Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 13 (13) összesen

Téma: Képeslapküldő szétcincálása

  1. #11
    Mentor ChrIsDrY logója
    Csatlakozott
    07-08-11
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    453
    Begyűjtött 13 köszönetet
    10 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Képeslapküldő szétcincálása

    A színek -ahogy Stefan is írta- az az alapvető probléma. Szvsz az "online látogatók száma" bokszot -amíg ilyen kevesen vannak- én levenném a helyedben (jön az az effekt, ha ha ilyen kevesen nézik, akkor biztos nem annyira jó...), ugyanezt érzem a pg rank-ok esetében is (mondjuk ez itt nálad nem áll fent, de 5 alatt nem tenném ki- ez csak egy kis kitérő gondolat volt). Amúgy az jó, hogy az alap küldési betűtípus a Verdana (végre valaki nem a Times NR-t használja.
    Amúgy én a plaxo-t e-card-jét "használom"...



  2. #12
    Törzsvendég Picsu logója
    Csatlakozott
    07-08-06
    Hely
    Dunaújváros
    Hozzászólás
    146
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Képeslapküldő szétcincálása

    A színes dolgon már gondolkoztam én is.

    Nem tudom milyen szín vonzaná az embereket. Nameg tudod ez igazán nőknek készült oldal így jutottam el ehhez a rózsaszínféléhez.. :-D

    Az online usereket kivettem...Lássuk mit hoz a konyhára...

    Melyik szín jönne be szerintetek?

    Üdv.P.



  3. #13
    Mentor ChrIsDrY logója
    Csatlakozott
    07-08-11
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    453
    Begyűjtött 13 köszönetet
    10 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Képeslapküldő szétcincálása

    Teljesen mind1 a szin, az összhang és a hasznélhatóság a fontos -véleményem szerint. (a fehér betűk a narancssárgán nem olvashatóak kellően). Amúgy ha a nőknek szól, kizárod a másik szektrort (ezáltal nem teljes a nézőközönséged/küldőközönséged, s a rank-nél is csak egy bizonyos színtig juthatsz. Ám ha ez a szegmens marad akkor meg minden kapcsolható kis applikációt (ami a nőknek szól és a e-card-hoz kapcsolható -akár egy virágküldő szolgálat szponzorációjának megnyerése/kooperálása, vagy valami hasonló -a felhasználóknak segítséget, tanácsot nyújtó alkalmazás(ok) feldobhatják a portálodat.

    Pár konkrétabb javaslat: Komolyabb névnap kijelző naptár, RTM (Remember The Milk vagy hasonló emlékezetető API-k alkalmazása (a feladatokra), a köv. születésnapi évoforduló visszaszámláló API, a köv hetek névnapjai, a köv hetek ünnepi (nemzetközi/magyar API-k betevése, időjárás, gúgli hirdetések (kozmetikumok stb, nőknek szóló dolgok, top-10 legtöbbet feltöltő nick kiiírása (ezek valamiféle jutalmazása, nagyobb adatbázis, jobb kereső (gépelés beírásakor felajánlani a meglévők közül mire kereshet: nem valami jó a "Nincs találat a kategóriákban. Próbálkozz másik szóval."-t olvasgatni... Esetleg a legutóbb keresett (és meg is találat) kifejezések (az emberek szeretik nézegetni ki it keresett -s mit talált/küldött el)...
    -Persze ezek ellenére sem biztos, hogy nőni fog a látoagató szám, de én annak a híve vagyok ha minél sokrétűbben lekötöd a felhasználóidat h itt maradjanak akkor rájönnek mennyi remek funkicót tudsz ajánlani részükre mindezt egy helyen: nálad. Sok sikert.



Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •