Oldal: 1 / 34 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (333) összesen

Téma: Fórum hiba ?!?!?!

  1. #1
    A kis Stefan syshost logója
    Csatlakozott
    08-06-29
    Hely
    Zalaegerszeg
    Hozzászólás
    302
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Levele! Fórum hiba ?!?!?!

    Kedves Üzemeltetők, a napokban megint probléma van az oldal elérésével, sokszor időtúllépési hibával találkozok, a lassulásról nem is beszélve! Más is tapasztalt ilyet a napokban, több helyről is tapasztaltam a napokban!



  2. #2
    Tag
    Csatlakozott
    09-01-17
    Hozzászólás
    93
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    regisztrálásom óta soha semmi ilyesmi, pedig sokszor sokat voltam itt



  3. #3
    állandó tag Tibi logója
    Csatlakozott
    07-05-02
    Hely
    ojjektum
    Hozzászólás
    1.658
    Begyűjtött 5 köszönetet
    4 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet syshost eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves Üzemeltetők, a napokban megint probléma van az oldal elérésével, sokszor időtúllépési hibával találkozok, a lassulásról nem is beszélve! Más is tapasztalt ilyet a napokban, több helyről is tapasztaltam a napokban!
    Kb 2 éve logok itt ..... párxor volt hiba ill lassulás is, de szerintem ez minimális, hiszen az esetek 99,9%-ban minden rendben müxik ..... nállam !!!!!!!!

    Tehát amit hibának vélsz, az szinte emlitésre sem méltó.



  4. #4
    'Say Hello To My Little Friend'
    Csatlakozott
    07-10-21
    Hely
    Közös többszörös
    Hozzászólás
    4.216
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Tehát amit hibának vélsz, az szinte emlitésre sem méltó.
    Azért vannak hibák, de így hajnali 5 felé egész gyors a rendszer

    stef



  5. #5
    állandó tag Tibi logója
    Csatlakozott
    07-05-02
    Hely
    ojjektum
    Hozzászólás
    1.658
    Begyűjtött 5 köszönetet
    4 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet Stefan Weinenberger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért vannak hibák, de így hajnali 5 felé egész gyors a rendszer

    stef
    Pista, nem tudsz aludni ..... ?



  6. #6
    WordPress Maniac mahone logója
    Csatlakozott
    08-08-22
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4.612
    Begyűjtött 248 köszönetet
    169 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Idézet syshost eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves Üzemeltetők, a napokban megint probléma van az oldal elérésével, sokszor időtúllépési hibával találkozok, a lassulásról nem is beszélve! Más is tapasztalt ilyet a napokban, több helyről is tapasztaltam a napokban!
    Én már nagyon régen találkoztam ilyennel itt a fórumon.



  7. #7
    Sakkbetyár
    Csatlakozott
    08-09-28
    Hozzászólás
    564
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Elérési problémát mostanában én sem tapasztaltam, de napközben nagyon be tud lassulni. Fél perc várakozás, egy régi témánál nagyon sokszor előjön manapság is.



  8. #8
    'Say Hello To My Little Friend'
    Csatlakozott
    07-10-21
    Hely
    Közös többszörös
    Hozzászólás
    4.216
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Fél perc várakozás, egy régi témánál nagyon sokszor előjön manapság is.
    ja éppen erről beszélek Régebbi adatbázis hibával mostanság nem találkoztam.

    stef



  9. #9
    Új tag
    Csatlakozott
    09-05-08
    Hozzászólás
    13
    Begyűjtött 0 köszönetet
    0 hozzászólásával

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Igen valóban van egy kis lassulás az oldalon én is észre vettem......



  10. #10
    Bölcs
    Csatlakozott
    09-04-30
    Hely
    A Dél-Alföld közepe...
    Hozzászólás
    1.523
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Alapbeállítás re: Fórum hiba ?!?!?!

    Ma van egy kis problémám a fórummal. Nem tudom, hogy ez a fórum esetleges problémája-e, vagy én rontottam el valamit?

    Ha az új hozzászólásokat választom, akkor nem a legutóbbi itt létem óta frissült témák jelennek meg, hanem csak az utolsó 1 órában módosult témákat látom.

    Eddig hibátlanul működött minden, csak ma nem oké a dolog?

    Lehet, hogy nálam a hiba, de ha igen, akkor hol?



Oldal: 1 / 34 12311 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

Könyvjelzők

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •