Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: IPB 3 költöztetése

 1. #1
  Bölcs sYska logója
  Csatlakozott
  09-03-09
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  647
  Begyűjtött 8 köszönetet
  6 hozzászólásával

  Alapbeállítás IPB 3 költöztetése

  Üdv!

  Próbáltam az IPB 3.1.4-es fórumom költöztetni. A domain.hu/ipb mappába volt, jól működött a kiegészítőkkel is. Aztán átraktam a domain.hu-ra, tehát a főhelyre.

  Ahogy a hazai support oldalon olvastam, elég átírni a config fájlban a fórum elérhetőségét. Ezt meg is tettem, át is tettem a fájlokat. Azonban rengeteg url még az ipb-set tartalmazza. (megjelenés, kiegészítő, stb.)

  Megpróbáltam visszatenni az ipb mappába, de már ott sem működik.

  Az adatbázis lementés, url csere nem játszható, mert túl nagy az adatbázis ahhoz. ( 140mb körüli )

  A phpmyadmin-ban elvileg lehet keresni és cserélni és így talán be tudnám indítani. (Jelenleg amúgy egy meglévő és jó jogosultságú fájlt hiányol... pedig ott van és látja...)

  A hibaüzenet amúgy:
  Kód:
  Warning: require_once(/home/vpipa/domains/vizipipaforum.com/public_html/ipb/vpfadmin/extensions/coreVariables.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vpipa/domains/vizipipaforum.com/public_html/ipb/vpfadmin/sources/base/ipsRegistry.php on line 816
  
  Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/vpipa/domains/vizipipaforum.com/public_html/ipb/vpfadmin/extensions/coreVariables.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php:/home/vpipa/domains/vizipipaforum.com/public_html/ipb/ips_kernel/') in /home/vpipa/domains/vizipipaforum.com/public_html/ipb/vpfadmin/sources/base/ipsRegistry.php on line 816  Utoljára módosítva: sYska által : 2011-07-20 12:51

 2. #2
  WordPress Fan attila1984 logója
  Csatlakozott
  09-02-20
  Hozzászólás
  789
  Begyűjtött 2 köszönetet
  2 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: IPB 3 költöztetése

  Őszintén szólva én azt sem tudom mi az az ipb 3,de mivel a hibaüzenetben láttam hogy olyan,fájlneveket nem talált,amiben vannak nagybetűk,ezért írok,mert én is nagyon sokszor megszívtam,hogy total commanderbe feltöltöm a fájlokat,de véletlenül be van pipálva a fájlnevek kisbetűsre alakítása,így az összes nagybetűs fájlnév átíródik,vagyis te látod,hogy ott van,de a program nem fogja találni a fájlt.
  Szóval mindenféleképeen nézd meg a feltöltött fájlokat,hogy jól szerepelnek-e. 3. #3
  Bölcs sYska logója
  Csatlakozott
  09-03-09
  Hely
  Budapest
  Hozzászólás
  647
  Begyűjtött 8 köszönetet
  6 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: IPB 3 költöztetése

  Köszönöm, de nem ilyen terű volt a probléma.

  TLof segített megoldani, a következő módon:
  - frissítő-javító csomagot futtatott le, a hiányzó fájlokat bemásolta oda ahova a rendszer igényelte, majd utána lett adminból a javító csomaggal átrakva.A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •