Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: keyword valasztas

  1. #1
    Új tag
    Csatlakozott
    10-12-30
    Hely
    New York
    Hozzászólás
    20
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás keyword valasztas

    Kulcsszo valasztasban kernem a tanacsotokat , de nem igazan SEO semmel hanem a jozan *******i eszre is hagyatkozva. Ha a parkettat adnam meg sokkal tobb lenne az ellenfelem viszont hatalmas a havi lokal kereses 1,2 millio az usaban.Ezzel is elegge elol tudnek lenni de megis elkell gondolkodni mason is. Ha peldaul laminalt parkettat es meg par tipusu parkettat adnek meg annak a havi keresese csak 40k tipusonkent havonta kb az usaban. Szerintem new york kb a 20%-at teszi ki az usa kereseseknek ebben a temaban.(magan velemeny nem tom hol lehetne errol statisztikat talalni) Az en uzletem ugy mukodik , hogy felhiv az ugyfel , elmegyek hozza, adok arajanlatot es ha olcsobb vagy jobb vagyok a versenytarsaimnal akkor lehet menni kalapalni. Szerintetek szazalekosan nem erne meg inkabb azokra az ugyfelekre ramenni akik mar tudjak mit akarnak ,hiszen konkret tipusra keresnek. Valoszinu sokkal tobszor kell oda menni ahoz aki parkettat keres mintakkal vagy aki csak sotet laminalt padlot szeretne. Szerintem sokkal nagyobb szazalek lenne vevo a tipusbol mint az altalanos parkettabol. Majd megfejtegetjuk ha van erdeklodes a temara.



  2. #2
    Adminisztrátor BagiZoli logója
    Csatlakozott
    07-04-26
    Hely
    8200, Királynék városa
    Hozzászólás
    3.858
    Begyűjtött 323 köszönetet
    156 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: keyword valasztas

    Természetes konkrét terméktípúsra, gyártóra kereső látogatók esetén magasabb konverzióra számíthatsz, hiszen már más szintjén vannak a vásárlási szándéknak.

    USA államok közötti eltérő forgalom vizsgálatához az adwords kiválóan alkalmas :-)



  3. #3
    Szerkesztő ervin logója
    Csatlakozott
    10-01-25
    Hozzászólás
    203
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: keyword valasztas

    A "parketta" szóra elég nehezen fogsz előrevánszorogni, mert hatalmas rá a konkurencia. Másrészt meg kell küzdened az elsőségért a parkettagyártókkal és kereskedőkkel is.

    De a "parkettázás", vagy a "parkettázó mester" kifejezések nyerőbbek lehetnek, mert aki erre keres, annak te vagy az embere.

    A látogató fejével kell gondolkodni: melyek azok a kulcsszavak, amelyek leginkább fedik a te kínálatodat?

    És persze az Adwords Keyword Toolban ellenőrizgetni mindet, hogy keresnek-e rá, illetve a Google találati listán, hogy mekkora a konkurenciád.

    Ezeket az infokat összegezve kb. képben leszel, mely kulcsszavakra érdemes építened.



  4. #4
    Tag sdt01 logója
    Csatlakozott
    11-01-09
    Hozzászólás
    70
    Begyűjtött 14 köszönetet
    12 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: keyword valasztas

    Keress rá a kulcsszavakra a Google Trends-ben. A legjobb kulcsszavak, amelyekre érdemes ráállni és van esélyed elôrejutni, azoknak az értéke közepes. Persze ha van megfelelô háttered, elég nagy költségvetésed akkor ráállhatsz a legerôsebb kulcsszóra is.



  5. #5
    Szerkesztő mattika logója
    Csatlakozott
    10-12-03
    Hely
    BP
    Hozzászólás
    269
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: keyword valasztas

    Szerintem is érdemesebb minél specifikusabb dolgokra optimalizálni. Példának okáért az egyik webshopomon számítástechnikai és elektronikai, telekommunikációs eszközöket és kiegészítőket árulok, mégis a legtöbb eladásom a konkrét típusokra optimalizált látogatókból származik. Mobiltelefon kulcsszóra előre kerülni meg se próbálok...



A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •