Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Hirdetési felület kiadó Facebook megosztásért cserébe

 1. #1
  Bölcs Pityu logója
  Csatlakozott
  08-07-04
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.529
  Begyűjtött 431 köszönetet
  318 hozzászólásával

  Alapbeállítás Hirdetési felület kiadó Facebook megosztásért cserébe

  Egyelőre kísérleti jelleggel kiemelt helyen kiadó egy felület olyan blog.hu-s oldalon, mely elég sűrűn szerepel index címlapon.
  A 290x200px felületért cserébe olyan 50.000+ Facebook csoportban kérem napi egy (előre egyeztetett) cikk megosztását az oldalról, melynek domináns korosztálya minimum 25 év. A kampányt egyelőre 2 hétre tervezem, ám ha mindkettőnknek beválik, akkor akár folytathatjuk tovább is.

  A blog elsősorban a 25+ korosztályt célozza meg, ezért kérem, hogy a Facebook csoport is hasonló legyen. Ezen szerintem nincs is nagyon mit tovább magyarázni, a fiatal korosztály nekem, az idősebb pedig a hirdetőnek nem lenne releváns. Az oldal rendszeresen frissül, karbantartott, jelenleg 1850 fős Facebook csoporttal rendelkezik, akik szeretnek a blogon szemezgetni, s rögtön ugranak az új cikkekre.

  A blog elég új, kb. 2,5 hónapos, ennek megfelelően indexes terelés nélkül hozzávetőleg 200-400 napi látogatóval bír, index címlap mellett pedig az eddigi statisztikák alapján 3000-26.000/nap közöttivel. A posztok - hogy haza is beszéljek egy kicsit - úgy vélem érdekesek, a top megosztás a legsikeresebb cikknél átlépte az 5000 Facebook ajánlást is.

  A hirdetés - gondolom nem újdonság -, ne legyen warez, keksz, dohány, erőszak, rasszista stb, egyszóval feleljen meg az AdSense irányelveinek.

  Őszintén szólva még nem próbálkoztam még hasonlóval, s nem is tudom, hogy lesz-e a dologra érdeklődő, de egy próbát szerintem megér. Amennyiben érdekel a dolog, az oldalt privátban küldöm, illetve kérdések jöhetnek itt is, privátban is. 2. #2
  Mentor Gergő(ke) logója
  Csatlakozott
  12-08-08
  Hozzászólás
  493
  Begyűjtött 215 köszönetet
  136 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hirdetési felület kiadó Facebook megosztásért cserébe

  Az aláírásod alapján nem nehéz kitalálni, hogy melyik blogról van szó
  Én a helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot hasonló tematikájú, ám kizárólag FB-on aktív oldalakkal. Egy témájában mással foglalkozó közösség esetében szerintem igen alacsony lenne az átkattintás. Mi például osztottunk már meg tartalmat 100.000-es Facebook csoportban, lett vagy 30 átkattintás. Persze az is igaz, hogy nagyon speciális tartalmat publikálunk, ami az átlag olvasót egyáltalán nem érdekli. (A saját, 11.000 tagot számláló rajongóink közül pedig akár 1.000-en is átkattintanak. Ennyit számít a relevancia.)


  50 szavas publikációk: gergelyblasko.com | munkahelyem: bestmachinery.hu| LiuGong @ Totalcar

 3. #3
  Bölcs Pityu logója
  Csatlakozott
  08-07-04
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  1.529
  Begyűjtött 431 köszönetet
  318 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Hirdetési felület kiadó Facebook megosztásért cserébe

  Túlzottan nem is akartam titkolni

  Nekem azért vannak jó tapasztalataim Facebook megosztással, ha jó a megosztott cikk, átmennek azért. Persze, a relevancia fontos, ezért is keresem a 25+ korosztályt.Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •