Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Ajándékcsomagok.hu

  1. #1
    Új tag Vencel logója
    Csatlakozott
    10-02-12
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    33
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás Ajándékcsomagok.hu

    Sziasztok,

    December elején indítottuk az oldalt, kevesebb mint 1 hónap alatt a nulláról állt fel.

    Egyenlőre csak hirdetések hoznak forgalmat, organikus természetesen 0.

    http://www.ajándékcsomagok.hu/

    1. A forgalom nagyjából azonos minőségű, a konverzió elég hektikus, legalábbis az elmúlt 1 hét tapasztalatai alapján. Az okát egyenlőre nem tudom.

    2. Ha van valakinek tapasztalata ékezetes domainnel, akkor kérem ossza meg velem. Jövőre már SEO-zzuk is, de számomra ismeretlen a terep. Hogyan kellene linkelni? ékezetesként vagy hxxp://www.xn--ajndkcsomagok-4db6j.hu ?

    3. Az emailek nem működnek. Nem tudok (legalábbis gmail alól) levelet küldeni ékezetes karaktert tartalmazó címre. Sőt még a kódolt címre sem. Ez egy megoldatlan probléma egyenlőre? van rá megoldás?

    SEO szempontból szerintem van mit rajta javítani, erre egy-két tippet elfogadnék.

    Üdv,
    V



  2. #2
    Bölcs repjegyutazas logója
    Csatlakozott
    11-03-27
    Hely
    Győr
    Hozzászólás
    838
    Begyűjtött 277 köszönetet
    191 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ajándékcsomagok.hu

    Idézet Vencel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

    2. Ha van valakinek tapasztalata ékezetes domainnel, akkor kérem ossza meg velem. Jövőre már SEO-zzuk is, de számomra ismeretlen a terep. Hogyan kellene linkelni? ékezetesként vagy hxxp://www.xn--ajndkcsomagok-4db6j.hu ?
    Nincs kimondottan tapasztalatom ékezetes domain kapcsán, de inkább a kódolatlan (ajándékcsomagok.hu) verziót használd a linképítés során, a másik már ránézésre is kissé furcsának tűnhet a látogatónak. Ennek hátulütője, hogy csak az újabb verziójú böngészők tudják lekezelni ezt a változatot. Ha valaki rákattol és régi böngészőt használ, akkor egyszerűen nem tudja megnyítni a weblapot.

    "Ahogy nézem az ékezet nélküli domain (Pagerank 2-es) eladósorba van."

    "Örök dilemma az ékezetes és az ékezet nélküli domainek viszonya. Általában a látogatók nagy részét az ékezet nélküli domain gyűjti be, mivel a userek egy ékezetes domaint látva is ékezet nélkül ütik azt a böngészőbe."

    Idézet Vencel eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    SEO szempontból szerintem van mit rajta javítani, erre egy-két tippet elfogadnék.
    Elsődlegesen azt kell megszüntetni, hogy az oldalak és termékeknél ne ugyan az a meta leírás szerepeljen. Írjatok mindegyikhez egyedit a karakterszámok betartása mellett.

    A képek fájlnevén lehetne még javítani, hogy ne számként szerepeljenek. Néhány termék esetében (borok, parfümök) esetében jól vannak írva.

    Ajándékcsomagok:

    A konkrét Ajándékcsomagok adatlapjánál, esetleg meggondolandó egy előző és következő ajándékcsomag feltüntetése. Vagy esetleg pár másik hasonló paraméterű ajánlatot odatenni.

    Termékek menüpont:

    Ezt a részt nem igazán értettem, itt egy lista szerű oldal látható. Ezeket a termékeket is meg lehet vásárolni, vagy ezekből vannak válogatva az ajándékcsomagokba?

    Ezeket a termékeket külön adatlaponként kellene felvinni, ahogyan az ajándékcsomagok esetében.

    Egyéb:

    A weboldal a kellemes színösszeállítással nagyon tetszetős, és könnyen áttekinthető. A képek is szépek. Nagyon tetszik az a szolgáltatás, hogy az ajándékcsomag, akár az ajándékozott számára is kiküldhető.

    A Rólunk menüpont alatt talán a cégnevét nem ártana feltüntetni, én egyből ott kerestem, bár latom az összes adattal együtt a Kontakt menüpontjában szerepelnek.


    Utoljára módosítva: repjegyutazas által : 2011-12-09 20:08
    On-site SEO | WooCommerce webáruház | WordPress | Üvegfóliák értékesítése

  3. #3
    Törzsvendég Dorjee logója
    Csatlakozott
    10-12-28
    Hely
    Bp. Zugló
    Hozzászólás
    157
    Begyűjtött 19 köszönetet
    15 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Ajándékcsomagok.hu

    Tetszetős oldal, de SEO és sales szempontból is van még sok munka rajta. A legelső kérdésem - mire optimalizálod? Az ajándék, ajándékküldés, céges ajándék, egyedi ajándék szavakat le kellene szűrni ( most nem volt időm neked megtenni) és ennek nyomán kellene elkezdeni a munkát.

    SALES a termékeken túl a megrendelés folyamatát is le kellene írni, nekem nem volt egyértelmű. A csomagok összeállítása, a dekor kiválasztása, stb. Végig.
    Hogy kapja meg a címzett? Kinek mit javasoltok?
    MI a toptermék? Mindenképpen kellene valami akciós ajánlat.
    Ha rendel valamit, akkor ajánlani még hozzáillő cuccot, hogy nőjön a kosárérték.
    Szóval sok és hasznos információ, érezze úgy a vevő, hogy egy exkluzív üzletben fotelba ülteted, és mindent kényelmesen és udvariasan megtud. Ezek luxus cikkek és a kiválasztásukhoz idő és érzék kell. Dicsérd az Ő jó ízlését, vagy ha (férfi vásárlónak nak női csomagajánlatot állítasz össze), akkor életkor és pl.hajszín szerinti összeállítás is nyerő.



Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •