtam. Ezért jó másokat megkérdezni, mert az én fejemben teljesen jól illeszkedett a szöveg. Persze, mert én ismerem a teljes koncepciót

    Idézet rendszergazda eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pontosítanám az (1) pontban, hogy .HU domain-ről van szó, és nem más végződésekről. A (2) pont végén "A nem kérünk sikerdíjat!"-ba nem kell az "A". Ennyit a szövegezésről, de nekem nem egészen tiszta ez a dolog.
    Köszi az észrevételt. Valóban kimaradt, hogy .hu domainekről van szó. Az indokolatlan a-t is száműztem.



    De akkor mi az az 5000 Ft+Áfa / év? Sejtem én, hogy ez a "Mi segítünk kiválogatni a használhatókat" díja, azaz hogy kivállogatjátok a szerintetek értékes domain neveket a lejárók közül. Ami nem tiszta teljesen számomra, hogy a "domain elkapás" csak ennek a szolgáltatásnak a megrendelése esetén él, vagy én simán kinézhetem a lejáró domain nevek listájáról a nekem tetsző domain nevet, és akkor azt plusz díj nélkül megrendelhetem tőletek, vagy meg kell rendelnem hozzá a domain név "figyelést"?
    Te adtad az ötletet, hogy a figyelés első éves díját jóváírjuk a virtuális egyenlegen és így abból meg is vásárolhatod a domain nevet.

    Alapból úgy találtuk ki, hogy a domain elkapáshoz legalább 5.000 Ft kell előre befizetned és ebből vonjuk sikeres elkapáskor a domain reg 2 éves díját. Valahogy nem sikerült átadnom a koncepciót, de hátha most jobban fogalmaztam.

    Ha megrendelem az oldalon nagy megrendelés gombbal presszionált "Felszabaduló Domain 6.350" Ft (5.000 Ft + Áfa) / év terméket, akkor kapni fogom a listát az értékes domain nevekről emailban + admin felületen egy éven át, ami tetszik belőle azt kiválasztom, és megpróbáljátok beregisztrálni, nincs sikerdíj, ha sikerül, akkor sima alap 2 éves reg díjat fizetek, legalábbis a weboldalt elolvasva ezt gondolom.
    Igen jól olvastad.

    Viszont mi ez a Garancia résznél lévő "A domain elkapáshoz legalább 5.000 Ft -ot kell feltöltened a virtuális egyenlegedre. Ha nem sikerült megszerezi a domain nevet, akkor a pénzt elköltheted bármi másra." kitétel? Megint egy 5000 Ft-os tétel, ez most az amit az az 5000 Ft amit "Felszabaduló Domain" termékként rendelhetek, vagy ezen egy másik 5000 Ft, amit azon felül kell még pluszban 5000 Ft (+ áfa?) feltöltenem? Virtuális egyenleg, ez mi, erről eddig nem volt szó.... De miért ha korábban pont azt írta az oldal, hogy "kiválasztott domain elkapásért nem kérünk külön pénzt", és hogy "Csak a domain regisztráció díját kell fizetned, ami 2.200 Ft + áfa 2 évre." De 2200Ft+Áfa az sehogy sem 5000. Na ez nem teljesen tiszta, persze lehet, hogy csak számomra.

    Nézd meg kérlek most az oldalt. Így érthetőbb lett az árazás?

    Plusz még tisztáznám, mi történik akkor, ha két ügyfeletek is kinézi ugyan azon domain nevet? Aki gyorsabb, annak a megbízását fogadjátok el, vagy hogy oldjátok fel a versenyhelyzetet? Ezt szerintem még hasznos lenne tisztázni.
    Gondolkoztam azon, hogy ezzel színesítsem a leírást vagy sem, de aztán úgy éreztem bonyolítaná a dolgot. Menet közben úgy is minden kiderül.

    Idézet yatoo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mivel már mindenki elmondta a problémáját én csak az árba fogok belekötni mivel nekem román cégem van, én csak áfa nélküli számlát fogadok be, viszont te konkrétan kiírod hogy 6350Ft, és ha én ezt online megrendelem, akkor jogosan fizetteted ki velem a teljes összeget
    Őszintén szólva erre nem vagyunk felkészülve. Szoftveresen nem is hiszem, hogy lenne értelme lekezelni. Jelenleg nincs bankkártyás fizetés, szóval mindenképpen utalnod kell. Így tudunk kivételt tenni.

    Mivel zárt vállalat irányítási rendszerünk van, ezért csak a generált számlába utólag belenyúlva tudnánk kivenni az áfát és így jó számlát kapnál.

    Máshol hogyan oldják meg ezt a problémát?



    Idézet roszi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tudom hülye vagyok, de én annak ellenére sem vettem észre, hogy vannak tabok, hogy felhívtad rá a figyelmet , azaz én csak az első tab alapján véleményezek:
    Az a bajom, hogy a mérések alapján a hosszú sales oldalt nem olvassák el az emberek. Eddig egy másik lapon teszteltük a tabos megoldást és javult tőle a konverzió 16% -ot. De még fut a teszt.

    Ha van ötleted arra, hogy hogyan lehetne kiemelni a tabokat, akkor oszd meg velem.
    Most csináltam rá egy próbát. Szerinted?

    ami nekem nagyon hiányzik, az egy kis meggyőző duma arról, hogy miért is tudjátok ti elkapni a kiszemelt domaint: nem kértek érte plusz pénzt, ami szerintem egy kicsi azt sugallja, hogy vagy sikerül majd vagy nem a dolog, de neked tulajdonképpen mindegy is, mert úgyis ott van már az 5000 Ft feltöltött egyenleg, amit el kell költenem nálad (ez egy kicsit lehúzás ízű szerintem anélkül, hogy az elkapásban lévő végtelen profizmusodat nem mutatod be)
    Ez is nagyon jó ötlet. De még nem tudom, hogy bele akarok ebbe folyni.

    Eleve hogyan bizonyítsam, hogy jók vagyunk benne? A puding próbája az evés. Ráadásul az 5.000 Ft -ot a figyelés szolgáltatásért fizeti, nem a domain elkapásért.

    Sőt abban is biztos vagyok, hogy ha nagyon kell egy domain név, akkor nem csak nálunk foglalják be, hanem megbíznak vele több regisztrátor céget és az így kialakuló versenyben kell győznünk.

    Biztos, hogy egy ilyen fej azon gondolkodik, hogy „Milyen domaint válasszak?”
    • Bocs nekem ez ugrott be első blikkre

    Ha pedig igen, akkor ha neki még tudtok segíteni, akkor egy profinak is?

    A pozícionálással nekem fenntartásaim vannak
    Vagy tényleg ő a célcsoport?

    Hmm...ezen nem gondolkoztam még. De szerintem a nők is működtetnek weboldalt és attól, hogy szépek még lehetnek profik benne. A fórumról is dolgoztam együtt nőkkel és profik voltak abban, amit csináltak.

    Te milyen képre cserélnéd le?

    Idézet Harder eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ami nekem lejött a landing oldalról:


    Fizetnem kell a domain név figyelésért ami 5000 Ft + áfa / év (ezért kapom a mail listát és látom a domaineket az admin felületen)
    Igen.

    Fizetnem kell az elkapásért is ami 5000 Ft. Az, hogy "legalább 5.000 Ft -ot kell feltöltened a virtuális egyenlegedre" nekem azt jelzi, hogy a listából több domaint is "elkapathatok" veletek ha van elég feltöltött pénzem (5000 ft/domain). A garancia is ezt erősíti meg mert ez a garancia arról szól, hogy biztos nem veszik el a pénzem, ha nem sikerül a domain elkapás. Elkaptok majd vele ebből az összegből egy következő domaint vagy felhasználhatom máshova.
    Igen ezt átfogalmaztam egy kicsit. Az 5.000 Ft ból csak a domain reg árát vonjuk, ami 2.200 Ft vagyis akár 2 domain nevet is elkaphatsz ezzel az összeggel és még mindig maradni fog 600 Ft -od.

    A mostani szövegből ez jobban átjön?


    a _ttp://www.domainflotta.hu/images/domain2.png képen nagyon nem értettem miért vannak a kézzel írt kifejezések 1-1 betűhöz "linkelve", aztán rájöttem hogy csak szerencsétlen a grafikai megvalósítás, valószínűleg nincs jelentősége a dolognak.
    Valóban nem a legszerencsésebb. Nekem a rövid url szöveg zavaró, ami a .hu -ra mutat. De aztán túltettem magam rajta.


    mi van, ha több ügyfél is jelzi igényét egy domainnel kapcsolatban? Aki hamarabb jelezte felétek, annak szerzitek meg?



    update: később olvastam hogy "A szabadulás napján mindent megteszünk, hogy a tied legyen a domain név." A screenshot alapján nem látom, hogy más más jelezte-e az igényét. Pedig ezt kéne látni, mert józan ésszel azt kell feltételeznem, hogy Ti a szabadulás napján azért az ügyfélért tesztek meg mindent aki elsőnek jelezte az igényét. Ezért ilyen esetben a becsület azt diktálná hogy nekem szóljatok: "hé Harder, már Jóskapista is akarja ezt a domaint, bebuktad ... neki fogjuk megszerezni, feleslegesen jelölted be Te is".
    Jól látod. Ha kiválasztasz egy domain nevet elsőként és másnak is kell ugyan az a név, akkor mindkét fél értesítést kap és egymás között megoldjátok,amiben segítő kezet nyújtunk.

    Mivel ilyen infót nem adtok ki a "demo" fül tartalma alapján, jön az hogy max a domain figyelésért fizetnék 5000 Ft-t évente, de a domain reg kapcsán már más domain regisztrátort kérnék fel ahol biztosra tudom, hogy arra a domainre csak értem fog küzdeni. Aztán csapjatok össze az adott napon, ki a gyorsabb. :P
    Valószínűleg pont ez fog történni. Megkérnek majd más cégeket is, hogy regeljék a domaint. Pont ezért kérünk pénzt a domain figyelésért és ezért nem lett ingyenes szolgáltatás.

    Egyszerre csak egy ember nevére lehet beadni a domain nevet és Ő tudni fogja, hogy most érte harcolunk. Persze bárki megkérhet mást, hogy ugyan arra a domain névre startoljon rá. Ebből lesz a verseny.

    "demo" fül tartalmában: "Ez a szoftver kezelő felülete." A szoftver megnevezés gondolom a webes admin felületet jelzi de azért jobb lenne ezt egyértelműsíteni, mert laikusnak a "szoftver" inkább azt jelzi, hogy ez valami desktop cucc amit telepítenie kell.
    Teljesen jogos! Bővítem a leírást.
    MEGVILÁGOSODÁS! A demo oldalon "Kiválasztott domain elkapása:" rész alatt jöttem rá hogy jó fele kapisgáltam, tényleg fizetni kell a domain elkapásért ami tulajdonképpen a domain reg és nem is 5000 Ft/domain hanem 2200 Ft + áfa 2 évre. Így már értem a dolgot, de ehhez kellett pár perc és hogy szóljanak, vannak még TAB-ok + az hogy tüzetesen átnézzem a leírásokat a kérés miatt. A nyitólapon ezeket tisztázni kellene, mert elsőre ez a szolgáltatás 5000 + 5000 Ft + áfa összegűnek tűnik 1 domain kapcsán, majd további 5000 Ft / domaint sejtet.[/LIST]
    Átírtam. Most már jobban érthető?

    Idézet esotanc eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem alapvetően világos volt a szolgáltatás és az ár is, és a tabok is észrevehetőek voltak, de csak azért mert írtad, de igazából csak az első és a harmadik volt érdekes, azt pedig össze is lehetne vonni.
    Ki fogjuk próbálni és megmérjük, hogy hatékonyabb lesz e tőle.

    Köszönöm mindenkinek az eddigi észrevételeket.
    Javítottam őket.

    Ha van még bármi írjátok le nyugodtan.



    Stabil növekedési pályára állítanád a vállalkozásod?
    Tartalommarketing a Gyakorlatban Könyv

  5. #14
    Bölcs roszi logója
    Csatlakozott
    09-08-29
    Hely
    close to the end of the beginning
    Hozzászólás
    746
    Begyűjtött 179 köszönetet
    129 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    A puding próbája az evés, ezért előfizettem :-)

    ***********************

    A sikeres rendelés oldal ezzel indul

    Kód:
    A PHP Error was encountered
    
    Severity: Notice
    Message: Undefined offset: 1
    Filename: controllers/egyedi.php
    Line Number: 74
    
    A PHP Error was encountered
    
    Severity: Notice
    Message: Undefined index: .
    Filename: controllers/egyedi.php
    
    Line Number: 75

    ****************************

    És egy elütés itt:

    A Domain figyelésen mellé a szabaduló domain elkapása ingyen van


    Utoljára módosítva: roszi által : 2013-05-09 13:59

  6. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    DomainFlotta (2013-05-09)

  7. #15
    Bölcs DomainFlotta logója
    Csatlakozott
    12-05-20
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.859
    Begyűjtött 1.167 köszönetet
    673 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    Idézet Baross Ferenc eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    -tabokat fölöslegesnek érzem, az egész üzenetet egy folyamatként mutatnám be
    Ezen én is gondolkodtam, de nem sikerült megszülni a folyamatot. Amikor 3 felé szedtük (keresel, találsz, foglalod), akkor nem igazán értették meg a tesztelők, hogy miről szól a dolog. Van rá valami jó ötleted?

    -piros a menüsor, a kiemelő szín és a CTA is.. ez így nem a legideálisabb
    Hogy ezen mennyit törtük a fejünket. Valahogy nem sikerül a zöld mellé a piroson kívül más színt találni. Ha egy grafikus eljátszana ezzel, szívesen megfizetném a fáradozását.

    Vagy azt mondod a rendelés gomb inkább sárga legyen?

    -a pipa és a pirox X ikonok (miért ne válaszd nál...) nekem interakciót sugallnak (dobozka nélküli pipa kéne)
    Igazad lehet. Megnézem hogyan néz ki a pipa dobozka nélkül.

    a screenshotnak nincs alul kerete; befejezetlenséget sugall
    OK, lecseréltem a képet (kerültek bele új domain nevek is) és tettem neki árnéykot.

    -sárga feliratkozó boxnál legyen kerete az input mezőknek, napfénynél, rossz monitorbeállításnál nem látszik h hol a mező
    Te mindenre gondolsz Vagy napfürdőztél épp? Olyan jó idő volt ma.

    -fókuszban a 'domainneved.hu' van - ez önmagában érthetetlen; másodlagos fókuszban a hozzányilazott szövegek - ez szintén nem magyarázza meg a szolgáltatást
    De abban bízom, hogy felkelti az érdeklődést és beindítja az olvasást. Legalább a gondolkodást a domain név irányába tereli. Persze lehetne jobban is, de átmeneti ötlethiány lépett fel

    -"ennyi ember nem tévedhet", fb csoport teljesen fölösleges
    Túl marketing ízű, kissé kesernyés. Javítottam.
    -footer menü, kiterjesztés logók csak esélyt adnak az elnavigálásra
    Sajnos ez nem igazi landing page, hanem a főoldal egy menüje. Így a footert nem tudom eltávolítani róla. Viszont a blogra és az fb -re raktam _blank -ot.



    (főmenüben a domain labor dropdown kilóg a képernyőből kis felbontásnál, kicsit balra kéne pozícionálni; a dropdownnál a hover kevésbé feltűnő, mint a többi menülem)
    Köszi ezt megcsináltatom. De előbb megtaláljuk a jó színt a piros helyett. Addig nem nyugszom

    Idézet roszi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A puding próbája az evés, ezért előfizettem :-)
    Tök jó!

    Kíváncsi vagyok a véleményedre. Akár itt, akár privátban.



    És egy elütés itt:

    A Domain figyelésen mellé a szabaduló domain elkapása ingyen van
    A hibát a programozó az elütést én javítottam



  8. #16
    Bölcs yatoo logója
    Csatlakozott
    09-02-18
    Hozzászólás
    1.842
    Begyűjtött 524 köszönetet
    302 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    a mostani szolgáltatómnál be lett állítva hogy az én fiókomra generált számlák mindig áfa nélküliek legyenek, szerintem egy bármilyen európai vállalat irányítási rendszerbe ez egy használható opció kéne hogy legyen. Gondolj csak bele hány szlovák rendszámú autó közlekedik Pesten, ezeknek a nagy része mind szlovák cég néven van akik adott esetben szintén ilyen számlát fognak kérni!



  9. #17
    Bölcs DomainFlotta logója
    Csatlakozott
    12-05-20
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.859
    Begyűjtött 1.167 köszönetet
    673 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    Idézet yatoo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a mostani szolgáltatómnál be lett állítva hogy az én fiókomra generált számlák mindig áfa nélküliek legyenek, szerintem egy bármilyen európai vállalat irányítási rendszerbe ez egy használható opció kéne hogy legyen. Gondolj csak bele hány szlovák rendszámú autó közlekedik Pesten, ezeknek a nagy része mind szlovák cég néven van akik adott esetben szintén ilyen számlát fognak kérni!
    Egyedileg mi is megtudjuk oldani a számlázást. A probléma az oldalon leadott rendeléssel van.



  10. #18
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-01-08
    Hozzászólás
    110
    Begyűjtött 27 köszönetet
    26 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    "Hmm...ezen nem gondolkoztam még. De szerintem a nők is működtetnek weboldalt és attól, hogy szépek még lehetnek profik benne. A fórumról is dolgoztam együtt nőkkel és profik voltak abban, amit csináltak."

    Természetesen a nők között is vannak profik, ahogy a férfiak között is műkedvelők
    Csak nekem valahogy a tipikus domainvadászról nem egy csinos lány képe ugrik be elsőnek.

    Aztán meg itt inkább arról van szó, hogy „Milyen domaint keressenek nekem (a flottások)?”, hisz ha jól gondolom, akkor a seo szempontok alapján való elemzéssel ebben segítetek.
    Persze választani nyilván ő fog végül, de azért a helyedben a folyamatot arról az oldalról közelíteném meg, amelyik nekem előnyösebb. Azt a mozzanatot emelném ki, amiben segíteni tudok a látogatónak, és nem azt, amit végül is neki kell megtenni.
    Miben tudom őt segíteni, és miért hasznos neki az, ha engem megbíz?

    Tudtam segíteni valamilyen ötlettel?
    szunaip



  11. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    DomainFlotta (2013-05-10)

  12. #19
    Mentor pooly logója
    Csatlakozott
    12-01-27
    Hely
    Magyarország
    Hozzászólás
    435
    Begyűjtött 87 köszönetet
    69 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    Szerintem a menüsor és a tabok közé kéne tenni a felszabaduló domain nevek képet fixen és akkor elkülönülnének a tabok. (Azért nehéz észrevenni, mert felette van egy jobban észrevehető menüsor.)



  13. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    DomainFlotta (2013-05-10)

  14. #20
    Bölcs Baross Ferenc logója
    Csatlakozott
    09-04-06
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    2.208
    Begyűjtött 845 köszönetet
    574 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Új szolgáltatás véleményezésre vár

    Idézet DomainFlotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezen én is gondolkodtam, de nem sikerült megszülni a folyamatot. Amikor 3 felé szedtük (keresel, találsz, foglalod), akkor nem igazán értették meg a tesztelők, hogy miről szól a dolog. Van rá valami jó ötleted?
    nekem így is zavaros az egész, nagyon-nagyon speciális a szolgáltatás, ezt tényleg nem könnyő jól átadni, főleg fél-laikusoknak

    Idézet DomainFlotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hogy ezen mennyit törtük a fejünket. Valahogy nem sikerül a zöld mellé a piroson kívül más színt találni. Ha egy grafikus eljátszana ezzel, szívesen megfizetném a fáradozását.

    Vagy azt mondod a rendelés gomb inkább sárga legyen?
    nagylelkűen bántatok a színekkel mindenfele, nem jelöl hierarchiát, funkciót, semmit; itt nem az a baj h sárga, vagy piros, vagy zöld, hanem hogy nincs mögötte koncepció

    Idézet DomainFlotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Te mindenre gondolsz Vagy napfürdőztél épp? Olyan jó idő volt ma.
    legyen látható keret az inputmezőn, s minden jó lesz

    Idézet DomainFlotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De abban bízom, hogy felkelti az érdeklődést és beindítja az olvasást. Legalább a gondolkodást a domain név irányába tereli. Persze lehetne jobban is, de átmeneti ötlethiány lépett fel
    felkelti - de nekem normál domain regisztrációt sugall

    Idézet DomainFlotta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Túl marketing ízű, kissé kesernyés. Javítottam.
    nem a szöveg a baj - az fb box; most eladni aakrsz vagy likeot gyűjteni? a 2 együtt nem megy - egy oldal egy cél



  15. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    DomainFlotta (2013-05-10)

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •