Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 22 (22) összesen

Téma: Panda 2013

  1. #21
    Törzsvendég
    Csatlakozott
    12-02-15
    Hozzászólás
    104
    Begyűjtött 2 köszönetet
    2 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Panda 2013

    Helló! Nem szeretnék offolni, viszont mint amatör kérdezek.

    Az webáruházuknál van olyan termék amit kb 6-7 más oldalon is meg lehet találni. MIndegyik kivétel nélkül copy+c- copy+v. Amikor idejöttem és felnyílt a szemem, hogy milyen fontos a tartalom nagy buzgóan ezeket a termékeket, átírtam elejétől a végéig, képek,táblázatok alt és sugó simkéjét is kitöltöttem. Azóta ezek a termékeket az első 25 oldalon nem találtam meg... Webmester eszközöket is elkezdtem használni, ott is beindexeltem és semmi. Akik másolt szöveget használnak azok mind a gyártó után következnek.... Ez mitől lehet?

    Azóta eltelt 3 hónap, csináltam egy teljesen új oldalt+domain a régi mellé. Az új oldalon is egyedi szöveg, kép, képnév, alt, súgó,title, seo mindent amit csak lehetett beállítottam. Itt meg azt veszem észre, hogy valamelyik a top 5 ben van, valamelyik meg csak a 2. oldalon találom. Hasonló termékek esetén aminél ugyan az a fő kulcsó az egyik miért teljesít mindjárt a top 5-ben a több pedig, ami ami csak egy-egy tulajodonságban tér el jóval hátrébb?

    Üdv!


    Utoljára módosítva: holinorby által : 2013-01-26 10:30 Oka: kieg

  2. #22
    Bölcs yatoo logója
    Csatlakozott
    09-02-18
    Hozzászólás
    1.842
    Begyűjtött 524 köszönetet
    302 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Panda 2013

    Ha erre most valaki pontosan tudna válaszolni akkor az hirtelen nagyon gazdag ember lenne!

    A régi másolt oldalak azért maradnak egyenlőre mert rég ott vannak, és ezek már bizonyítottak valamilyen szinten, általában a régi elvárásoknak feleletek meg, de mivel azóta az újak nem feleltek meg az új elvárásoknak, inkább a régieket preferálja a G.

    A régi oldalad csak neked régi a Google-nek új, egyszer másolt tartalmat teszel rá, egyszer egyedit, ez nem bizalom gerjesztő, ráadásul ha még kaptál Pingvin büntit is akkor meg pláne nem fog vissza jönni.

    Az új oldaladnál, első sorban időre van szükség hogy elnyerd a G bizalmát, azt hogy az egyik kulcsszóval pont az első ötben a másikkal meg csak harmadik oldalon, az kb pont 200 különböző vizsgált kritériumnak az eredménye.
    Szerintem itt annak kellene örülni, hogy már ott vagy az első ötben azokkal amikkel ott vagy, és hasonlóképp építeni a többi termék aloldalt is mint azokat.
    Ilyenkor az szokott lenni az egyik nagy hiba, hogy "de nekem az egy fontosabb kulcsszó ami a harmadik oldalon van, és inkább csak azt linkeljük". Ilyenkor szokott az lenni az eredmény(mivel a megrendelő szava szent és sérthetetlen), hogy azt csináljuk amit a megrendelő mond, és addig linkelik a linképítők azt az aloldalt amíg a Pingvin meg nem bünteti!



  3. Az alábbi felhasználók hálásak a válaszért:

    T.Gergely (2013-01-26)

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •