Sziasztok!

Használja vki a mgid.com -ot mint hirdető? Affiliate oldalaimra küldök forgalmat onnan, a problémám az, hogy hirdetés készítésnél a kezelőfelületen csak egy képet lehet feltölteni viszont annak kétféle méretben kell jónak lennie, egy négyszögletes (rectangular) és egy négyzet (square) méretben. A rectangular 492x328 px míg a square 328x328. Nagyon nehéz megfelelő képet találni, illetve azok is olyanok, hogy a square formában kilóg több-kevesebb része a képnek, a teljes kép csak rectangular formában látszik.
Ezek az instrukciók a kezelőfelületen:

Rectangular:
Your teaser can be displayed in the informers with rectangular and square types of images. In this field, select a rectangular area of the minimum size of 492*328px, which is a picture of your teaser in a rectangular sticker. Select the area you can move and stretch.

Square:
Your teaser can be displayed in the informers with rectangular and square types of images. In this field, select a square area of the minimum size of 328*328px, which is a picture of your teaser in a square informer. Select the area you can move and stretch.

Kértem account managermtől is segítséget de semmi használhatót nem mondott. Azt mondta állítgassam úgy hogy jó legyen eddig is azt csináltam de mindig kilóg a square egy része, a fent megadott méretek pontos használata sem jó, mert a 492x328as nem jó a másiknál és fordítva is.

Szóval, bármi ötlet vkinek...??