Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Bannerhely kiadó Pagerank 6-os portálon

 1. #1
  Bölcs djarni logója
  Csatlakozott
  08-05-08
  Hely
  Székesfehérvár
  Hozzászólás
  5.194
  Begyűjtött 565 köszönetet
  434 hozzászólásával

  Alapbeállítás Bannerhely kiadó Pagerank 6-os portálon

  A következő pagerank 6-os értékkel rendelkező oldalon hirdetési bannerhely kiadó:
  X-faktor - X-faktor 2011

  Méret: 300x150
  Téma: adsense szabályzatnak megfelelő hirdetés
  Ár: 6 000 Ft / hó / bannerhely
  (ha 3 hónapra előre kifizeted, akkor 15 000 Ft / hó / bannerhely)

  A hirdetési felület értékesítéséről névre szóló számlát kapsz!

  Az ajánlat akkor érvényes, ha legalább 3 darab bannerhely kifizetésre és kiadásra kerül vagy 1 bannerhely legalább 3 hónapra előre ki van fizetve.

  Ha most kéred a hirdetést, akkor az 1 hónapot (vagy hármat, vagy többet) március 1-től számolom, így ha gyors vagy, akkor több időre kint lesz. Természetesen csak a fenti feltétel teljesülése esetén.

  Fent tartom a jogot arra, hogy elutasítsam egy témára a hirdetési igényt. Viszont jelezném, ha számomra konkurencia valaki, azért nem fogom elutasítani. Ez tehát nyilván extrém esetek miatt tartom fent magamnak. A lényeg, ha szeretnél hirdetnél, akkor mindenképpen mutasd meg nekem, hogy mit szeretnél és hogyan.

  Extra: A bannert alapesetben te küldöd. Ha igény van rá, akkor elkészítem én 3 000 Ft / darab áron. Ha legalább 3 hónapra kérsz hirdetési helyet, és igény van a bannerkészítésre, ingyen kapod meg. Ez az ajánlat csak a fentivel együtt érvényes, külön nem kérhető ilyen megbízás.

  Az igények jöhetnek ide, privátba, vagy e-mailben. Ha kérdésed van, tedd fel bátran.

  Üdv.: Arni


  Prémium Linképítés - sikerek, kockázatok nélkül - Linképítés számokban.

 2. #2
  ɯopǝǝɹɟ Freedom logója
  Csatlakozott
  09-11-02
  Hozzászólás
  5.521
  Begyűjtött 2.074 köszönetet
  1.320 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Bannerhely kiadó Pagerank 6-os portálon

  Azt írtad, nyugodtan kérdezhetünk akár itt is..., kezdeném azzal, hogy gondolom velem együtt másokat sem a PR érték izgat, hiszem nem linket árulsz. Banner kiadásához meg látogatottsági statisztika kell, nem PR érték. Arról megtudhatunk valamit?
  Illetve ha jó értem, akkor az ajánlat még nem érvényes? 3. #3
  Bölcs djarni logója
  Csatlakozott
  08-05-08
  Hely
  Székesfehérvár
  Hozzászólás
  5.194
  Begyűjtött 565 köszönetet
  434 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Bannerhely kiadó Pagerank 6-os portálon

  Nem tudom, kit mi izgat, de a 6-os érték magáért beszél. Bizalmat tudsz szerezni vele a weboldaladnak, mert egy erős linket kap, mégha banneres, akkor is. Tudom, hogy te semmibe veszed a banneres hirdetést, de sok nagyobb oldal ereje pont ilyen banneres linkekből ered, főleg ilyen érték mellett igencsak meghatározó szerepe van. Ha ezen állításom vitát szít, ha kérhetem ne itt vesézzük ki. De több példát is tudok mutatni..

  Láthatod, hogy az x-faktor oldalon kiadó az említett bannerhely, ebből következtethetsz arra, hogy hatalmas aktivitás nincs azon az oldalon. Az egész portál látogatottságáról pedig csak e-mailben adok infót.

  De talán lehet rá következtetni, ha azt mondom, hogy az Alexa érték a portál indulása óta 1 hónap alatt esett le a jelenlegi értékére, mely egyébként folyamatosan csökken, és tudjuk, hogy nem a legfrissebb adatokat mutatja.

  Az ajánlat valóban nem érvényes addig, amíg teljesül az első hozzászólásban leírt tényezők valamelyike (3 hely, vagy 3 hónapos megrendelés). Ha szeretnél igénybe venni bannerhelyet, akkor jelezheted azt nyilvános és privát csatornán keresztül is. Ha jelzik hárman, hogy kell nekik egy bannerhely 1 hónapra, máris aktívvá válik az érvényesség. Ugyanez lesz, ha akár egy valaki 3 hónapra szeretne hirdetni.

  Az első hozzászólásból kimaradt, már látom, de adok határidőt is.

  Jelentkezni 2012. február 28. 12:00 óráig lehet.

  Üdv.: ArniKönyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •