Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 26 (26) összesen

Téma: Google Android Phone

  1. #21
    'Say Hello To My Little Friend'
    Csatlakozott
    09-07-09
    Hely
    Erdély.MArosvásárhely
    Hozzászólás
    2.070
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Király re: Google Android Phone

    OFF

    Idézet princess eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mivel az ellenkező nemet képviselem, nálam a külső is számít (de nem a Hello Kitty Egyébként tényleg nem rosszak a HTC-k, de várjuk ki a végét, hogy mikor lesznek iPhone killerek
    A külső nekem is számít, de amúgy mi a bajod a macskákkal? Szegény Hello Kitty elérte azt, hogy a rajzfilmek negatív szereplőiből (Tom például) pozitív szereplővé lépjenek elő a cicák. Most miért kell szidni? Design szempontból is elég jó, sőt, lassan ikonná vált. Ja és a rajzfilmek is eléggé mások, mint a Dragon Ball Z és társai.

    ON

    HTC Kaiser II tényleg jónak tűnik. Ebben g-easynek van igaza. Hamarosan lehet lecserélem a Blackberryt egy HTC-re. Alapvetően nem brand, hanem telefon szerint szoktam választani, így aztán egy csomó telefonom volt már, féltégla Ericssontól, Motorollán át a noname kínaiig, amit egy Zapp bérlettel kaptam. Szerintem most a HTC-nek van a legjobb esélye megverni az iPhone-t.



  2. #22
    Bölcs princess logója
    Csatlakozott
    08-07-10
    Hozzászólás
    793
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Google Android Phone

    Sajnos itt nem a készülékmárkákon van a hangsúly, hogy HTC, Blackberry vagy iPhone, hanem sokkal inkább azon, hogy melyik gyártó tud a leghasználhatóbb rendszert építeni. A rendszerbe beletartozik mind a készülék és mind az OS. Hiába szép, meg jól működő egy telefon, ha nem megfelelő az OS. A nem megfelelőn nem feltétlenül azt értem, hogy nem müködőképes, hanem azt, hogy milyen támogatást nyújt a gyártó vagy akár egy szolgáltató hozzá. Az iPhone egyik nagy előnye, hogy egy szinte zárt rendszerű koncepcióról van szó a maximális kontroll mellett és nem utolsósorban, azért valljuk be, a készülék sem egy utolsó darab kinézetre. Az Android legnagyobb előnye egyben a legnagyobb hátránya is, ami a nyílt platform. Igen vonzó sok készülékgyártó számára, csak ezzel egy gond van, hogy gyártás után elfelejtkeznek a támogatásról. Ha ezt sikerül kiküszöbölniük, akkor úgy gondolom, hogy akár egyeduralkodó is lehet a mobiltelefonos platformok piacán.


    Utoljára módosítva: princess által : 2010-01-14 11:08

  3. #23
    Új tag
    Csatlakozott
    09-04-15
    Hozzászólás
    12
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Google Android Phone

    Szerintem ha android telefont szeretnél venni, ajánlom a htc-t a sense felültet miatt, illetve a most megjelenő samsung spica- hoz képest az én telefonom jelentősen jobban van összerakva és az anyaga is barátibb.
    Látom a fejlődést 1.5 barátom telefonját az én 1.6-sommal neki naponta kell kikapcsolnia a tejólát nekem meg nincs ilyen problémám, szóval az android 2.0 verzióval szerintem eléri a „killer” szintet. Onnantól kezdve meg csak azon múlik milyen hardverrel vásárolod.



  4. #24
    MAG
    MAG nem elérhető
    Bölcs MAG logója
    Csatlakozott
    08-08-15
    Hozzászólás
    578
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Google Android Phone

    Ezt olvastam ma:

    74 nap alatt az Apple eladott 1 millió iPhone-et az első verzióból.
    74 nap alatt a Motorola eladott 1,05 millió db Droid-ot.
    74 nap alatt a Google eladott 135 000 db Nexus One-t.

    A számok a Flurry nevezetű cégtől jöttek.

    Az Apple jól berágott a Google-re a mobilpiacra való betörésük miatt (mintha ők nem ugyanezt tették volna) és elkezdődött a harc: elcsábítják egymás szakembereit az első körben.

    hxxp://www.nytimes.com/2010/03/14/technology/14brawl.html



  5. #25
    Bölcs princess logója
    Csatlakozott
    08-07-10
    Hozzászólás
    793
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Google Android Phone

    Hat igen, az ertekesitesi adatok jocskan elmaradnak a tervezettol, annak ellenere, hogy a Google mar januarban 150k darab N1 eladasat celozta meg. Viszont a gyenge ertekesitesi szereples nem azt jelenti, hogy egy nem jo telefonrol van, pusztan csak annyit, hogy a Google a keszuleket egy meroben uj ertekesitesi csatornaban probalja eladni, amihez ugy tunik, hogy nem volt kelloen kidolgozva a marketing koncepcioja. Ez a Google szamara is teljesen uj terulet, hogy sajat webshopon keresztul ertekesit egy olyan termeket, amit eddig csak a szolgaltatoknal lehetett elerni. Az iPhone es a Motodroid mogott egy iszonyat nagy marketing koltsegvetes all/allt. Tudvalevo, hogy az Apple sosem volt rossz marketingbol. A Motorolanak meg muszaj volt vert izzadva, iszonyat koltsegek aran, egy agressziv marketing politikaval megnyomnia a Droidot, mert a szo szerint a lete fuggot a keszulek sikeretol, mivel igencsak kozel allt, ahhoz, hogy csodot jelentsen. Visszaterve az N1-hoz, szerintem a gyenge szereples egyertelmu oka a Google tapasztalatlan marketing strategiajara vezetheto vissza ezen a teruleten. Tovabba elsokent a T-Mobile USA-val kooperacio nem rossz otlet, de ellentetben a T Europaban betoltott lenyeges szerepetol, az USA-ban nem tartozik a legnagyobb szolgaltatok koze. Ez azt jelenti, hogy tul sok potencialis vevore nem szamithattak. A vevok kis resze megvasarolhatta a T csomagjaival egy kedvezobb aron, a tobbieknek pedig megmaradt a szolgaltato fuggetlen keszulek nem tul alacsony aron. Mondjuk a tendencia valoszinu javulni fog, hiszen lassan beindul a N1 mas szolgaltatoknal valo terjesztese. Egyebkent a Goldman Sachs 3,5 millio eladott darabszamot prognosztizalt a 2010-es evre. Meglatjuk, hogy mennyire jonnek be ezek az adatok.


    Utoljára módosítva: princess által : 2010-03-17 07:46

  6. #26
    MinderBinder edem logója
    Csatlakozott
    09-09-02
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    1.093
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Google Android Phone

    Idézet i-Store eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ne már...
    Most már tényleg minden piacra betörnek?
    Még 2-3 év és a Google-nek fizeted a villanyszámlát, sőt az iparűzési adót is.



Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •