Az tuti, hogy a google nyilvántartja a találati oldalon történt klikkeléseket, pl. a "seo" kulcsszóra keresve a seo.forum.hu az első találat, de ha ráklikkelek akkor valójában nem a seo.forum.hu oldal url-je lesz direktben meghívva, hanem most nekem pl. konkrétan ez:

HTML kód:
http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fseo.forum.hu%2F&ei=a_XFSumvLIT8_Aavxr2VCA&rct=j&q=seo&usg=AFQjCNHTohlq7rIFdUP9kWK6SWfelXEDxg
A fenti URL-ből kísérletezgetések után úgy látom, hogy a cd=x jelöli hogy az adott találati listában hanyadik volt az oldal az adott keresésre (cd=1 az első, cd=3 a harmadik, stb...), az url=y az maga a weboldal URL-je, ahova végül is a látogató eljut ill. ez látszik a találati listában is mint url, q=z az a kereső kifejezés amire az adott SERP előállt (pl. q=seo a fenti példánál maradva), stb...

Meg a WT-ban is látszik, hogy milyen kulcsszóra hanyadik volt az oldalad a kereséseknél, ill. hogy melyik kulcsszóra és hanyadik pozíción klikkeltek az oldaladra, ezeket az infókat szépen tartalmazza is a fenti URL.

Persze - mint a seo-nál oly sok minden - csak találgatás részemről, de butaság lenne ezek után nem figyelembe venni ezeket az eredményeket a google algoritmusainak a lehető legjobb találati listák előállításához.