Eredmény: 1 - 1 (1) összesen

Téma: Helyoldal vs. weboldal az első oldalon?

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    10-01-08
    Hozzászólás
    25
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Boldogtalan Helyoldal vs. weboldal az első oldalon?

    Sziasztok!

    a http://www.szuleteslap.hu oldallal egy ideje 4. helyen vagyok ajándékbolt kulcsszóra (meg az első három fizetett helyek között is ott vagyok adwordsből). A helyoldallal nem nagyon foglalkoztam, de múltkor gatyába ráztam, és a 100. hely környékéről most felugrott az is a második helyre.
    Feltűnt azonban, hogy a seotools-os helyezésvizsgáló továbbra is azt mondja, hogy 4. helyen állok, a találati listában nincs ott a site! Nem feltétlen gond, mert a helyoldalak listája alatt volt eddig, most meg a helyoldalnak hála azok tetején van.
    Tudtok esetleg valami ilyesmit, hogy a google szűri valahogy, hogy ne legyen helyoldal és weboldal ugyanahhoz a site-hoz egy találati oldalon belül?

    Köszi előre is!

    U.I.: Most hogy jobban megnézem, nem is teljesen ez a helyzet, inkább olyan, mintha összemosta volna a kettőt a gugli, mert a site description-je van a leírásban, stb. Ennek mindenképp örülnék, mert nem volt túl mókás, hogy 4. helyen vagyok mégis a lista legalján, mert ott éktelenkedett a 3. és 4. hely között a bazinagy helyoldal találati lista.
    Androidon is megnéztem, ott meg első helyen hoz fel, sőt még suggestion-nek is felajánl, zsír!


    Utoljára módosítva: chricc által : 2011-03-09 08:15

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •