Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Google maps több cimel?

  1. #1
    Törzsvendég styl logója
    Csatlakozott
    09-02-27
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    133
    Begyűjtött 11 köszönetet
    3 hozzászólásával

    Alapbeállítás Google maps több cimel?

    Sziasztok. Tekintsetek rám ugy mint egy lelkes amatőre, nézétek el nekem ha hülyeségeket kérdezek. Van egy elképzelésem amit több órás keresgélés után sem tudtam megvalósitani. Adot egy kft ami a google cég szolgáltatását igényve véve megjelenik a találatok közöt a térképen . Hogyan tudom azt megcsinálni hogy az általam választot kerületekben ugyanugy megjelenjen a cég a térképen adot kulcsszóra. Példa ként ha egy nagyobb cégnek több kerületben vagy településen van üzlete, telephelye akkor kerületen ként feltünik a térképen... mint pl meki esetében...
    Jelenleg ha rákeresek a cég tevékenységére akkor csak a google céges szolgáltatásában megadot cim szerinti kerületben dobja ki a válalkozást a találati listában. Én viszont azt szeretném ha legaláb 4 másik kerületben is ott szerepelne a cég, amikor a potenciális ügyfél rákeres mondjuk a II kerületben a tevékenységi körre . Átolvastam a Google cégem szabályzatát. Elméletben nem regisztrálhat ugyanaz a cég több fiókot uj cimmel. Csinált már valaki hasonlót?.



  2. #2
    Barát ariel logója
    Csatlakozott
    07-07-13
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    901
    Begyűjtött 125 köszönetet
    88 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Google maps több cimel?

    Több út is van... Az egyik amit már írtál, több címet regisztrálsz több fiókból. Ezt elméletileg nem lehet, de ha valóban (fizikálisan is) van ott telephely akkor nem lesz belőle gond. Ezt gyakran nem engedi a Google egy fiókból, de volt már rá példa, hogy igen! Tehát, ha így nem megy akkor kell egy másik + harmadik, stb. fiók is. A validáláshoz levelet fog küldeni a rendszer, ehhez kell a fizikai cím. A másik hétköznapi út az, hogy egy ismeretlen felhasználó küld be térképes javaslatot. Van úgy, hogy ez meglepően hamar elfogadásra kerül (függhet a felhasználó Google reputációjától), ezzel az a gond, hogy csak ő tudja szerkeszteni a jövőben... vagy lehet majd levelezgetni a fiókátruházás vagy javítások miatt.

    (csendben jegyzem meg, ismerek olyan gyorsszolgálatot, akiknek nincs is fizikális telephelye, de 15 címen fut Pest megyében a térképes találatok között... na ez igazi térképes optimalizáció . Ezt ugye csak akkor tudja megvalósítani, ha rendelkezik ennyi ismerőssel, akik a lakáscímükre bejelentik a Google céget)

    +bónusz
    El lehet jutni a Google cégem rendszerben arra a szintre, amikor az adott kulcsszó kombinációra már csak téged hoz a térképes találatok között vagy gépes nézetben a jobb oldalt infográf találatként, ilyenkor a többi térképes találatot ignorálja a rendszer. Hát igen....




  3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    Freedom (2021-04-16)

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •