Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Adwords változás

 1. #1
  Seo-Titán hunprobalazs logója
  Csatlakozott
  10-05-30
  Hely
  Sin City
  Hozzászólás
  2.153
  Begyűjtött 379 köszönetet
  267 hozzászólásával

  Alapbeállítás Adwords változás

  Ez most jött!
  Tisztelt AdWords hirdető!

  Azért írunk Önnek, hogy értesítsük néhány közelgő változásról, melyek az általunk ellenőrzött hirdetések típusait fogják érinteni.

  Mi fog történni?
  Szeptember 6-ától a szüneteltetett hirdetéseket ugyanúgy fogjuk ellenőrizni, mint az aktívakat. Ez azt jelenti, hogy új és meglévő szüneteltetett hirdetései is át fognak esni a normál hirdetések jóváhagyási eljárásán. Így ha a szüneteltetett hirdetések megsértik az AdWords egy vagy több hirdetési irányelvét, akkor várhatóan elutasítjuk majd őket.

  Miért?
  Azért ellenőrizzük előre a szüneteltetett hirdetéseket, hogy kiküszöbölhessük a hirdetések jóváhagyásával kapcsolatos felesleges várakozást, és hogy végső soron tovább javítsuk a Google AdWords színvonalát.

  Mikor?
  Szeptember 6-án kezdjük el ellenőrizni az új szüneteltetett hirdetéseket, majd az utána következő hetekben a meglévő szüneteltetett hirdetések ellenőrzését is megkezdjük.

  A hirdetések jóváhagyásának a menetéről a következő címen olvasható további tájékoztatás: http://adwords.google.com/support/aw...&page=guide.cs

  Ha szeretné megtudni, hogyan lehet az elutasított szüneteltetett hirdetések újbóli ellenőrzését kérni, látogasson el a http://adwords.google.com/support/aw...&answer=116204 címre

  További részletek és a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok itt találhatók: http://adwords.google.com/support/aw...answer=1408745  Üdvözlettel:

  A Google AdWords csapat
  Üdv.: B@l@'zs 2. #2
  Új tag
  Csatlakozott
  11-09-07
  Hozzászólás
  6
  Begyűjtött 0 köszönetet
  0 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Adwords változás

  Hát igen, ilyet én is kaptam, sőt felfüggesztették egyik inaktív hirdetésemet is. Ez a fejlesztés is csak a hasznunkra válik. Egyre színvonalasabb lesz az Adwords. 3. #3
  Szerkesztő babaluga logója
  Csatlakozott
  09-10-13
  Hely
  Budapest és Nagykanizsa
  Hozzászólás
  250
  Begyűjtött 66 köszönetet
  41 hozzászólásával

  Alapbeállítás re: Adwords változás

  Köszi az infót!

  Idézet nootarius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Hát igen, ilyet én is kaptam, sőt felfüggesztették egyik inaktív hirdetésemet is. Ez a fejlesztés is csak a hasznunkra válik. Egyre színvonalasabb lesz az Adwords.
  Apróságnak tűnik, de szerintem rettentően fontos fejlesztésről van szó.
  Így ha létrehozok egy hirdetést, de csak holnap akarom elindítani, akkor is elindul az ellenőrzési folyamat, és így percre pontosan el tud indulni a hirdetés.
  "Amikor mi akarjuk!"A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •